Ezt érdemes megnézni ügyes kis gép.
Nagyon király gépek.
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de máris egy fontos kérdéssel fordulnék hozzátok. Sajnos most szétment a hátsó kerekem (külsõ) és ugyebár új kell. Viszont sehol nem találtam full fehér külsõt, na most ilyet itthon hol találok? Debrecenben illetve Budapesten szóba jöhetnek a boltok, de valami webáruház is jó ha nincs más.
Sajnálom, sok szerencsét a megtalálásukhoz.Ellopták mind a két biciklinket most este!!!
A nejemé egy Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû, az enyém egy Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke.
Hajdúszoboszlón, társasház elvileg zárt pincéjébõl vitték el. A pincét nyitva találtam. Össze volt lakatolva a két bicikli. U-lakat védte, de valószínûleg savval gyengíthették meg a zárat, mert a porvédõ kupakot megtaláltam a földön, olyan volt, mintha összeégett volna.
Délután négy körül még meg volt, este kilenckor fedeztem fel, hogy mindkét kerékpár eltûnt.
A nõi kerékpáron volt egy Polisport Wallaby gyermekülés, a férfin volt egy ehhez tartozó adapter. A nõi biciklin ezen kívül volt egy fekete elõre való kosár, valamint elöl és hátul ledes lámpák.
Ha esetleg valamelyikõtök belefutna bárhol, vagy esetleg látná eladásra kínálva, akkor írjon (horvath.robert.gabor@gmail.com) vagy hívjon (70/702-11-32)
fotók: Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû és Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
Rémlik már...
Közben visszanéztem a képeket.
Nagggyon vidám hangulatú hétvége volt. :-)
A váltókarod (clikstick) te fújtad mattfeketére? Én is elgondolkodtam rajta mert az eredeti szín nem passzol, de félek ha megkopik, nem lesz túl szép. Majd mesélj, milyen tartós.
A büdös francba! Nagyon sajnálom! Rendõrség megvolt?
Természetesen, ha tudok valamit, szólok !
SAJNÁLOM!
Javaslom tedd fel közösségi oldalra és mi akik fent vagyunk továbbítjuk ismerõsök felé.
Igen, tettem feljelentést.
A büdös francba! Nagyon sajnálom! Rendõrség megvolt?Ellopták mind a két biciklinket most este!!!
A nejemé egy Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû, az enyém egy Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke.
Hajdúszoboszlón, társasház elvileg zárt pincéjébõl vitték el. A pincét nyitva találtam. Össze volt lakatolva a két bicikli. U-lakat védte, de valószínûleg savval gyengíthették meg a zárat, mert a porvédõ kupakot megtaláltam a földön, olyan volt, mintha összeégett volna.
Délután négy körül még meg volt, este kilenckor fedeztem fel, hogy mindkét kerékpár eltûnt.
A nõi kerékpáron volt egy Polisport Wallaby gyermekülés, a férfin volt egy ehhez tartozó adapter. A nõi biciklin ezen kívül volt egy fekete elõre való kosár, valamint elöl és hátul ledes lámpák.
Ha esetleg valamelyikõtök belefutna bárhol, vagy esetleg látná eladásra kínálva, akkor írjon (horvath.robert.gabor@gmail.com) vagy hívjon (70/702-11-32)
fotók: Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû és Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
You can never have "enough" bikes.
Pedig ott voltál és meg is örökítetted a talajgyakorlatot.
Sajnos nem emlékszem erre a jelenetre. Vagy nem voltam akkor ott, vagy...?
Karesz, a Dyno tetszett feketén egyszerûen is, de így már kiállítási darabként is megállná a helyét.
A téli hétvégi találkozó ötlete tetszik nagyon, de több mint valószínû nem tudnék menni. Sajnos.
Csövek.
Erre emlékeztek még :
...
Na és mi volt az oka, azt tudjátok-é ?
"... valakinek van elfekvõbe otthon széles, ívelt, sehol se ív- és egyéb törött cruiserkormánya?
fekete pluszba jó lenne..."
A pirossal kiemeltet lerajzolnád;)
A Monyec után,te is szabad tornagyakorlatot adtál elõ.
Erre emlékeztek még :
...
Na és mi volt az oka, azt tudjátok-é ?