Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Ezt érdemes megnézni ügyes kis gép.

Nagyon király gépek.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Ezt érdemes megnézni ügyes kis gép.

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Sziasztok!

Még új vagyok itt, de máris egy fontos kérdéssel fordulnék hozzátok. Sajnos most szétment a hátsó kerekem (külsõ) és ugyebár új kell. Viszont sehol nem találtam full fehér külsõt, na most ilyet itthon hol találok? Debrecenben illetve Budapesten szóba jöhetnek a boltok, de valami webáruház is jó ha nincs más.

Szia!

Nyíregyeházán van full fehér ma csinálok róla képet és felteszem.
De én is kérek valamit.
Mondanál magadról valamit bemutatkozás gyanánt? Köszi
Küldöm a képet.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

siff

siff

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Még új vagyok itt, de máris egy fontos kérdéssel fordulnék hozzátok. Sajnos most szétment a hátsó kerekem (külsõ) és ugyebár új kell. Viszont sehol nem találtam full fehér külsõt, na most ilyet itthon hol találok? Debrecenben illetve Budapesten szóba jöhetnek a boltok, de valami webáruház is jó ha nincs más.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Ellopták mind a két biciklinket most este!!!

A nejemé egy Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû, az enyém egy Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke.

Hajdúszoboszlón, társasház elvileg zárt pincéjébõl vitték el. A pincét nyitva találtam. Össze volt lakatolva a két bicikli. U-lakat védte, de valószínûleg savval gyengíthették meg a zárat, mert a porvédõ kupakot megtaláltam a földön, olyan volt, mintha összeégett volna.
Délután négy körül még meg volt, este kilenckor fedeztem fel, hogy mindkét kerékpár eltûnt.
A nõi kerékpáron volt egy Polisport Wallaby gyermekülés, a férfin volt egy ehhez tartozó adapter. A nõi biciklin ezen kívül volt egy fekete elõre való kosár, valamint elöl és hátul ledes lámpák.
Ha esetleg valamelyikõtök belefutna bárhol, vagy esetleg látná eladásra kínálva, akkor írjon (horvath.robert.gabor@gmail.com) vagy hívjon (70/702-11-32)

fotók: Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû és Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok

Sajnálom, sok szerencsét a megtalálásukhoz.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Rémlik már...:D
Közben visszanéztem a képeket.

Nagggyon vidám hangulatú hétvége volt. :-)

A váltókarod (clikstick) te fújtad mattfeketére? Én is elgondolkodtam rajta mert az eredeti szín nem passzol, de félek ha megkopik, nem lesz túl szép. Majd mesélj, milyen tartós.

Igen én fújtam,kicsit megcsiszoltam 2 réteg alapozó,3 réteg matt festék.Remélem bírni fogja. :)

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts

A büdös francba! Nagyon sajnálom! Rendõrség megvolt?
Természetesen, ha tudok valamit, szólok !

Köszi az együttérzést mindenkinek.
Most marad az álmodozás, hogy milyen is lehet kerózni...
Talán tavasszal lesz erõm új projectbe vágni.
Addig meg hátha elõkerül...

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts

SAJNÁLOM!
Javaslom tedd fel közösségi oldalra és mi akik fent vagyunk továbbítjuk ismerõsök felé.

https://www.facebook...100000680367599

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Igen, tettem feljelentést.

SAJNÁLOM!
Javaslom tedd fel közösségi oldalra és mi akik fent vagyunk továbbítjuk ismerõsök felé.

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts
Igen, tettem feljelentést.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

A nejemé egy Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû, az enyém egy Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke.

Hajdúszoboszlón, társasház elvileg zárt pincéjébõl vitték el. A pincét nyitva találtam. Össze volt lakatolva a két bicikli. U-lakat védte, de valószínûleg savval gyengíthették meg a zárat, mert a porvédõ kupakot megtaláltam a földön, olyan volt, mintha összeégett volna.
Délután négy körül még meg volt, este kilenckor fedeztem fel, hogy mindkét kerékpár eltûnt.
A nõi kerékpáron volt egy Polisport Wallaby gyermekülés, a férfin volt egy ehhez tartozó adapter. A nõi biciklin ezen kívül volt egy fekete elõre való kosár, valamint elöl és hátul ledes lámpák.
Ha esetleg valamelyikõtök belefutna bárhol, vagy esetleg látná eladásra kínálva, akkor írjon (horvath.robert.gabor@gmail.com) vagy hívjon (70/702-11-32)

fotók: Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû és Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok

A büdös francba! Nagyon sajnálom! Rendõrség megvolt?
Természetesen, ha tudok valamit, szólok !

You can never have "enough" bikes.

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts

fotók: http://kerekparpiac.hu/node/4845

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Pedig ott voltál és meg is örökítetted a talajgyakorlatot.

Rémlik már...:D
Közben visszanéztem a képeket.

Nagggyon vidám hangulatú hétvége volt. :-)

A váltókarod (clikstick) te fújtad mattfeketére? Én is elgondolkodtam rajta mert az eredeti szín nem passzol, de félek ha megkopik, nem lesz túl szép. Majd mesélj, milyen tartós.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Sajnos nem emlékszem erre a jelenetre. Vagy nem voltam akkor ott, vagy...?:)

Karesz, a Dyno tetszett feketén egyszerûen is, de így már kiállítási darabként is megállná a helyét.

A téli hétvégi találkozó ötlete tetszik nagyon, de több mint valószínû nem tudnék menni. Sajnos.

Csövek.

Pedig ott voltál és meg is örökítetted a talajgyakorlatot.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Nagyon jó!!! Mármint a vicc.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

:D
Erre emlékeztek még :
Posted Image
...
Na és mi volt az oka, azt tudjátok-é ?

Sajnos nem emlékszem erre a jelenetre. Vagy nem voltam akkor ott, vagy...?:)

Karesz, a Dyno tetszett feketén egyszerûen is, de így már kiállítási darabként is megállná a helyét.

A téli hétvégi találkozó ötlete tetszik nagyon, de több mint valószínû nem tudnék menni. Sajnos.

Csövek.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts
...amúgy most megint projektelek, a 'boross-váz' lesz telipakolva alkatrészekkel - minimál téli kicsit megbolondítva...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts

"... valakinek van elfekvõbe otthon széles, ívelt, sehol se ív- és egyéb törött cruiserkormánya?
fekete pluszba jó lenne..."

A pirossal kiemeltet lerajzolnád;)

széles - mint nem egy sima neuzer 'cruiser' kormány, hanem mondjuk min. a '06-os nedaokormány
ívelt - hát, igen, ívelt...
ívtörött - kedvelik az olcsóbbak, hogy a cruiserkormány szép ívét meg-megtötik; pl. a markolatnál erõsebben, vagy 4x akárhol...
egyéb törött - nem repedt, nem törött, érted: ép :)

Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 080004000020 Kormány Cruiser fekete széles 25,4mm befogóval - frankó!
Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 080004000004 Kormány Cruiser króm széles íves, 25,4mm-es befogóval - optimális... (nedao '06)
Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 080004000006 Kormány hagyományos fekete - 'ívtört' - mert már ezt is adják néhol úgy, hogy cruiser...
Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 080004000015 Kormány Cruiser króm széles 650mm, 25,4mm-es befogóval - ívtört, de.. belefér?
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

:D
Erre emlékeztek még :

...
Na és mi volt az oka, azt tudjátok-é ?

A Monyec után,te is szabad tornagyakorlatot adtál elõ.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Hát ööööö.... a csigák nemi életérõl:
Slugs Gettin' it On - YouTube

Beteg!
:)