Jónak tûnik. Ismered ezt a típust?
Sose láttam, még hasonlót sem, de nem 7köznapi...
Jónak tûnik. Ismered ezt a típust?
You can never have "enough" bikes.
itt vagyok, csöcs mindenkinek!
A piros felejtõs, a szürke leopard használható, télleg max. 1-2 óra élvezetes vele, annyira nem rossz a minõsége. A tárcsafékek csak lassítanak, a testtartás rendben, de combból tekersz, nem csípõbõl, ezért megerõltetõ mondjuk budán. Sík környéken némi exhibicionizmussal odab@sz. Projektelni is lehet vele, régebbi hozzászólásaim közt tán még képeket is lelsz.........
Schwinn phantomot akarok!
Ja, és 2,5 méter hosszú
You can never have "enough" bikes.
igazából egy olyan haveromnak kéne, aki elvinné nyaralni, meg idõnként tekerészne vele a városban, amúgy nincs is bringája. gondolom ahhoz azért elég ez a minõség is. köszi!
Tudom-tudom cruiser oldal , de ami szép az szép !!!!
Detroit Bicycle Company | Custom Fixed Gear Bicycles Created in Detroit
Itt egy embernek volt ilyen de már régóta nem hallani róla semmit, kb. 2 hónapig volt meg neki a leopárd vázas.2-3 gyártó palettáján szerepelnek,
nem hiszem ,hogy minõségi darabok,de 1-2 órát simán ellehet vele tekerni inkább a második ha választani kéne.
Ez nagyon durva,mentettem a kedvenceim közé,végre volt min röhögni.Brekinek , a szülinapi italozáshoz:
Barflies - YouTube
csuma
az alábbi 2 géppel vannak menettapasztalataitok? mennyire kényelmes/használható üléshelyzet ez? nyilván nem túrázni kéne, de azért lehessen vele 1 órát tekerészni.
Neuzer Jaguar Chopper, 2011 - Kerékpár webshop
Neuzer Leopard Chopper, 2011 - Kerékpár webshop
Nagyon király a gép, sajna nekem nem érdekes, de ha Dani 3-4 éves lenne .........már elkelt volna. üdvValakit nem érdekel egy ilyen?Féláron van egy vadi új,akár dísznek is
Radio Flyer : #8 Little Red Roadster
Zsolt
CRUISER CHOPPER KERÉKPÁR
termékleírásban: milyen az a "gomba gumi"?