Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

https://picasaweb.go...526667953455346

Nálam most jöttek a mikulások.

Tudom-tudom , átküldtem egy részét tõlem , hozzád.:P
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
:DJó lett a bringa Zollner, nem akarod ilyenre átalakítani??:D

http://www.ebaumswor...82082167/?lt=em

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
https://picasaweb.go...526667953455346

Nálam most jöttek a mikulások.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Tucc élni!

Hogyne lenne! Ott támaszkodik a búzatábla közepében!

Feltöltött kép

Ebbe a projekt rendezésbe én is vállalnék feladatot..........

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Breki ezt valahogy gondoltam :) ;) de sajna ilyen nõ a világon sincs ... :)

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Feltöltött kép

Ebbe a projekt rendezésbe én is vállalnék feladatot..........
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Ugyan az egyik nem cruiser, de mégis megmutatom hátha bejön nektek is... nekem nagyon... Csepel Sven

Feltöltött kép

A másik pedig Mr White jóvoltából került hozzám... mondjuk ezen jócskán lesz még változtatás :

Feltöltött kép

Me'hogy ez lesz belõle:

Feltöltött kép

Ezek az én téli projekteim ....

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Ez gyönyörû, nagyon jó a színválasztás a fekete villa kimondottan jól áll neki ;) Gratula

tibiketibike

tibiketibike

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Khirály, igazi belvárosi járdabarát jármû lehet:)
De tényleg zsír

tibiketibike

tibiketibike

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Egyedi Karbon Chopper eladó ! « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása

Csöcstök:))

Értem én, hogy egyedi gyártás, meg minõségi anyagok, de most komolyan! Ennyire elb@szott formát, úgy ánblokk, hát tán még sosem láttam! Nem kívánok semmi rosszat isten látja lelkem, de ez körülbelül eladhatatlan lesz. Ne haragudjon a tisztelt eladó, de nem maradhatott bennem:(

Kicsit a Rolls-Royce Phantom Dragon Edition-re emlékeztet Rolls-Royce Phantom China Dragon Rises in Guangzhou

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Szép lett gratula!

Feltöltött kép

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás
myk!
boldog myk'-napot!

pickup!
frankó lett, klasszikus, és az a váltó...

zolner!
szép a szín, bár a fekete részeket lecserélném fehérre... (pl. springert is átfesteném)

saját bringáimat is igyekszem két színben 'tartani' - lehet, ez az én fixációm...

leszedtem a csomagtartót a tr0ll taxiról(kékfekete SS-cruiser), meg áttettem a lámpákat... elsõ villára tettem az elsõt, a fék mellé; hát, érdekesen fura
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

köszi,a szín nekem nagyon tetszik már régóta szerettem volna egy ilyen szinû bicót,viszont most nem vagyok elájulva az összhangtól.Majd próbálom fehér üléssel meg a láncvédõt fával beboritani.Vagy a springert is színre fújni.sárvédõ?Még alakitom :)Az elsõ lámpa semmi extra, levettem a másikról és erre fel:)
Feltöltött kép

Próbáltam besajtolni én is oda a lámpát de nekem nem fért el. Na hétvégén megint nekiugrok akkor, hátha.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Nagyon csecse lett, én is ilyesmi szint szerettem volna. Hogy fért be a springer közé a lámpa? Valami közelebbit csinálhatnál.

köszi,a szín nekem nagyon tetszik már régóta szerettem volna egy ilyen szinû bicót,viszont most nem vagyok elájulva az összhangtól.Majd próbálom fehér üléssel meg a láncvédõt fával beboritani.Vagy a springert is színre fújni.sárvédõ?Még alakitom :)Az elsõ lámpa semmi extra, levettem a másikról és erre fel:)
Feltöltött kép

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Feltöltött kép

Nagyon csecse lett, én is ilyesmi szint szerettem volna. Hogy fért be a springer közé a lámpa? Valami közelebbit csinálhatnál.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A múltkor belementem egy barom által hátrahagyott borosüveg-maradványba, a hátsónak annyi, azért ilyen a gumim ideiglenesen. A Fat Frank-en kívül van-e barna gumi elérhetõbb áron? Köszi mindenkinek, aki tud valamilyen infóval segíteni.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Köszönöm a névnapi köszöntõket mindenkinek!

Miki!
Utólagos engedelmeddel boldog névnapot kívánok!
A Mikulás-csomaggal minden rendben volt, de azt a qrv@ nagy virgácsot kihagyhattad volna belõle!:D

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Köszönöm a névnapi köszöntõket mindenkinek!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Monyec vazze egy akkora állat vagy a szó jó értelmében, ülök és gondolkozok a frapáns megoldáson és akkor Te

Nekem elõször az jutott eszembe hogy "ez hülye" (nem sértõen), csak nem mertem leírni nehogy megbántsam Lalit, de ha te már le "állatoztad"(;)) akkor lemerem írni "ez hülye" (;):P;)).
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !