Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2011. december 13. - 13:08
Írta 2011. december 13. - 11:50
Ugyan az egyik nem cruiser, de mégis megmutatom hátha bejön nektek is... nekem nagyon... Csepel Sven
...pont most néztem, hogy lehet-e még ilyet kapni... hát, 41E-ért láttam legutoljára, de már nem gyártják...
Írta 2011. december 13. - 01:20
Írta 2011. december 13. - 01:05
Ide is fújja a szemetet a szél!Sziasztok!
Ha már idejöttem pár sort írok amolyan bemutatkozás félét.
Szûcs Zoltán, Hajdúszoboszló, jómunkásember és tanuló,
Mióta megvan a cruiserem ahová csak lehet azzal megyek és nem tudom az arcomról a vigyort letörölni ha taposom a pedált.
Üdv itt!
Írta 2011. december 13. - 00:07
A váz leglényegesebb szempontja a Z-hajtókar kompatibilitás ha találnék olyat akkor jöhetne a festés mehetne bele a hajtókar a mi lent van a pincében és öröm boldogság lenne. Az hogy mennyi az attól függ milyen és mivel nem sok viszonyítási alapom van cruiser vázak terén ezért nem tudok mondani konkrétumot. Elsõ körben egy schwinn is teljesen megfelelne.
Írta 2011. december 12. - 23:24
Sziasztok!
Mióta megvan a cruiserem ahová csak lehet azzal megyek és nem tudom az arcomról a vigyort letörölni ha taposom a pedált.
Persze még közel sem olyan amilyet elképzeltem magamnak.
Ezt is mint minden eddigi bicajomat alkatrészekbõl raktam össze, igaz a megfelelõ váz még hiányzik de a többi darabja már "végleges".
Isten hozott !
Örülök, hogy erõsödik a szoboszlói csapat.
A vázról annyit, hogy nem egyszerû kifogni egy jót, de nem lehetetlen. Mivel egy jó váz a leglényegesebb egy igazi cruiserhez, ezzel érdemes kezdeni, de legalábbis folyamatosan résen kell lenni, értsd: figyelni a hírdetéseket, bikemag apró, vatera, stb...
Persze én is szívesen segítek, ha tudok.
(Milyenre gondoltál, mennyiért ?)
Talán érdemes egy egész bringát venni, amibõl még sok alkatrész használható, vagy eladható (esetleg az asszonynak is egy bringához való alap )
Csõõõ
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. december 12. - 20:37
Jay Leno's Garage - Photos - www.jaylenosgarage.com
ha szeretitek az érdekes,szép, és különleges motorokat , kocsikat, akkor érdemes lapozgatni az oldalon.
Írta 2011. december 12. - 20:25
Sziasztok!
Ezt is mint minden eddigi bicajomat alkatrészekbõl raktam össze, igaz a megfelelõ váz még hiányzik de a többi darabja már "végleges".
Üdv itt ööö Rocky vagyis Balboa (bocsi nem hagyhattam ki;), bár lehet hogy a Balboa név neked innen származik és akkor nem is volt jó poén ), ebben a cruiseres "iparágban" soha ne mondd hogy végleges
Írta 2011. december 12. - 19:38
Írta 2011. december 12. - 19:29
Szia
AZ USA BB olyan hajtókar csapágyazást jelent ami az egyrészes hajtókarhoz való ha így ismerõsebb akkor Z-hajtókaros.
A Z-hajtókar most már világos számomra-is,de sajnos nem tudok segíteni.
Bánhatod, hogy nem voltál aktív nyár végén,eszméletlen nagy buli volt nálatok!
Üdv köreinkben
Írta 2011. december 12. - 19:21
Írta 2011. december 12. - 14:19
Szia
AZ USA BB olyan hajtókar csapágyazást jelent ami az egyrészes hajtókarhoz való ha így ismerõsebb akkor Z-hajtókaros.
Szia!
Egy újabb hajdúszoboszlói tag. Üdvözlet a Cruiseresek között.
Írta 2011. december 12. - 13:24
Írta 2011. december 12. - 11:35
Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy cruiseres fórumot:)
Talán itt tud valaki eladó USA BB-s férfi vázat.
Hogy végre az én bicajom is olyan legyen amilyet szeretnék hajtókarilag és színileg egyaránt
Üdv itt.
Milyen az a USA BB váz?
Írta 2011. december 12. - 08:22
Sziasztok!
Hogy végre az én bicajom is olyan legyen amilyet szeretnék hajtókarilag és színileg egyaránt
Üdv a körünkben.
Írta 2011. december 12. - 02:56
Írta 2011. december 11. - 18:54
Sziasztok!
Most regisztráltam, hogy a segítségeteket kérjem.
Vettem nemrég egy bicajt. Az a helyzet, hogy annyira megszerettük, hogy vitázunk az asszonnyal, hogy mikor ki járjon vele. :-))) Itt van róla egy kép:
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ezt használtan vettem. Ez egy holland Burgo kerékpár, kisebb esztétikai hibákkal, de nagyon kiváló mûszaki állapotban. Elöl hátul dobfék, és 3 sebességes agyváltó.
A viták miatt úgy döntöttem, hogy veszek magamnak egy másikat. Nagyon tetszenek a cruiserek formára viszont nem tudom eldönteni, hogy hogyan mutatnék én egy cruiseren, illetve, hogy mennyire bírnának ezek a kerékpárok meg engem. 185 cm magas és kb. 140 kg vagyok.
Ez a mostani, ami megvan jól bírja. Erõsített felnikkel és erõsített küllõkkel van szerelve.
Szerintetek mennyire néznék ki hülyén egy 26"-os cruiseren?
Amúgy tetszik a Toldi, illetve a Csepel Cruisere.
Az fontos, hogy magyar terméket vásároljak. Eddig ezeket találtam.Vélemények?
Elõre is köszönöm.
Üdv.
G
(Ui.: tudom, hogy a Burgo sem magyar, de egy magyar vállalkozótól vásároltam meg.)
Építtess egyet magyar szakival, itthon !
A "magyar" gyártmányok sem magyarabbak, mint amit összeválogatott, külföldön gyártott alkatrészekbõl szerelsz (szereltetsz) össze, viszont a tulajdonságai sokkal pontosabban beállíthatók, mint egy gyári gépen.
(A myagyar bringák alkatrészei sem itthon készülnek...)
Méretben és erõsségben sem lehet így gondod.
(Mindenkinek: Bocs, hogy mostanában nem voltam, de sûrûek voltak mostanában a napjaim... )
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. december 11. - 18:35
Szia!
Ha irányt mutat akkor én 191 cm vagyok és 103 kg, és nincs semmi gondom a cruiser-rel.
Írta 2011. december 11. - 16:26
Vettem nemrég egy bicajt. Az a helyzet, hogy annyira megszerettük, hogy vitázunk az asszonnyal, hogy mikor ki járjon vele. :-))) Itt van róla egy kép:
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ezt használtan vettem. Ez egy holland Burgo kerékpár, kisebb esztétikai hibákkal, de nagyon kiváló mûszaki állapotban. Elöl hátul dobfék, és 3 sebességes agyváltó.
A viták miatt úgy döntöttem, hogy veszek magamnak egy másikat. Nagyon tetszenek a cruiserek formára viszont nem tudom eldönteni, hogy hogyan mutatnék én egy cruiseren, illetve, hogy mennyire bírnának ezek a kerékpárok meg engem. 185 cm magas és kb. 140 kg vagyok.
Ez a mostani, ami megvan jól bírja. Erõsített felnikkel és erõsített küllõkkel van szerelve.
Szerintetek mennyire néznék ki hülyén egy 26"-os cruiseren?
Amúgy tetszik a Toldi, illetve a Csepel Cruisere.
Az fontos, hogy magyar terméket vásároljak. Eddig ezeket találtam.Vélemények?
Elõre is köszönöm.
Üdv.
G
(Ui.: tudom, hogy a Burgo sem magyar, de egy magyar vállalkozótól vásároltam meg.)
Írta 2011. december 11. - 10:19
:DJó lett a bringa Zollner, nem akarod ilyenre átalakítani??
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82082167/?lt=em
elöször azt hittem amikor megfordul hogy elesett, jópofa, A fekete Basmant vállalom átalakitásra