Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2011. október 07. - 14:14
nem kapok segíjt vagy lehet, hogy kapnék, de nem kértem. 0 ft volt a telefon. mint a fizetésem
Írta 2011. október 07. - 13:28
Hûû, Lipi, ezt ûbereld! Az egész havi béremet telefonra költöttem!!!!
Elírtad, az egész havi segélyedet...
Írta 2011. október 07. - 13:00
Írta 2011. október 07. - 11:43
Köszi srácok!
Kasabian - Club foot Ebben a vidben is az õ számuk megy (az elsõ): http://dirt.mpora.co...y-part-2-2.html
Kasabian - Club foot Ebben a vidben is az õ számuk megy (az elsõ): http://dirt.mpora.co...y-part-2-2.html
Írta 2011. október 07. - 11:19
Balázs, ez kurva jó! A zene az mi?
Írta 2011. október 07. - 08:03
Ja, nagyon jó innen is!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. október 07. - 07:53
Összegyûlt némi anyag, úgyhogy összevágtam. Lessétek meg!
GoPRO MIX 2011 Video - Pinkbike.com
Húúú Balázs, ez nagyon jó lett!!!
Írta 2011. október 07. - 07:53
Nagyon fasza lett!
Írta 2011. október 07. - 07:48
jó anyag!nekem tetszik:)
jó anyag!nekem tetszik:)
Írta 2011. október 06. - 23:11
Írta 2011. október 06. - 21:19
Egy 18 éves csaj bevallja az anyjának, hogy teherbe esett.
Az anya elkezd hisztizni és sírni: - Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! A lány erre elõveszi a mobilját, és telefonálni kezd.
Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház elõtt; egy õszülõ halántékú,finom úr, Armani öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón.Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük:
...
- A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el õt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendõ
gyerekrõl. Elõször is fizetem a lányuk összes kiadását élete végéig.
Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy
családi házat, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján.
Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján. Viszont, ha elvetél, nem igazán tudom,
akkor hogyan segíthetnék. Önök mit javasolnak?
Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az elõadást, ráteszi a férfi vállára a kezét, a szemébe néz, és így szól szelíden: - Akkor megb*szod újra ...:-)
Az anya elkezd hisztizni és sírni: - Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! A lány erre elõveszi a mobilját, és telefonálni kezd.
Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház elõtt; egy õszülõ halántékú,finom úr, Armani öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón.Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük:
...
- A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el õt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendõ
gyerekrõl. Elõször is fizetem a lányuk összes kiadását élete végéig.
Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy
családi házat, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján.
Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján. Viszont, ha elvetél, nem igazán tudom,
akkor hogyan segíthetnék. Önök mit javasolnak?
Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az elõadást, ráteszi a férfi vállára a kezét, a szemébe néz, és így szól szelíden: - Akkor megb*szod újra ...:-)
Írta 2011. október 06. - 12:31
Írta 2011. október 06. - 09:09
dél körül megyek egy karikát, az utolsó szép nyári napon. ki csatlakozik? ja, csak én vagyok munkanélküli
Írta 2011. október 05. - 22:09
Bukta: Most sok embernek kellene szponzor a hitelhez basszus. Így valszeg az én tavaly felvett forintos hitelem kamatja sem kevesebb lesz. Mondjuk 3 évig az fix legalább. 15 év helyett ki kell fizetnem 6-7 év alatt, mert nagyon sok lesz a vége.
Pöti: Nem rossz telcsi, de akkor se vagyok az érintõsökkel kibékülve.
Az akciós Borsodi búza sajnos elfogyott.
A fogászat múltkor nagyon buli volt, Ribacz Peti beállt asszisztensnek. Szívat a nyálam meg ilyeneket...közben meg mesélte, hogy mi történik a számban.
Jókat röhögtünk...én pl. nyitott szájjal:
Pöti: Nem rossz telcsi, de akkor se vagyok az érintõsökkel kibékülve.
Az akciós Borsodi búza sajnos elfogyott.
A fogászat múltkor nagyon buli volt, Ribacz Peti beállt asszisztensnek. Szívat a nyálam meg ilyeneket...közben meg mesélte, hogy mi történik a számban.
Jókat röhögtünk...én pl. nyitott szájjal:
Írta 2011. október 05. - 21:31
nekem meg úgyis mindegy több pénzt kell keresni, mint amennyit fizetni kell. ilyen ecccerû
eddig nem mertem ilyen pingpongütõ telefont venni, mert kb. egy hét alatt tönkrebasztam vóna. de most megvan az áldozat:
már csak a reklám miatt is szimpatikus
eddig nem mertem ilyen pingpongütõ telefont venni, mert kb. egy hét alatt tönkrebasztam vóna. de most megvan az áldozat:
már csak a reklám miatt is szimpatikus
Írta 2011. október 05. - 20:11
Én nem akarok forint hitelt,majd a Tesóm sponzorál.Bignek, Rocsinak, Buktának stb:
Oktbertl kamatot emeltek a bankok, tbb helyen nincs kivlt hitel a vgtrlesztknek
Írta 2011. október 05. - 12:42
Írta 2011. október 05. - 02:11
Bignek, Rocsinak, Buktának stb: