Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Én visszaírtam a szilveszterre!Nem a Söci pisiltetõjén voltunk utoljára 1ütt?:):):)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Mondod, te, aki még életében nem szervezett egy programot sem (1/3 városi Dh-t kivéve). Ugyanis az nem program, hogy beköpsz valamit (ami néha nem is hülyeség) és elvárod, hogy mindenki ujjongva üdvözölje és szervezze meg valaki helyetted. Hajrá Teca!

A kettõ között egy gyereksört(3dl) toltál és 6 percet táncoltál hajnali háromig (ami fél kettõ, csak szegény Buktának füllentettél megint kegyeset).

A magyarszéki csapbahugyozósodat inkább nem teszem ide.

De nem ez a lényeg, hanem inkább azt ismerd fel, hogy néhány érzékenyebb lelkületû már ezért nem is olvassa a leveled (vagy a fórumot), mert besérült a nyugger dumán. Pl: Gyurka Zoli.
Tehát egy darabig vicces ez, de aztán már nem annyira.

Úgyhogy nyugodtan nyomjad, mert ez visz elõre. Csak nehogy a végén te legyél a nyugdíjas: nem attól, hogy öreg vagy, hanem hogy egyedül maradsz a klubban. :(

csabi, megint csúsztatsz. vagy - mivel már sokadszor fordul elõ - nevezhetjük hazugságnak is.
1. a két kép között volt vodka és némi búzasör, amit te ugyanolyan jól tudsz, mint én
2. az 1/3 városi dh nem lett volna, ha én nem rántom össze azt a gyûlést, mert te duzzogtál, hogy nem rendezed meg. mondjuk joggal, mert eddig tényleg te csináltál mindent. az idei mulatságos mûsorod ellenére mégis az eddigi legjobb verseny jött össze. igen, mulatságos volt, és nem csak én gondolom így, csak ugye én vagyok a paraszt, aki szóvá teszi.
amúgy ha visszaemlékszel, rajtad kívül én voltam mindig, aki a legtöbbet tette a versenyekért.
3. a tecaszilveszterre egyedül a csocsó írt vissza, akivel már jó elõre megbeszéltétek, hogy drága és messze van. kérdem én mi a drága rajta, ha még nem is beszéltük át teca mamival?
volt még két ötlet: a hertelend és kovácsszénája. ki írt vissza rájuk a címlistádról? senki. mit kellett volna ezen megszervezni? a dátum adott. de egy kurva válasz nem jött senkitõl. ha érdekelt volna valakit valamelyik, akkor utánanézek, hogy hogy megy-jön busz stb. de így?
a gyurka zoli meg ha meg van sértõdve, akkor van olyan fasza gyerek, hogy meg fogja mondani nekem. egyébként meg nem tudom min sértõdne meg, mert pont nem neki szól a nyuggerkedés, mivel többet mozognak a hentitomiékkal, mint mi együttvéve. nem hiszem, hogy neked rá kéne hivatkoznod, mert ez elég szánalmas.
amúgy meg nem kell azon megsértõdni, ha valaki kimondja az igazat. lehet röhögni mindenkin a háta mögött, meg beszélni róla, hogy milyen lúzer, de én vagyok az a paraszt, aki megmondja
-neked, hogy annak ellenére, hogy mennyire kiröhögted annak idején a Buktát, hogy te aztán soha nem leszel ilyen otthonülõ és papucs, most te vagy az, aki akkor megy csak bulizni, amikor a Vera elutazik. ha itthon van, akkor még az elõre bejelentett kanbulira is vele jössz. amin jót mulatott mindenki, és már várták, hogy én a paraszt mikor teszem szóvá. de ettõl még a Verát is szeressük, legalább annyira, mint az urát. vagyis a pasiját :)
-Csocsónak, hogy már rég aranyat talált volna, ha annyit kertészkedne, amennyiszer erre hivatkozva lemond valamit.
- Balázsnak, hogy suttyóság nem felvenni a telefont, aztán nem visszahívni az esetek többségében.
stb.stb.
ennek ellenére téged és õket is tökre szeretem, mert ha nem így lenne, akkor nem lennék velük paraszt, érted, suttyókám? és azt sem árt felidézni, hogy én vagyok mindig az a paraszt, ha valakit ok nélkül basztatnak, akkor még a legjobb barátait is elküldi a picsába aludni, ha épp nincs igazuk.
szóval ja. ha még eccer csúsztatsz, akkor nem leszek ilyen kibaszott úriember :)

mostmiafaszomleszszilveszterkor?

Kokk, te meg nem érted ezt :) ezekkel utoljára kb. 10 éve voltunk együtt mulatni. pedig szeressük egymást, de mindegyik baszik a másikra, és nem áldoz fel semmit azért, hogy néha ápoljuk eme szeretetet :) de tényleg, mikor volt a bandaq utoljára együtt???? a Söci 22. szülinapján, Püspökszentlászlón. jellemzõ, hogy azt is a csaja szervezte meg.... de ugye, hogy jó volt? naugye.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Ne balhézzatok már "nyuggerek" :).Valóban 1re nehezebb összehozni már 1 programot,mert mindenkinek +van a sajátja.Általában ezért 1edül megyek futni,vagy brinyózni.Így nincs vita merre menjünk,miért késel mindig stb.Legközelebb 26-án lesz karaoke +int,ott mulat6nánk 1et.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Inkább szavazzatok!:D
LEGO® CUUSOO | Lego Downhill Racing

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, azt mondta van kedve jönni! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Csúzlit viszed?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mondjuk az állandó nyuggerezés tényleg nem poén.
De néha azért az!
:D
Mondjuk ehhez nem sok közöm van.

Mi történtesen megyünk arra az éjszakai túrára, fél 8 - 8 közötti indulással.
A lámpa nem izgat senkit, forraltbort viszünk.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Foglaltam jegyet: Pcsi Harmadik Sznhz

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

höhöhö, sok sikert ennek összehozásához..... :D ezeknek a tecamamai szilveszter is túl drága, és túl messze van, és hogy megyünk ki, és nincs színielõadás, és túl sok a munka a kertben, és nem lehet síelni sem, és hogy jövünk haza, és hogy nem is válaszolunk, hogy lófasz, és túl.... túl vének. vagyis inkább lúzerek.

Mondod, te, aki még életében nem szervezett egy programot sem (1/3 városi Dh-t kivéve). Ugyanis az nem program, hogy beköpsz valamit (ami néha nem is hülyeség) és elvárod, hogy mindenki ujjongva üdvözölje és szervezze meg valaki helyetted. Hajrá Teca!

Partyfész:

Feltöltött kép

Majd késõbb:

Feltöltött kép

A kettõ között egy gyereksört(3dl) toltál és 6 percet táncoltál hajnali háromig (ami fél kettõ, csak szegény Buktának füllentettél megint kegyeset).

A magyarszéki csapbahugyozósodat inkább nem teszem ide.

De nem ez a lényeg, hanem inkább azt ismerd fel, hogy néhány érzékenyebb lelkületû már ezért nem is olvassa a leveled (vagy a fórumot), mert besérült a nyugger dumán. Pl: Gyurka Zoli.
Tehát egy darabig vicces ez, de aztán már nem annyira.

Úgyhogy nyugodtan nyomjad, mert ez visz elõre. Csak nehogy a végén te legyél a nyugdíjas: nem attól, hogy öreg vagy, hanem hogy egyedül maradsz a klubban. :(

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Popó: Rágecizel, nem folyik le! Tök menõ!

A túra is tetszik, de nincs már meg apum bányászlámpája.
Pl: http://n1.teszvesz.h.../4d85_1_big.jpg

Nektek van valami?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
höhöhö, sok sikert ennek összehozásához..... :D ezeknek a tecamamai szilveszter is túl drága, és túl messze van, és hogy megyünk ki, és nincs színielõadás, és túl sok a munka a kertben, és nem lehet síelni sem, és hogy jövünk haza, és hogy nem is válaszolunk, hogy lófasz, és túl.... túl vének. vagyis inkább lúzerek. majd jót táncizunk a karbonban. ja, nem, ott olyan jókat szoktunk bulizni, hogy kölkös párok nem beszélnek egész este, meg sírásig harapdálják egymás nyelvét, meg ilyenek. ja, én szopattam ott, de az nem ér.

Gyors regisztráljatok, nehogy lemaradjatok valami jó kis ajánlatról!!!!
Nyugdíjas Klub
Feltöltött kép
Szia! Mészáros Istvánné vagyok, a közösség vezetõje. Ez a közösség a nyugdíjasoké, hogy soha ne legyenek egyedül, és kellemesen töltsék az idõt!

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
hétvégi nyugger-klub csapatépítõ, garantáltan kiakad a pészméker: Éjszakai túra

(Ez ugye annyira szervezett, hogy van rajt, meg cél, meg állomások, de közte "magunkra" vagyunk utalva.)
Valaki?

Az oranginaliget meg buááááááááááá!
No risk - No fun! :P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szépségverseny :)

Feltöltött kép

ez viszont etalon:

Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bár nem vagyok nagy színházas, de írd majd meg légyszi, hogy van-e még jegy! ;)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

na ezen a két bringán nem nagyon találnék olyat, amit lecserélnék...
MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum - Einzelnen Beitrag anzeigen - Ibis Gallerie.

Egy barna ülést azért elbírnának. Illetve nincs kulacstartó szem! Buááááá! :)

Nyuggereknek:

http://www.pecsiharm...szereposztas=10

Rocsi neked nem szól, mert te majd öregkorodban fogsz csak színházba menni. És hétköznap este 7-kor is tuti bringázol/kirándulsz/bulizol valahol, mintsem egy ilyen nyugger programra benevezz. :D

Én már láttam régebben Komlón, de újra megnézném. Sok pina van benne.

Holnap hívom, hogy van-e még jegyük.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
van egy eladó garnitúra good year ultra grip 7 195/65 r15 gummám, ha valakinek kõne. kb. 80-90%-os állapotban:

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na ezen a két bringán nem nagyon találnék olyat, amit lecserélnék...
MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum - Einzelnen Beitrag anzeigen - Ibis Gallerie.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Este karajoki a kláb-ban! Páran ménk a nyuggerek közül.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Kuruc.info - Egy fotó 2030 Magyarországáról: itt a magyar Obama