Nem megy valaki Pestre a héten? Kéne hozni is meg vinni is. Elég SOS.
Rocsi! Küldd el lszi privátban a számodat, mert valamit kavartam a telefonomon és most van Rocsi1, Rocsi2, meg Rocsi3 és nem tudom melyik a jó
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2012. január 30. - 16:46
Írta 2012. január 30. - 15:57
a geo megoldódik egy nagyobb villával, ami visszaültethetõ. Ezér nézem most én is a revelationokat. Már nem kell tekergetni, mint a Chickenét, csak egy kar van, ami 12-15 centi között állítja az utat. Van még ilyen a magura thor, xfusion velvet, meg némelyik dt.
és ha már elgondolkodol rajta, az az elsõ lépés kokknak is megmondtam mi lesz, ha vesz tekerõs gépet. most már a cicanacit is felhúzza...
én már nem is akarok nagygépet építeni, mert az éves 1-2 alkalomra fölösleges. inkább a scottból leszedek két kilót, tekerhetõvé teszem, és mehetek vele akár a toronyhoz is, tekerve. mekkora királyság lesz! és a torony is messze élvezhetõbb lesz (szerintem) egy ilyen kisebb géppel.
és ha már elgondolkodol rajta, az az elsõ lépés kokknak is megmondtam mi lesz, ha vesz tekerõs gépet. most már a cicanacit is felhúzza...
én már nem is akarok nagygépet építeni, mert az éves 1-2 alkalomra fölösleges. inkább a scottból leszedek két kilót, tekerhetõvé teszem, és mehetek vele akár a toronyhoz is, tekerve. mekkora királyság lesz! és a torony is messze élvezhetõbb lesz (szerintem) egy ilyen kisebb géppel.
Írta 2012. január 30. - 14:02
Igazából csak azért cserélném a rush-t, mert nem lehet bele állítható nyeregcsövet tenni, az meg ugye nagy királyság lenne. És ha már cserélem, akkor mozogjon egy kicsit többet és legyen kicsivel jobb a geoja, hogy bátrabban lehessen vele vadulni. De ez még rohadtul nem aktuális. Örülök ha a nagygép projektet befejezem tavaszig...
Néha azért rámjön, hogy eladni mindent és összerakni egy 16-17 körül mozgó endurót fullos cuccokkal és szarni a világba. De mindig meggyõzöm magam, hogy még nem vagyok olyan öreg (még ha Zrínyibe már csak szökõévente járok) hogy ne legyen DH bringám.
Néha azért rámjön, hogy eladni mindent és összerakni egy 16-17 körül mozgó endurót fullos cuccokkal és szarni a világba. De mindig meggyõzöm magam, hogy még nem vagyok olyan öreg (még ha Zrínyibe már csak szökõévente járok) hogy ne legyen DH bringám.
Írta 2012. január 30. - 13:43
én is a 12 mellett vagyok egy mindenesnél. de elõre viszont veszek nagyobb, de állítható utas villát. azzal jobb lesz felfelé meg lefelé is. jekyll ha jól tudom, akkor 0-90-150 mm. de lehet, hogy 160 a vége. Csocsó majd megmondja.
géniuszból van az LT, ami 0-110-180, és van a sima, ami asszem 0-90-160 vagy 150. most nem nézek utána
ha menne a cég, akkor az lenne, hogy építenék egy scott sparkot maratonra, és egy géniuszt minden másra. és akkor lehet, hogy nem is kõne dh bicaj....öregszem baszki most viszont marad a berga, és a scott is szimplavállas, útállítós villát kap, 34-es tányérral, hogy fel is tudjak tekerni a dhpálya tetejére.
géniuszból van az LT, ami 0-110-180, és van a sima, ami asszem 0-90-160 vagy 150. most nem nézek utána
ha menne a cég, akkor az lenne, hogy építenék egy scott sparkot maratonra, és egy géniuszt minden másra. és akkor lehet, hogy nem is kõne dh bicaj....öregszem baszki most viszont marad a berga, és a scott is szimplavállas, útállítós villát kap, 34-es tányérral, hogy fel is tudjak tekerni a dhpálya tetejére.
Írta 2012. január 30. - 12:37
Én a 12-vel is faszán elvagyok!
De a Jekyll tényleg csúnya.
De a Jekyll tényleg csúnya.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. január 30. - 12:15
Jekyll rusnya. Scott szépséges. De mennyit mozog ez? Nekem olyan kell ami elõl hátul 14-et tud.
Írta 2012. január 30. - 10:28
jobban megnézve de, mintha lenne ott két szem. de akkor is nekem jobban tecc a scott. könnyebb is.
Írta 2012. január 30. - 10:15
Nem is nekem kell...
De egyébként igazad van, a kenondélre nem lehet normális helyre tenni?
De egyébként igazad van, a kenondélre nem lehet normális helyre tenni?
Írta 2012. január 30. - 10:03
Csabi, nem ismerek rád! Ezen hova kell rakni a kulcstartót??? És Balázsnak akkor már inkább ilyet:
Scott Genius LT 40 Gr: L 2011 Modell | eBay
Scott Genius LT 40 Gr: L 2011 Modell | eBay
Írta 2012. január 30. - 01:40
Írta 2012. január 29. - 21:36
Jók a kányamadarak vazze!
Csütörtök Eplény síelés!!!!!!!!!!
Ez meg baromi jó (1.25-tõl nézd):
Csütörtök Eplény síelés!!!!!!!!!!
Ez meg baromi jó (1.25-tõl nézd):
Írta 2012. január 29. - 09:08
Írta 2012. január 28. - 22:13
Írta 2012. január 28. - 21:51
Írta 2012. január 27. - 20:32
Kicsit túl izmos, de azzal a kerek popsival rendesen rá tudna szorítani a répára.
...és vegyetek kereket: MAVIC 317 felnikkel + Formula agyakkal kerékszett eladó!! « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
...és vegyetek kereket: MAVIC 317 felnikkel + Formula agyakkal kerékszett eladó!! « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Írta 2012. január 27. - 12:46
Írta 2012. január 27. - 10:22
komlón minden jobb
a csajom aszonta,h lepukatt csajokat linkelek..... na ebbe csak nem tud belekötni. a csaj egy állat, a tizedét nem tudnám utánacsinálni:
a csajom aszonta,h lepukatt csajokat linkelek..... na ebbe csak nem tud belekötni. a csaj egy állat, a tizedét nem tudnám utánacsinálni:
Írta 2012. január 26. - 15:04
hogy milyen durva akciók annak a teszkóba nálatok..hálózsákok 1200 körül meg ilyenek...csak lestem
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. január 25. - 22:39
Írta 2012. január 25. - 19:32
A Rocsi nem is rád értette... tényleg az idióta, fék- és bukó nélküli BMX-esekre kell haragudni. Meg a Sanyára!
Muszáj kicsit cigányoznom:
MA voltam egy vevõmnél Zalakomárban. Mesélte, hogy a felesége népszámláló volt. A 3500 fõs településbõl 1700 cigó. Oké, ezzel még nem is lenne baj. Csak kicsit kell félni...
Be kellett kamerázni az egész falut + mezõõrség + polgárõrség. A kislánya 11 éves F betûvel kezdõdik a neve és a 13. a névsorban, annyi Balo... Bogd... van elõtte. Ja az osztályból 7 magyar 23 meg más. Szép kilátások.
Teljesen elfogadott a 6-8 gyerek, persze a családi pótlékot nem rájuk költik.
És akkor még nem is egy borsod megyei kis faluról beszélünk.
Nagyon elszomorító.
Muszáj kicsit cigányoznom:
MA voltam egy vevõmnél Zalakomárban. Mesélte, hogy a felesége népszámláló volt. A 3500 fõs településbõl 1700 cigó. Oké, ezzel még nem is lenne baj. Csak kicsit kell félni...
Be kellett kamerázni az egész falut + mezõõrség + polgárõrség. A kislánya 11 éves F betûvel kezdõdik a neve és a 13. a névsorban, annyi Balo... Bogd... van elõtte. Ja az osztályból 7 magyar 23 meg más. Szép kilátások.
Teljesen elfogadott a 6-8 gyerek, persze a családi pótlékot nem rájuk költik.
És akkor még nem is egy borsod megyei kis faluról beszélünk.
Nagyon elszomorító.