Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nem megy valaki Pestre a héten? Kéne hozni is meg vinni is. Elég SOS.
Rocsi! Küldd el lszi privátban a számodat, mert valamit kavartam a telefonomon és most van Rocsi1, Rocsi2, meg Rocsi3 és nem tudom melyik a jó:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a geo megoldódik egy nagyobb villával, ami visszaültethetõ. Ezér nézem most én is a revelationokat. Már nem kell tekergetni, mint a Chickenét, csak egy kar van, ami 12-15 centi között állítja az utat. Van még ilyen a magura thor, xfusion velvet, meg némelyik dt.

és ha már elgondolkodol rajta, az az elsõ lépés :) kokknak is megmondtam mi lesz, ha vesz tekerõs gépet. most már a cicanacit is felhúzza... :D
én már nem is akarok nagygépet építeni, mert az éves 1-2 alkalomra fölösleges. inkább a scottból leszedek két kilót, tekerhetõvé teszem, és mehetek vele akár a toronyhoz is, tekerve. mekkora királyság lesz! és a torony is messze élvezhetõbb lesz (szerintem) egy ilyen kisebb géppel.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Igazából csak azért cserélném a rush-t, mert nem lehet bele állítható nyeregcsövet tenni, az meg ugye nagy királyság lenne. És ha már cserélem, akkor mozogjon egy kicsit többet és legyen kicsivel jobb a geoja, hogy bátrabban lehessen vele vadulni. De ez még rohadtul nem aktuális. Örülök ha a nagygép projektet befejezem tavaszig...
Néha azért rámjön, hogy eladni mindent és összerakni egy 16-17 körül mozgó endurót fullos cuccokkal és szarni a világba. De mindig meggyõzöm magam, hogy még nem vagyok olyan öreg (még ha Zrínyibe már csak szökõévente járok) hogy ne legyen DH bringám.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én is a 12 mellett vagyok egy mindenesnél. de elõre viszont veszek nagyobb, de állítható utas villát. azzal jobb lesz felfelé meg lefelé is. jekyll ha jól tudom, akkor 0-90-150 mm. de lehet, hogy 160 a vége. Csocsó majd megmondja.
géniuszból van az LT, ami 0-110-180, és van a sima, ami asszem 0-90-160 vagy 150. most nem nézek utána :)

ha menne a cég, akkor az lenne, hogy építenék egy scott sparkot maratonra, és egy géniuszt minden másra. és akkor lehet, hogy nem is kõne dh bicaj....öregszem baszki :) most viszont marad a berga, és a scott is szimplavállas, útállítós villát kap, 34-es tányérral, hogy fel is tudjak tekerni a dhpálya tetejére.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én a 12-vel is faszán elvagyok! ;)

De a Jekyll tényleg csúnya.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Jekyll rusnya. Scott szépséges. De mennyit mozog ez? Nekem olyan kell ami elõl hátul 14-et tud.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jobban megnézve de, mintha lenne ott két szem. de akkor is nekem jobban tecc a scott. könnyebb is.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Nem is nekem kell...
De egyébként igazad van, a kenondélre nem lehet normális helyre tenni?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Csabi, nem ismerek rád! Ezen hova kell rakni a kulcstartót??? És Balázsnak akkor már inkább ilyet:

Scott Genius LT 40 Gr: L 2011 Modell | eBay

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Balázsnak:

CANNONDALE Jekyll 4 weiss 2011 FRACHTFREI NEU | eBay

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Jók a kányamadarak vazze!

Csütörtök Eplény síelés!!!!!!!!!!

Ez meg baromi jó (1.25-tõl nézd):

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Rocsi ez nagyon faja:)!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ez rohadt jól néz ki,mivel csináltad?

Lájkolom!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ligeti madaraink

ezek az arcok meg... hát köszi nekik :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Kicsit túl izmos, de azzal a kerek popsival rendesen rá tudna szorítani a répára.

...és vegyetek kereket: MAVIC 317 felnikkel + Formula agyakkal kerékszett eladó!! « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
danny hart. 3:30tól igazán kemény, ahogy beesik a fák közé

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
komlón minden jobb :)

a csajom aszonta,h lepukatt csajokat linkelek..... :D na ebbe csak nem tud belekötni. a csaj egy állat, a tizedét nem tudnám utánacsinálni:

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hogy milyen durva akciók annak a teszkóba nálatok..hálózsákok 1200 körül meg ilyenek...csak lestem
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szombaton megnézzük:
Kalandra fel: nylik a pcsi csodk palotja - Rgi - Pcsi STOP

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A Rocsi nem is rád értette... tényleg az idióta, fék- és bukó nélküli BMX-esekre kell haragudni. Meg a Sanyára! :)

Muszáj kicsit cigányoznom:

MA voltam egy vevõmnél Zalakomárban. Mesélte, hogy a felesége népszámláló volt. A 3500 fõs településbõl 1700 cigó. Oké, ezzel még nem is lenne baj. Csak kicsit kell félni... :(
Be kellett kamerázni az egész falut + mezõõrség + polgárõrség. A kislánya 11 éves F betûvel kezdõdik a neve és a 13. a névsorban, annyi Balo... Bogd... van elõtte. Ja az osztályból 7 magyar 23 meg más. Szép kilátások.
Teljesen elfogadott a 6-8 gyerek, persze a családi pótlékot nem rájuk költik.
És akkor még nem is egy borsod megyei kis faluról beszélünk.
Nagyon elszomorító.