Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
ezt nem is láttam! és hozzá is szóltál?! ezek a firkászok mindig ferdítenek: tavaly azt írták, hogy a város adja az önerõt a Petõfi téri pályázathoz...hát persze. Na így higgyetek a médiának!

Eszti, Mariborból hogyan nézzünk szemétkupacot vazze??

Kerékpáros túrán erednek a szemétkupacok nyomába Komlón | Közélet | Baranya | bama.hu BAMA

No risk - No fun! :P

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
ööö

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
Na most egy sor panasz:
Faszbúk: 89 meghívottból 27-en reagáltak, de csak ketten jelezték azt, hogy jönnek. Szomorú, hogy arra mindenkinek van ideje, hogy egész nap nyomkodja a lájkokat, meg a születésnapomon 60-an rám írjanak, meg egész nap szidni a rendszert...nethuszárok!!! Tisztelet a kivételnek persze.
DE MÉG LEHET CSATLAKOZNI! :)

Vedd fel a kesztyût, és találkozzunk Körtvélyesben június 2-án! Fogjunk össze a tiszta Komlóért, és az országos TeSzedd! hulladékszedési nap keretében mutassunk példát! Tegyünk együtt a gazdátlan, elhagyott hulladékkupacok eltüntetéséért.

Körtvélyesben a lovarda és Magyarszék közti erdõsáv mentén kifejezett hulladékkupacok ugyan nincsenek, de nagyon sok a szétszórt szemét. Ennek összeszedése is sok munkát igényel, hiszen nagy területen helyezkedik el.

Találkozó: 10:00-kor a körtvélyesi buszmegállóban.
Kesztyût, szemeteszsákot biztosítunk.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
aszakurvaaaaaaaaaa
http://kuruc.info/r/4/96673/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez király :)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Csabi Maribor zárva lesz a hétvégén!!! B tervek: Kranjska Gora, Semmering. Melyik legyen?

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
megjöttünk a Szilvásvárad maratonról...
hát nekem elég volt elsõnek idén.... 70 km 4:12 perc mindenestül, de rég voltam Bánkúton... basszus az keményebb volt mint a Zengõ jó volt az az ördögoldal.... feltekertem de úgy beállt a lában 40km-nél mint állat....
Rigó nagyon tolta a 29"-al kurvára ment.... 3:45 perc
dh-k jók voltak a végén olyan sziklás lefelé volt 50km-es sebességgel lefele mint állat, nem volt erõm már fékezni... szétment a kezem de jó volt
legközelebb ne legyetek nyuggerek és gyertek!!!!!!

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
European DH Cup, Leogang headcam - YouTube

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Az orszgban egyedlll bringakzpont lesz Eplnyben

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
mi holnap délelõtt megyünk Bükkmaratonra, sajnos csak ketten Rigóval....
van még hely és ingyen nevezés is ha kell valakinek, HOrváth Zolika sajna nem tud jönni...
így van nevezése is ,, Rocsi?????????? nem akarsz jönni
10kor megyünk ???

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
spóroljatok.

ez durva: SRAM XX1 Drivetrain - First Look - Pinkbike de van értelme.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

dunarmarcira ha pénteken reggel mennénk, akkor pénteken még beleférne egy tekerés is! annyi szép hely van arrafelé.

Ebben teljesen igazad van! Csak sajna Buktáéknak és a Verának is spórolni kell a szabikkal, ezért nálunk marad a péntek kora délutáni indulás. Kb 15.49

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ja, nekem sem tetszett annyira. egyszer megnéztem, oszt ennyi. a lifecyclest meg azért most is elõveszem néha. sokszor a meló alatt a háttérben fut, csak a zene miatt.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Este megnéztem. Nekem valahogy nem jött át annyira, mint egy seasons, vagy lifecycles. A felvételek, meg a tájak gyönyörûek, de a zenék nem jöttek be (egy kettõt leszámítva). Azért az endurós rész, meg a Matt Hunteres fasza volt. Meg a morpheus bringás dörtös srác se gyange.
Ez a semmeringi cuccos 24ért nem rossz.ú
Ja és tegnap szarrá áztam. Mentem egy Jánosi-Pölöske-Magyarszék-Sikonda karikát. Magyarszéktõl szakadt. Még jó, hogy bedobtam egy esõkabátot, de így sem volt kellemes. Ilyen tempót már rég mentem:) El is fáradtam.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ingyen van!
Free

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ez se rossz:

Aktív pihenés az Alpokban! 3 nap/2 éj Ausztriában 2 fõnek félpanziós ellátással 60 000 Ft helyett 23 990 Ft-ért

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
dunarmarcira ha pénteken reggel mennénk, akkor pénteken még beleférne egy tekerés is! annyi szép hely van arrafelé.

elkezdtem használni ezt az instagram cuccot, tök jó képeket lehet vele csináni. e:

Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Mázli:

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Eszti, Mariborból hogyan nézzünk szemétkupacot vazze??

Kerékpáros túrán erednek a szemétkupacok nyomába Komlón | Közélet | Baranya | bama.hu BAMA