Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mindenki mindenkiét! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Az lehet. Az alsó szinten bármerre jár biztos, hogy valami alkatrészbe botlik. De azért hozd csak föl este, megcsinálom.
Még én is a bankban ülök. Igazából semmi dolgom, de ha bejön valami majom, akkor azért nem árt ha van itt valaki. Elvileg 5ig vagyunk nyitva, de én egy fél órán belül szeretnék lelépni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
anyád kib.sz egyszer :)
de mivel még mindig az irodában ülök, ugrott a norbi projekt. de a bringa még sanszos.
akár ott is hagyhatom nálad a gépet, mert holnap butapesten leszek.

kokk, hokizás jól hangzik. ki veri kiét?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Áh nem érdekes, nem FOX lesz:) Boxxer team.
Rocsi te nagyon pörögsz. Mi történt? Rákaptál valami party drogra? A legmegdöbbentõbb az volt, hogy tegnap a megbeszélt idõpont elõtt 3 perccel már a zengõnél voltál.
Nekem jó sötétben is. Jó lenne valami fasza lámpa, akkor csapathatnánk az erdõben is.
Nehogy szétkapd a hátulját, mert akkor ma már tuti nem jössz bringázni. Meg a Norbit sem idegesíted azzal, hogy feldúlod a mûhelyt. Majd nálunk megcsináljuk.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Milyen teló lesz?

Szerda este lesz Orfûn haveri kétballábas hokizás. :)
Szerintem mindenképp lemegyek megnézni, aztán ha tényleg mindenki nagyon béne, esteleg be is állok.
Ha van kedvetek, gyertek!
Majd írok részleteket, ha tudok!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
akkókabbe.

sztem akkor szétkapom a recsegit, megnézem azt a forgáspontot. lehet, hogy a norbinál.

de végülis sötétben is mehetünk néhány kört a városban. csak mozogjunk.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ja és a telóm ma hajnalban magyar földre ért. Kíváncsi vagyok meddig szuttyognak a vámmal.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Jó lenne, de nem biztos, hogy idõben le tudok lépni. Ma csak én vagyok a vállalatin aztán lehet, hogy zárásig bent kell maradnom. De gáz...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
karaj volt a reggeli kori! fél nyolctól nyomtuk, bogyó meg a gólya még mindig kint van.

Balázs, sztem 3-4 körül gurulhatunk egyet!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jó nap volt ez!

reggel másnaposság, aztán kori, aztán futás zorbával, aztán bringa, aztán szerelés. elégedett vagyok. erdõben bringázni nincs is olyan hideg.

koriból a vizsgán már egy kettes alával átcsúsznék :)

kokk, nem baj, megyünk még.

jövõ hétvégén le kéne menni Szálkára. Délelõtt kirándulnánk ott egyet, aztán ebédelnénk valahol, délután meg lehetne csúszni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sajnálom, hogy nem jött össze ma, de úgyis próba-csúszás volt csak.
Jégkorongozni még nem mennek, de óvatosba mûködött, úgyhogy legközelebb csatlakozom! ;)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Szerelmi bánat? :):):)
És megy már a tripla áxel?
Én bringázni megyek.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
tudjuk. szerelmi bánat.

2-3 körül megint megyünk korizni, csak most sikire.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Na most végleg elástam magam... Meg tudom magyarázni:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rocsi, van bandád?
Mert ezek a buzik még nálam is jobban bebasztak és haldoklik a terv...
De még futunk pár kört, aztán riadózok!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én is bebasztam... most keltem. reggeli, aztán magamhoz veszek egy redbullt és megyek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egy kicsit könnyelmû kijelntésnek érzem, de este jó ötletnek tûnt ez a korizás...

:zygi:

10 körül indulunk és a nagytóra megyünk!
De ismerve a többieket, szerintem a 11-es érkezés a reális.
Gyertek Ti is akkor és megmondom hol vagyunk! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

10tõl mi is ott leszünk!

Bebsztam, de fölkelk és ott leszek!
Nem tom hol, de csörrgök! ;)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

kikapcsolt telefonú balázs, kapd össze magad és gyerünk le a v2be! csocsó barátunk 30 éves lett, illõ módon bebaszunk a tiszteletére.

Ne bántsd, biztos rettentõen elfáradt...nem akar kimozdulni, pffff a nyugdíjas.

Mi most értünk haza kabbe!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
10tõl mi is ott leszünk!