Csak nem csajozni mész? Hozd be, holnapra kész. Ja de akkor el kell hoznom az olajat a Norbitól. Tudott hozni egyáltalán?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2009. február 11. - 14:11
Írta 2009. február 11. - 13:44
Írta 2009. február 11. - 13:20
Nekem is elegem van ebbõl a fos idõbõl. Már nagyon nem bírom az otthon döglést. Asszem föl is rakom a sárgumikat... Rocsi este travis szerviz?
Írta 2009. február 11. - 13:12
Rohadjon meg ez a buzi idõ egyszer az esõ esik máskor a hó így soha nem szárad már fel!!!!!!!:mad:
Írta 2009. február 11. - 12:15
nem tudom, a hearty laugh asszem elment a vidám vasárnapokra zenélni.
geci hó. bakker, csocsó megen vett egy cannondalet. a rize-t meg eladta németországba. vazze a mali örülne ha fele ennyi kancsit eladna.
az enyim meg nyönyörû
csabi, te vagy az ügy szakértõje: keress már olyan pécsi mûvésznõket, akiknek van képe is. meg referenciája aztán mutasd õket. ide linkeld, és akkor majd benéz a sok pöcs is!
geci hó. bakker, csocsó megen vett egy cannondalet. a rize-t meg eladta németországba. vazze a mali örülne ha fele ennyi kancsit eladna.
az enyim meg nyönyörû
csabi, te vagy az ügy szakértõje: keress már olyan pécsi mûvésznõket, akiknek van képe is. meg referenciája aztán mutasd õket. ide linkeld, és akkor majd benéz a sok pöcs is!
Írta 2009. február 10. - 02:16
Héé majmok, ha ez tetszik, az buzis??
Rocsi, a szöveg innen lehet ismerõs, igaz?! Hearty Laugh.
Írta 2009. február 10. - 01:58
Írta 2009. február 09. - 23:35
Ja a focisták tényleg ostobán túlreagálták az ügyet. Mondjuk elhiszem, hogy a tesztoszteron is dolgozott bennük, mert ha megnézted náluk a nemek arányát (ott csak pasik) meg nálunk (fele csaj)... nem csoda, hogy féltékenyek voltak!
Diszkó: Most méér mondod... Amúgy tényleg nagyon fos volt vagyis a zene gagyi és tömény tuc-tuc, valamint alig lézengtek páran. Szombaton meg mindenki a legkisebb (kevésbé béna zenés részen) helyen nyomorgott.
Ja és sok ork, ráadásul a rosszabbik, "ránézésretizenötévfegyház" fajtából.
Diszkó: Most méér mondod... Amúgy tényleg nagyon fos volt vagyis a zene gagyi és tömény tuc-tuc, valamint alig lézengtek páran. Szombaton meg mindenki a legkisebb (kevésbé béna zenés részen) helyen nyomorgott.
Ja és sok ork, ráadásul a rosszabbik, "ránézésretizenötévfegyház" fajtából.
Írta 2009. február 09. - 11:14
Ha már elmondtad, akkor mutasd is meg.
A focisták meg bekaphassák. Az egyik átkarol a másik meg folyamat bámul. Én csak megkérdeztem a sráctól, hogy buzi e a haverja, hogy folyamatosan engem néz.
Csabi te meg tényleg elindultál a lejtõn. Állj le kicsit a piával meg a diszkóval, mert rossz vége lesz:)
Tetves hó nem hiányzott. Bár ha sok esik akkor mehetünk rallizni.
A focisták meg bekaphassák. Az egyik átkarol a másik meg folyamat bámul. Én csak megkérdeztem a sráctól, hogy buzi e a haverja, hogy folyamatosan engem néz.
Csabi te meg tényleg elindultál a lejtõn. Állj le kicsit a piával meg a diszkóval, mert rossz vége lesz:)
Tetves hó nem hiányzott. Bár ha sok esik akkor mehetünk rallizni.
Írta 2009. február 09. - 10:14
diszkópatkány.
esik a hó, hogy rohadna meg.
tegnap kaptam meztelen képeket a csajtól de nem mutatom meg. mert úriember vagyok.
esik a hó, hogy rohadna meg.
tegnap kaptam meztelen képeket a csajtól de nem mutatom meg. mert úriember vagyok.
Írta 2009. február 09. - 01:59
Nem elfelejteni:
Szakosztályi taggyûlés MA!!!
Feltétlenül számítunk a megjelenésedre! (a külföldön élõk felmentést kapnak)
2009. február 9. hétfõ 18.00 óra
Helyszín:
Zrínyi klub, Komló
Szakosztályi taggyûlés MA!!!
Helyszín:
Zrínyi klub, Komló
Írta 2009. február 09. - 01:40
Péntekenen és szombaton is diszkóban voltam. De gáz!
Amúgy tényleg mozgalmas hétvége volt!
Amúgy tényleg mozgalmas hétvége volt!
Írta 2009. február 08. - 18:29
te csak ne akarjá verekedni. úgyis majdnem kaptál a focistáktól de ja. már bánom, hogy nem egy maflással indítottam a csávónak.
mégis építkeztem. és teleszartam az új vécét is!
mégis építkeztem. és teleszartam az új vécét is!
Írta 2009. február 08. - 15:41
Nem várt meg a srác hazafelé? Jól meg kellett volna ruházni.
Írta 2009. február 08. - 04:17
ezek szerint egyedül. lúzer jajj, csak nehogy belémköss te is holnap, izé, ma nem vagyok hajlandó építkezni.
Írta 2009. február 08. - 04:10
Írta 2009. február 07. - 11:01
Írta 2009. február 06. - 20:02
Nem korai, mert hétfõn sokan korán kelnek és nekik már 22.00-kor csicsizni kell, hogy meglegyen a 7-8 óra alvás. Bruhhahaha
Írta 2009. február 06. - 19:45
Helyesbítés: holnap toronynál kerékpározunk. Állítólag alig sáros. Bowling meg nem korai egy kicsit?
Írta 2009. február 06. - 19:02
Kedves Csapattárs!
Idei elsõ hivatalos szakosztályi taggyûlésünket tartjuk jövõ héten hétfõn.
Napirendi pontok
-A múlt évi döntések hivatalossá tétele
-Esetleg új határozatok
-Kötetlen beszégetés
Vendégünk: Iván Attila a DÖKE elnöke
Fellép: Bangó Margit és a roma szírmok tánckar (a elõzenekar a Metallica) ...ez vicc volt!
Tehát az idõpont:
Helyszín:
Zrínyi klub, Komló
Visszajelzéseket várok!
Köszi, üdv:
Horváth Cs.
Idei elsõ hivatalos szakosztályi taggyûlésünket tartjuk jövõ héten hétfõn.
Napirendi pontok
-A múlt évi döntések hivatalossá tétele
-Esetleg új határozatok
-Kötetlen beszégetés
Vendégünk: Iván Attila a DÖKE elnöke
Fellép: Bangó Margit és a roma szírmok tánckar (a elõzenekar a Metallica) ...ez vicc volt!
Tehát az idõpont:
Helyszín:
Zrínyi klub, Komló
Visszajelzéseket várok!
Köszi, üdv:
Horváth Cs.