Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
zoli, reggel valamikor. korán. 6-7 körül?

robesz, és a szülinapos képek? :)

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Érdemes végignézni, akit érdekel a fotózás: http://www.canon.com...lant/index.html

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
ja nem most gondoltam majd vmikor!!

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

mennyire randa dagadt öreg ember leszel.... mit leszel, vagy!!!! majd megnézem. a bicajaim mögött van a láda.

Gólya! szombat reggel megyünk! eddig bogyó, gólya, balázs, rocsi.

Hány Óra felé indulnánk, és mi kell a brinyók védelmére szállitáskor?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Hû, kicsit elszaladt a ló. Megint 6 bringa áll itt. Majd szólok, de ez a hét tuti nem jó.

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Mi is voltunk tekerni újtelepen mostmár nagyon fasza az erdõ!Balázs figyu ha valamikor van kedved és energiád és idõd szétkaphatnád az én bringám is egy ilyen tavaszi olajzás zsírzásos dologra!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mennyire randa dagadt öreg ember leszel.... mit leszel, vagy!!!! majd megnézem. a bicajaim mögött van a láda.

Gólya! szombat reggel megyünk! eddig bogyó, gólya, balázs, rocsi.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Rocsi: ADAPTER!!! Most nézd meg!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ezt tolom: Subway szenya + Dreher.
Jó kis kombó.
Nyamm.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
De jót tekertünk ma!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
A ruhatáras fekvés a Zrínyiben volt,nem nálunk.Nekem is most ugrott be,hogy olvastam.A gyümölcsnap +tette a hatását.Cseresznye,szõlõ,málna pálinkó.Jók lettek a képek,majd v.mikor +nézzük.Pörgött a csajom,mint a körzõ.Vasárnapra már 19fokot mondanak.Ápr.18.án Rózsaszín Pitbull a Zrínyiben!

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás

Robi: Jó két kép! De ugye ez nem az összes!!?? :) Retusáltál egyébként?

Nem Csabi, nem az összes :P De olyan, amilyenre te gondolsz, olyan nem született. Amúgy retusáltam õket, de még nem értek hozzá annyira.

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Rocsi van csapágyunk a hajtómûvedbe, 600ft/db

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Pénteken éjszakás leszek, nekem az expo kilõve.
Szombati indulással érdekelne a Balcsi, de csak 04.00h után, mert kb akkor érek haza.

Délutáni tekerést kihagyom, ma mentem 108 kilcsit nem kis szélben, elégvolt.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
4kor megyünk egy országúti kört Buktával. valaki?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nem az, hogy nem szeretünk, csak felfüggesztettük a tagságodat a baráti körünkben, amíg észhez nem térsz és legalább 10 kilóméternyi tekerés nem lesz a lábaidban idén.
Expo: Az egyetlen probléma, hogy Pesten nem hagyunk semmit a kocsiban, nemhogy 2 bringát a platón, meg teljes felszerelést az utastérben. Még akkor sem ha valami csoda folytán õrzött is lenne a parkoló.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jól látod, csabi, nem szeretünk. hülye síelõ vagy, költözz az északi sarkra.

hétvégével kapcsolatban: balázzsal azon agyalunk, hogy pénteken felmennénk az expora, onnan meg badacsonyba mennénk versenyre. valaki esetleg?

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

"Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerûbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Ekandesz raklóâ.
Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különbözõ vezetéknevû féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelõ rendõröket és az olaszliszkai sofõröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai Magyarország, én benépesítelek!....."

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Sajnos Edda koncerten sem voltam ma. Senki sem akart velem jönni, sem szerettek már?
Mondjuk most biztos a szokásosnál is többet politizált a Pataky. S az nem hinném, hogy egy zenei színpadra illõ dolog.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Robi: Jó két kép! De ugye ez nem az összes!!?? :) Retusáltál egyébként?

Ebben van egy-két menõ ugrás és rész, mikor a srác alatt összdõl a north-shore: http://www.pinkbike.com/video/7842/