Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó volt, hogy jöttetek!
A végére belejöttetek a tolásba is! :P

Szerdáig offon vagyok, de utána valamelyik nap, amikor nektek is jó (vagy hétvégén akár hosszabb idõre) mennék huplikat igazgatni! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Megjavult a géped?
Azt azért tegyük hozzá, hogy 500m után 3an defektet kaptunk neked meg leszakadt a láncod és szétverte a fél bringádat... De azért ha lesz odavaló gumim akkor mehetünk. Jó lenne ott filmezni is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mi meg csapattunk a pécsiekkel egy jót jakab-hegy-éger-völgy útvonalon. jakabhegy ezen oldalát még nem ismertem,de nagyon szép. és k.rva jó ösvények vannak. vazze, 1 órát toltuk fel!!!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jó lehetett az esés.Elég nehéz összehozni ezeket a találkozókat,de 7végén legalább jó lenne így csapatban menni.

NORBI_KE

NORBI_KE

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Megjöttünk a délelõtti tekerésbõl! Megvolt az idei elsõ nagy esésem, Kecskeháton lefelé a vége felé ahol már nagyon meredek a mély avarba elakadt az elsõ kerekem egy fatuskóba ami keresztbe volt elõttem, egy nagy hasas a bicikli a nyakamba és vagy hat méter csúszás a földön. :mybad: Sajnos a kilóméterórám bánta eltörött a konzolja.
De viszont nagyon szép az erdõ már, élveztük nagyon a mai tekerést is.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Helló!Ha valakit esetleg érdekel,holnap 9.30kora Plus parkolóból megyünk tekerni:komló-sikonda- kõlyuk- melegmány- lapisi út-vágottpuszta-sikonda-komló.Ha tetszik gyertek!:ed:

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Bocs de nem mentünk, sok volt a meló :cry:holnap 10körül tekerünk valamerre.

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Köszi Rocsi,Balázs!!Értem szóval edzetek!Legyetek kemények!!Balázs mikor érsz rá bringát pucerálni???

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nekem ez ma kimarad. Csak 2 órát aludtam... Azért délután elnézek valamerre.
Boldogat Gaben! Azért nem látsz minket mostanában, mert csak tekerünk. DH gépet max a toronynál használjuk. Ahogy a Rocsi ígérte idén kemények leszünk:)
Ez az összehasonlítás nem rossz.
Holnap Jakabhegy!
Jó hagymázást!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
boldogat, Gaben!

ez érdekes:

http://freecaster.tv...ysis-sam-vs-gee

gee azzal nyert, hogy a kanyarok kijáratában hamarabb kezd el tekerni.

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Köszi Csabi

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Holnap hagymzzátok ki magatokat,
aztán vasárnap 3-kor Jakab hegy lábánál találka, és közös csapatás! ;)
Gyertek minél többen!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Elvileg benéznek, most hívtam fel a Tomit. :)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Akkor Tomi gyertek a Muskátliba d.után,és majd 1ütt hazajövünk.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Helló Csabi!Azt az utat nem ismerem!merre?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Én megígérem keresni foglak és jövök veletek!

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

Isten király idõ volt ma voltam éni én is zúzni kicsit!Csak arra lennék kiváncsi hogy a komlói rájdörök merre tekernek mert soha nem találkozom egyikkel sem.Mindenki már az országúton nyomú vagy mi????Vagy elköltöztetek?

Hali!Mi egy héten legalább 3szor tekerünk terepen csak általában meló után:(!Ez tegnap is 16.45öt jelentett de neki indultunk a Zengõnek,és még bõven világosba vissza értünk.Ha van kedve valakinek hétközben 16.30 után tekerni,mi megyünk!/25-40km-ig lehet azt még bírjuk meló után/Hy

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Lapisról végig lehetne DH-znotok Orfûig (Lapis-Sós-hegyi kilátó-Remete rét-Orfû).
Gyertek arra és akkor még találkozhatunk is a Muskátlisban! Szerintem mi négy óráig biztos ott leszünk.

NORBI_KE

NORBI_KE

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Chicken: Nem, lefelé ugyanarra jöttünk, errefelé még nem jöttünk le, jó volt, sok a kõ a tetején de jól lehetett lefelé jönni... Holnap mi délután megyünk, akkor tudunk csak Kõlyuk, Melegmány, Lapis, Vágottpuszta erre gondoltunk

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jó estét!Akkor holnap ok,a 11h!Mind1 merre megyünk,de terepen jobban örülnék.Csucsuka +várunk,csak gyertek.