Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Igen, én is osztom a nézeteket. Tökéletes edzés/felkészítés és a nem olcsó nevezési díj ellenére más költséggel nem jár. A pálya a nagy forróság ellenére nekem nagyon bejött, nem volt könnyû teljesíteni (én középtávon mentem). Sõt elõtte arra soha nem voltunk ám!!
Emlékezzetek, hogy milyen jót kajáltunk a nagy sátorban ingyen és a közben összejött egy csomó helyi bringás és sokáig beszélgettünk röhögtünk.
Nekem ez megér egy "gagyi komlói" versenyt.

Zoli, mi van veled? Csak nem sérv?

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

bazsi ma lila gumikesztyûben análizálta a bogyó rugóstagját. .

Jáááj...azok tõlem származnak, 2 évig az volt az elõírt öltözet része... szóval egy rossz szót se. :) Remélem jól bírják a használatot, engem megvédtek mindenféle nem kellemes anyagtól...bár bicajt sosem szereltem benne.

A versenyrõl meg annyit, hogy:
1. Edzésnek jó lett volna.
2. Egy év után ne várja senki, hogy olyan hírneve legyen a versenynek, mint Visegrád, Füred...fõleg így. Jövõre még ennyien sem jelentkeznek, mert majd azt gondolják "na, megint biztos elmarad".

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Sajnos Esztinek igaza van. Felhívtam a Goda Petit és õ is megerõsítette a hírt. Ok: nem rentábilis a verseny, mert nagyon gyér az érdeklõdés.

Jövõre mindenképp megtartják.

:(

Síííírok!!

Gyurka Zolit meg kéne fûznöm, hogy vigyen végig minket a pályán, talán õ emlékszik végig a nyomvonalra...

Megfûzhetsz, de sajnos nem tudlak végig vinni, mert tavaly pont akkor nyaraltunk így nem indultam a versenyen.
A Bukta meg a Sanyi elvitt egy darabon rá egy hétre, de õk se tudták végig a rövid távot.
Mondjuk tényleg gyér lehetett az érdeklõdés ha egy hét múlva nem látunk már gumi nyomokat.
Kérdezd meg a Petit hátha rögzítették GPS-el a nyomvonalat.

Abban viszont igazat adok a Rocsinak, ha Komlón rendeznek valami versenyt azon részt kéne venni, mindegy, hogy mit adnak vagy sem.
Ugyebár nem kell üzemanyaggal számolni és különösebb szerevezést sem igényel.

Sajna a Csocso nyondakaiba léptem és a versenyek nekem is kilõve, marad a NYUGDÍJAS túrázás.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Persze, mert úgy gyorsabb. :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az sztem is gagyi, hogy itt van egy verseny,és a komlóiaknak annyi se, hogy hé, gyertek már el...
és egy verseny sosem attól jó, hogy mennyi pénzt ölnek bele.

bazsi ma lila gumikesztyûben análizálta a bogyó rugóstagját. kb. 20szor szedték szét, mire jó lett. na de akkor tényleg nagyon faszántos lett.

mai napi idióta az m7esen: szutyuki altó, behajtott tükrökkel.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Van.
Bocs...:outofhere

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Tök komolyan mondtam!Én a saját véleményem mondtam,a többié + nem érdekel.Van viszonyítási alapom.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Gagyi? Ezt komolyan mondod? Meg 50 induló? Ez csak a versenyzõk hozzáállását mutatja, nem a szervezõkét.
Szerintem maximálisan kitettek magukért szinte mindenben... nem rémlik?

Emlékeztetõül pár vélemény: http://forum.bikemag...dirtpark&page=2

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Úgyis gagyi lett volna a verseny,tavaly is az volt.Maratonon 50 induló??!!Nevetséges!Majd Füreden,+ Visegrádon 1500 ember,az már döfi!!!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Rábukkantam egy kis tavaly õszi mókázásra:) Nézzétek: http://www.pinkbike.com/video/51383/

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Sziasztok!
elmarad a komlói verseny!!! legalábbis itt ezt írják:
http://mmtbszsz.hu/

Sajnos Esztinek igaza van. Felhívtam a Goda Petit és õ is megerõsítette a hírt. Ok: nem rentábilis a verseny, mert nagyon gyér az érdeklõdés.

Jövõre mindenképp megtartják.

:(

Síííírok!!

Gyurka Zolit meg kéne fûznöm, hogy vigyen végig minket a pályán, talán õ emlékszik végig a nyomvonalra...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
na fasza

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jáááj, szegény császpá akkor hiába edzette széjjel magát.

ezt meg a pécsi kollégáktól loptam el:

http://puruttya.blog...eszul_a_majonez

hát így egyetek majonézt.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
Sziasztok!
Eszter vagyok, egy közérdekû info miatt bejelentkeztem, meg hogy javítsam a nemek arányát...
szóval: elmarad a komlói verseny!!! legalábbis itt ezt írják:
http://mmtbszsz.hu/

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

De jót mentünk ma! Volt mászás, sárban driftelés, káprun merev géppel, aztán a végén csoki meg sör a téren.

Jajám! Ez még olyan mennyiségû sár, amit én is elviselek, tényleg jó volt.
A söricilint pedig a vacsihoz itthon megtoldom még egyel.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
De jót mentünk ma! Volt mászás, sárban driftelés, káprun merev géppel, aztán a végén csoki meg sör a téren.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Mi megyünk a nemtudommilyenszínû bringáinkkal. Te meg úgyis 10 perccel elõtte lemondod, nyugdíjas. Ja meg a fõnököd pont akkor hívott, tudjuk.

Ennek még mindig jó a szövege:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Jó ez a bringázás, de síelni kéne...ehhheehe

milyen bringázás bakker??? azt se tudod már megmondani, hogy milyen színû a bringád!

estefelé megen mennék valahova.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Persze én csak a kifogásokat keresem, mert igazából nem is szeretek bringázni, fõleg Pécsen nem... Rocsinak nagy a szája, mert kéthetente egyszer elmegy bringázni egy órát és akkor ha valaki nem megy vele akkor az nyugdíjas.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Törminétör vazze!
Mekkora zene, ebben a negyedikben is volt:

Egyszer nézhetõ film, én a hangos effektektõl sokkot kaptam, de nem akarok armageddont egyelõre.
Rocsi, ennyire azért nem volt rossz a nemek aránya, de nem ujjazni mentünk vazze.

Jó ez a bringázás, de síelni kéne...ehhheehe