Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
chicken, másfajta videókat várunk tõled :D ha már bringázni nem jössz velünk, akkor legalább lássuk, hogy miért...

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Ez nekem nem jön be.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Vera nagyon vágja ezt a számítástechnikákat, úgyhogy letöltötte a Disztrikt nájnt, meg a feliratot hozzá valami torrentel vagy mi.
Úgyhogy most ûrlényes megszállásos gyilkolászást nézünk...jeeee.

Itten e:

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

hali!

voltam ma bringázni, igaz nem sokat, mert már elég nagy a sár!
hazafelé tolnom kellett, mert az utóbbi 3 napban 4 defektet kaptam!!!

Ilyen idõben tuti nem mennék, még esõruhában sem. CRC-rõl várom a csomagomat, új nyeregtáska, pumpa stb., mert ha defektet kapok, semmim nincs. Anélkül meg pláne nem mennék a múltkori defekt után.

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
hali!

voltam ma bringázni, igaz nem sokat, mert már elég nagy a sár!
hazafelé tolnom kellett, mert az utóbbi 3 napban 4 defektet kaptam!!!
béke - Yoko

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

Feltöltött kép

na, így szebb a fórum összképe :)
köszi Kokk, én is így vagyok! már alig várom, hogy nagyobb legyen, és lehessen vinni mindenfele...

szia!

a magyar vizsla a kedvenc kutyám!!!
béke - Yoko

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Felhívtam a komlói srácot, neki sajnos csak kis méretek vannak. Az egyik üzlet elvileg hoz nekem XXL-est, de csak ha lesz a nagykernek. Illetve próbáltam egy XXL-est 26000 forintért, jó volt csak hát az ára, meg windstoppos.. XL-est ígértek még egy harmadik helyen, az valószínûleg kicsi lesz. Turkálókba nem jutottam el, alig lehet a városban közelekedni autóval a tömegtõl. Az esõ meg vízszintesen esik.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ááá, csipesz nagyon aranyos!!! ha nagyon nem bírtok vele, akkor kihozhatjátok ligetre oviba. aztán majd bodzával lefárasztják egymást. alig várom már a téli zengõ túrákat!

robesz, egy ilyen szép portfóliót mennyiért dobsz össze bodzáról?

az idõ meg bekaphasssssa. elmegyek futni.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Turi kapcsán majd én is körülnézek, egy nõi szem érzékenyebb ehhez. A Jókaiba tényleg sok van, de szerintem azok inkább csajosak, meg a Király utca végén -ahogy majdnem kiérsz a Király házhoz (?) - is van jó pár. Majd én is benézek egy-két helyre, mert nekem is kéne pár téli bringás/kirándulós cucc.

Mikor mész? Ha gondolod mehetnénk együtt is, mert én vak vagyok. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Már lassan 2 hete mászkálunk vele az erdõben.*;)
AMint megkapta az oltásokat, mentünk is.
Mondjuk jó, ha van vele idõsebb kutya is, hogy tanuljon tõle, de nem kell túlparázni!
Valamikor legyen kutya zsúr! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
Feltöltött kép

na, így szebb a fórum összképe :)
köszi Kokk, én is így vagyok! már alig várom, hogy nagyobb legyen, és lehessen vinni mindenfele...
No risk - No fun! :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon édes! :)
Messze a vizslákat szeretem a legjobban.
Egyik barátomnak van egy lassan 3 éves, Csúzli most lesz 1, Bodza (a miénk :P) meg 14 hetes.
Mindig együtt megyünk túrázni, hihetetlen, hogy mit mûvelnek.

Ha találtok M-L aláöltözetet és épp senkinek sem kell, aki fontosabb nálam, akkor légyszi gondoljatok rám! ;)
Valahogy nagyon idegenkedem a túrkálóktól, de irigykedem, ha valaki talál csomó fasza dolgot...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
van ott egy-pár kép még...ez úton is köszi Robika!:spoko:

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
itt van kép a kutyákokról...(ha betölti...)
http://picasaweb.goo...638594512214722

amúgy olyan mint egy gyerek, reggel hatkor kelt, mert éhes. de ez sem elég, mert rögtön játszani is akar. nincs ám hétvége, meg szabadnap! de tegnap nagyon okos volt, mert végre bement a házikójába - vagy lehet hogy csak nagyon fázott? :o kapott is jutalomfalatot :clap:

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
Turi kapcsán majd én is körülnézek, egy nõi szem érzékenyebb ehhez. A Jókaiba tényleg sok van, de szerintem azok inkább csajosak, meg a Király utca végén -ahogy majdnem kiérsz a Király házhoz (?) - is van jó pár. Majd én is benézek egy-két helyre, mert nekem is kéne pár téli bringás/kirándulós cucc.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Thx a segítséget, a Jókai utcára gondolsz ezekszerint.

Szeretnék összeszedegetni mindent az elkövetkezõ évekre. Mert a bolti árat nem az én pénztárcámhoz mérték, megvolt a tanulópénz. A vásárban kimondott kereskedést kerestem, a bolhapiacra be sem mentem, látszik mennyire kezdõ vagyok.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
A pécsi vásárban vettem a bolhapiacon.Van még 1 nagyon jó turkesz Pécsen,oda sokan járnak.A citrom utca végén van a nagy posta,és ott jobbra fel kb 30 méter.Múltkor a csajszi 3 zsák rucit mutatott.Oda nézz be,érdemes.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Én múlt7 vasárnap vettem a vásárban 1 bordó alig használt hosszú Shimano termós gatyót a Bettinek + 1 férfi rövidet kemény 300ft-ért.Rövidem van 1 csomó.Írd + milyen kell + mekkora.Rövid-hosszú,sárga-zöld új-használt?A Decathlonokban nagyon jó árak vannak.

Hol vetted? Kimondott kereskedõ vagy használtcikk? XXL-es kell minimum, bármi érdekel ha jó áron van, de lehetõleg inkább fekete vagy nem túl feltûnõ színben. Most elsõsorban az õszi-téli thermos, windstoppos cuccok érdekelnének, a többi csak akkor ha nagyon olcsó.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Tényleg érdemes elmenni a Norbihoz a Bike-ba, mert pont a héten említette, hogy az összes bicajos ruháját nagyon olcsón kiárulja. Mondjuk nem tudom, van-e téli cucca.
Hívd fel!
Decathlon sem az igazi, mert ha normális minõséget akarsz venni ott, akkor az nagyon drága. (ez bármire vonatkozik). Csak a "Kék-áruk" olcsók, de most még nem láttam téli bringás ruhákat.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Én múlt7 vasárnap vettem a vásárban 1 bordó alig használt hosszú Shimano termós gatyót a Bettinek + 1 férfi rövidet kemény 300ft-ért.Rövidem van 1 csomó.Írd + milyen kell + mekkora.Rövid-hosszú,sárga-zöld új-használt?A Decathlonokban nagyon jó árak vannak.