Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2009. december 10. - 15:22
ja, és még valami a monológomhoz...
most már biztos, hogy januártól vállalkozó leszek...és menõ!
most már biztos, hogy januártól vállalkozó leszek...és menõ!
No risk - No fun!
Írta 2009. december 10. - 15:21
No risk - No fun!
Írta 2009. december 10. - 15:15
ÕSrokker azt jelenti, hogy akkor élte fénykorát amikor az Edda is a csúcson volt. Azaz 1998 elõtt, amikor is jött a Dáridó...
És különben is én Bonanzás voltam
szóval Eddára én nem fizetek, max egy 100-ast a zenegépbe, ha nektek küldök egy számot
És különben is én Bonanzás voltam
szóval Eddára én nem fizetek, max egy 100-ast a zenegépbe, ha nektek küldök egy számot
No risk - No fun!
Írta 2009. december 10. - 12:06
szombaton megyünk edda koncertre? utána meg még pécsen erre-arra? vagy öregek vagytok már?
Írta 2009. december 10. - 11:46
Neked még nem mondtam, hogy csak kedden jön a Jézuska? Ma este ér csak Németországba a cucc.
Márinnyó szerintem arra gondol, hogy nem lehet váltót tenni a bighitre.
áááááááááánemááááááááár
Írta 2009. december 10. - 11:39
jaja arra gondoltam...
kiakadtam erõssen amikor kiderült hogy no...specinek is irtam,azt mondják ha siekrül ugyan küldjem már el nekik...
kiakadtam erõssen amikor kiderült hogy no...specinek is irtam,azt mondják ha siekrül ugyan küldjem már el nekik...
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2009. december 10. - 11:37
Neked még nem mondtam, hogy csak kedden jön a Jézuska? Ma este ér csak Németországba a cucc.
Írta 2009. december 10. - 11:14
próbálj jobb tagot tenni a bringádba. az nagyon sokat számít.
balázs, lesz holnapra cuccos? hétvégén már azzal akarok csapatni.
balázs, lesz holnapra cuccos? hétvégén már azzal akarok csapatni.
Írta 2009. december 10. - 10:49
Ok
koszi..
Bighit nekem nem jo..ha lenne felszalitosdi tok faszas lenne,de tologatni gyulolok,tekerni meg ezzel nem lehet..
Tomacba meg egy kisebb villa kene aztan jo is lenne,azert kerdeztem
koszi..
Bighit nekem nem jo..ha lenne felszalitosdi tok faszas lenne,de tologatni gyulolok,tekerni meg ezzel nem lehet..
Tomacba meg egy kisebb villa kene aztan jo is lenne,azert kerdeztem
Írta 2009. december 10. - 10:33
Öreg vagy már ehhez a mai bonyolult technikához.
Ne általánosíts! Vannak szép narancsok is!
Ne általánosíts! Vannak szép narancsok is!
Írta 2009. december 10. - 10:01
ja, és az orange-ok rondák is.
na tegnap óta pinás autóm van. már tele is fingottam de bazdmeg, ebben semmi sem olyan, mint egy rendes autóban. nincs slusszkulcs, nincs kézifék, nincs km-óra. ha nem mutatják meg, hogy kell elindítani, még most is a parkolóban állnék.
na tegnap óta pinás autóm van. már tele is fingottam de bazdmeg, ebben semmi sem olyan, mint egy rendes autóban. nincs slusszkulcs, nincs kézifék, nincs km-óra. ha nem mutatják meg, hogy kell elindítani, még most is a parkolóban állnék.
Írta 2009. december 10. - 09:56
Ha jól tudom lehet rá tenni váltót. Asszem volt is olyan változata gyárilag amin váltó volt. De nem javaslom, hogy 222t vegyél. Fõleg ne abból a kb 3 darabból ami itthon fellelhetõ. Az egy tank! Itthon nem igazán fogod vele élvezni a bringázást, ráadásul váltó ide vagy oda fölfelé biztos nem fogsz vele tekerni. Ja és törik:)
15öt mozgó villája a Bogyónak van. Drop off 3, vagy 4.
15öt mozgó villája a Bogyónak van. Drop off 3, vagy 4.
Írta 2009. december 10. - 09:48
Bazsi,222re vajon tudok váltót tenni?!
másik kérdés eladó villátok ami leglaább 15öt mozog nicsn fölös?!
marónál van domain.
Írta 2009. december 10. - 09:32
Kicsit csiszolnom kéne a technikámon:
http://www.napiszar....08/napi-ratyik/
Na, de ne is.... inkább ez:
http://kuruc.info/r/22/51522/
http://www.napiszar....08/napi-ratyik/
Na, de ne is.... inkább ez:
http://kuruc.info/r/22/51522/
Írta 2009. december 10. - 01:39
Bazsi,222re vajon tudok váltót tenni?!
Írta 2009. december 09. - 17:47
Írta 2009. december 09. - 14:01
jól mûködsz, eszti
1. pont: valóban hiba volt. már megoldottuk, nem is enged tovább, ha nem választasz várost.
2. pont: nem adunk több lehetõséget, mert pl. pesten ha két fajtát bejelölsz, akkor több ezer találatot is kaphatsz. azt pedig ember nem nézi végig.
3. pont: kurvára igazad van, ezért már ordítottam a fejlesztõnkkel. úgy lesz, hogy akkor is feljön az a kis buborék, amikor belekattintasz az árbeíróba. mert ugye kénytelen vagy belekattintani, mert meg kell adnod az árat. az árat megadni azért kötelezõ, mert anélkül megint nagyon sok ingatlan jönne fel.
1. pont: valóban hiba volt. már megoldottuk, nem is enged tovább, ha nem választasz várost.
2. pont: nem adunk több lehetõséget, mert pl. pesten ha két fajtát bejelölsz, akkor több ezer találatot is kaphatsz. azt pedig ember nem nézi végig.
3. pont: kurvára igazad van, ezért már ordítottam a fejlesztõnkkel. úgy lesz, hogy akkor is feljön az a kis buborék, amikor belekattintasz az árbeíróba. mert ugye kénytelen vagy belekattintani, mert meg kell adnod az árat. az árat megadni azért kötelezõ, mert anélkül megint nagyon sok ingatlan jönne fel.
Írta 2009. december 09. - 11:05
eszti, kifejthetnéd, de tényleg. pont azon dolgozunk. illetve azon is.
lehet egyszerûen csak használni kéne nektek is, és észrevennétek a hibákat...
kiadó lakás kerestem...
http://www.ingatlanb.../ingatlan-kiado
1.opció: Hol? na, itt a megyét kiválaszthatom, de csak néha jeleníti meg a választható városokat, néha meg nem. Egész baranyából válogatni meg nem praktikus
2.opció: Mit? na, itt lehetõséget kéne adni, hogy több mindent bejelöljön az ember fia/lánya, mert az ok, hogy azt már tudom, hogy családi ház, vagy lakás...de a panelra meg a tégla lakásra azért jó lenne egyszerre rákeresni.
3.opció: Mennyiért? Itt ugye bepötyögöd, hogy mennyire gondoltál. Na, ehhez kellett a tegnapi, meg a mai nap, hogy értelmezzem, mit irogat ki. A kis fülecskében le van írva ez a +/- történet, ez jó, de nem mindig téved oda az egér...Utána meg az a piros szöveg, mintha figyelmeztetés lenne. Ha a kettõ egybe ki lenne írva, miután beírod az összeget, sokkal egyértelmûbb lenne. :confused:
Hát...lehet, hogy én vagyok a hülye...de akkor vegyük úgy, hogy én képviselem a gyengébb képességû felhasználókat. Szerintem van belõlük bõven...
No risk - No fun!
Írta 2009. december 09. - 10:10
köszi a segítséget!
akkor össze tudok rakni egy 1800g alatti kerékszettet dh-ra, ami azt jelenti, hogy spórolok kb. 600g-mot :clap:
a google nem hiába a kedvenc cégem. minden napra ad egy nap csaját. most ezt:
akkor össze tudok rakni egy 1800g alatti kerékszettet dh-ra, ami azt jelenti, hogy spórolok kb. 600g-mot :clap:
a google nem hiába a kedvenc cégem. minden napra ad egy nap csaját. most ezt:
Írta 2009. december 08. - 18:33
És valaki help me!!! Valami jó kis betükombinációt félrenyomhattam, mert minden szöveget (emailen, fórumon) angol helyesírás ellenõrzõvel javít a gép...vagy ez tök egyszerû, és csak én vagyok hülye?!
Jobb egérgomb menü alján nyelvek, ja és nem rögtön a franciára nyomni.