Jóbb lenne szombaton, de lehet hogy öcsémék ott fognak bandázni nálunk, úgyhogy akko' vasárnap. Meglássuk.
Fórumtali? Hát.. nemtom. Ha ott lenne pár nagyon okos, mindnhez hozzászólok, mert mindenhez gecire értek majomgyerek akkor mennék. És vinnék szívlapátot is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. január 21. - 11:51
Írta 2010. január 21. - 11:33
nekem mindegy, h mit nézünk, csak sör legyen. a disordert megnéztem, tényleg fos. szerencsére ez volt az utolsó része. de a made, az más.
aki esetleg nem tudná: http://www.vimeo.com/7313440
és én ma szkvass után csapatok egyet
bükkszentkereszt???
aki esetleg nem tudná: http://www.vimeo.com/7313440
és én ma szkvass után csapatok egyet
bükkszentkereszt???
Írta 2010. január 21. - 11:32
Engem érdeklne a dolog esetleg. Amúgy is gondolkoztam rajta, hogy mennék, de egyedül most nem akarok.februárban lesz fórumtali bükkszentkereszten. nem akarunk elmenni?
Írta 2010. január 21. - 11:28
Írta 2010. január 21. - 11:28
Banshee nem rossz, de ha jól láttam tag nélkül 4kg fölött van kicsivel ami azért annyira nem jó.
Írta 2010. január 21. - 11:26
Rocsi hidd el bringázni én is mennék, de nem tudok. Tegnap örültem, hogy volt idõm/erõm görgõzni egyet. Ha jövõ héten normális idõ lenne végre akkor kivennék egy nap szabit és egész nap tekernék.
MADE-et meg majd megnézzük kettesben:D A többiek nem tudják értékelni.
MADE-et meg majd megnézzük kettesben:D A többiek nem tudják értékelni.
Írta 2010. január 21. - 10:58
Átérezzük Peti, nagyon.
Én meg már karácsony óta mondom, hogy csináljunk filmnézõset, mert azóta nem néztem meg a BMX banditákat vazz. (pedig ajándék volt)
S õszintén szólva a Hegyek pokla pl. jobban érdekel (meg talán a csajokat is), mint az n-edik Disorder vagy mi.
Én meg már karácsony óta mondom, hogy csináljunk filmnézõset, mert azóta nem néztem meg a BMX banditákat vazz. (pedig ajándék volt)
S õszintén szólva a Hegyek pokla pl. jobban érdekel (meg talán a csajokat is), mint az n-edik Disorder vagy mi.
Írta 2010. január 21. - 09:50
akkor a kokk írja meg a médet, azt jól megnézzük. de azért átérzitek, hogy milyen punnyadékok vagytok??? ha azt írom, h menjünk bringázni, akkor max a hentitomi jelentkezik. ha azt írom, h nézzünk filmet, egybõl rákaptok kocabringások...
http://video.mpora.c...atch/Au8vlz3rl/
februárban lesz fórumtali bükkszentkereszten. nem akarunk elmenni?
http://video.mpora.c...atch/Au8vlz3rl/
februárban lesz fórumtali bükkszentkereszten. nem akarunk elmenni?
Írta 2010. január 20. - 21:20
Fugger, egyet értünk!
Eszti, jók a kutyusok!
Bukta, tegyél fel Marcis képet, ha valamelyik jól sikerült!
Nézzétek meg a Serlok Holmszot, nagyon tetszett a csapatnak!
Ha szombaton nem is lehet, de akkor vasárnap csináljunk már egy laza sörözéses (swingeres) bringásfilm-nézést a Balázséknál!!!!!!!!!!!!
Variációk egy témára:
Eszti, jók a kutyusok!
Bukta, tegyél fel Marcis képet, ha valamelyik jól sikerült!
Nézzétek meg a Serlok Holmszot, nagyon tetszett a csapatnak!
Ha szombaton nem is lehet, de akkor vasárnap csináljunk már egy laza sörözéses (swingeres) bringásfilm-nézést a Balázséknál!!!!!!!!!!!!
Variációk egy témára:
Írta 2010. január 20. - 19:08
Írta 2010. január 20. - 18:34
Bazz, miért nem szóltál elõre?
Megírtam volna...
Holnapot még nem tudom, de mondjuk ha összejön, pénteken bedobom!
És mégegyszer kössz a cuccokat!
Megírtam volna...
Holnapot még nem tudom, de mondjuk ha összejön, pénteken bedobom!
És mégegyszer kössz a cuccokat!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. január 20. - 17:31
Írta 2010. január 20. - 17:11
Írta 2010. január 20. - 16:02
Írta 2010. január 20. - 10:34
na gratula! most jól kipihentem magam, úgyhogy csütörtökön megkapod
kocarájderek! megvan a disorder 10 dvd-n. meg akarjuk nézni?
kocarájderek! megvan a disorder 10 dvd-n. meg akarjuk nézni?
Írta 2010. január 19. - 23:03
6:4 nekem.Nagyon elfáradt a végére.Idén még nem kaptam ki senkitõl!Holnap megyünk Marcikát nézzük 4D-n.Be vagyok zsongva 1000el.
Írta 2010. január 19. - 22:57
Itt egy elég ritka pillanatot sikerült megörökíteni... Általában nem ilyen nyugodtak a dögök.
õk nagyon arik!!!!!!!
már csak a cicám hiányozna hozzájuk!!!
Írta 2010. január 19. - 22:53
Mer én nem mentem veled Pöti?Csütörtökön + sqash,el ne felejtsd.A Bogyesz már +kapta a csomagot.
hát te mindig is tekertél, tehát nem kell,h baszogassalak
mennyi lett az annyi?
Írta 2010. január 19. - 22:52
Elszomorító:
Hát...kommentálni nem akarom, mert LL kimoderálná , helyette inkább egy idézett levél - bocs a hosszúságáért, de ajánlom olvasásra:
Magyar ember levele a Cigánynak!
Kedves Cigány!
Levelem azért íródik, mert a köztünk lévõ ellentét már-már mérhetetlenné válik. Nem azért írok, hogy ezt tovább fokozzam. Azért írok, hogy értsük egymást végre. A nyílt beszéd szükségszerûen fog olyan mondatokat tartalmazni, melyekre ráfoghatjuk, hogy rasszista. De ne feledjük, te is rasszista vagy (ilyen alapon), ha magyarnak nevezel engem. Most az egyszer lássuk be, hogy komoly különbségek vannak közöttünk. Most az egyszer tartsuk ezt evidenciában, és ne a szavakon lovagoljunk. Nem szeretlek téged. Miért ? Talán mert mások vagyunk ? Részben igen. Én törekszem a másságunkat a magam oldaláról kezelni. Segítelek. Milliárdokban mérhetõ az az összeg, amit havonta a számládra utalok. Te ebbõl annyit érzékelsz, hogy "rajta vammá a családi a kártyán". Ezért a pénzért nekem keményen meg kell dolgoznom. Hogy ne menjen ez így a végtelenségig, gyermekeidet csekély mûveltsége és szellemi képességei ellenére beerõltetem iskolákba, hogy tanulhasson, szakmája legyen, és képessé váljon az önellátásra. Tanárt verni nem épp a hála megfelelõ formája. Óriási különbségek vannak köztünk. Neked az ideálod a mérhetetlen gazdagság. Persze az ehhez vezetõ tisztességes út megtételére képtelen vagy. Engem pedig azért irritál, amikor a gazdagság külsõ jegyeit magadon hordod. Meg vagy rakva arannyal, szép autód, krokodilbõr csizmád van. Palotában élsz. Te ezt úgy hívod, sukár. Én úgy, cifra nyomor. Nem vagyok irigy. Csak tudom, hogy az ehhez szükséges összegre hogyan tettél szert. Bûncselekményekkel (elveszed, amiért más megdolgozott), és a törvény által számodra nyitva hagyott kiskapukon (elveszed a közös asztalról anélkül, hogy bármit is tennél oda). Nem csak téged hibáztatlak ezért. Ezt neked valakik megengedik. Az én rovásomra. Törvényesen, vagy törvénytelenül, de elveszed azt, ami az enyém . Cserébe utálatot, fenyegetést, bántalmazást, erõszakot, halált kapok érte. Félnem kell tõled. Miért ? Munka... igen, ez gyakori magyarázat a szádból... Hogy a cigány nem kap munkát sehol. Igazad van. Nem adok neked munkát. Miért ? Nem azért, mert cigány vagy. Azért nem, mert nem értesz semmihez. Nem tanultál szakmát, vagy ha tanultál is, az elvégzett munkádban nincs köszönet. Gyakori kifejezés egy összecsapott, szakszerûtlen munkára a "cigánymunka". Szerinted ennek miért pont ez a neve? Ha téged alkalmazlak esetenként, a végeredmény mindig ugyanaz. Bevételkiesés, sokszoros idõbeni csúszás, elégtelen kivitelezés, munkaeszközök, alapanyagok eltûnése. Tehát nekem, munkáltatónak jobb, ha csak eltartalak az adómmal. Akkor legalább nem hátráltatsz. Az a szörnyû, hogy nem is törekszel rá, hogy változtass ezen. Acsarkodsz, rasszistázol, hisztizel, hogy milyen rossz neked. De nem akarsz kilépni a saját árnyékodból, pedig mindkettõnknek jobb lenne. Mind a ketten tudjuk nagyon jól, mi lenne a vége, ha magadra hagynálak. Nem lenne kit lehúzni szociális alapon, vagy bicskával. Rövid idõn belül éhen halnál, vagy a saját mocskodba fulladnál bele. És barátom, nem sok idõd van már. Lassan az összes cérnám elszakad. Minden nap elkövetsz valamit ellenem, még ha nincs is benne a híradóban. Rövidesen eljön az idõ, amikor hirtelen megvonok tõled minden kedvezményt. Akkor aztán "romázhatsz", ahogyan jólesik. Szerintem ne akard ezt elérni. Jobb, ha megvagyunk békességben egymással.
Mit várok tõled?
1. Feltétlen tiszteletet, mert én vagyok a kenyérkeresõd.
2. Erõszakmentességet, mert ha egyszer én visszacsapok a tesóimmal, az neked nagyon fájni fog... tudod, még mi vagyunk többen! (már bocs, de úgy tudom, ezt a nyelvet beszéled).
3. Törekvést az önellátásra. Tanulást, tanulni akarást, pontos munkavégzést. Ez a sikeredhez szükséges 20%. A maradék 80% legyen az én gondom, meg fogom oldani. Minden segítséget megkapsz.
4. És végre fejezzük be ezt a rasszizmusról szóló ökörködést, hisz mind a ketten tudjuk jól, hogy nem a barna bõröd zavar engem.
Baráti tisztelettel: A MAGYAR
U.i.: „Beszélni lehet, de a tettek minõsítenek."
Írta 2010. január 19. - 22:43
Mer én nem mentem veled Pöti?Csütörtökön + sqash,el ne felejtsd.A Bogyesz már +kapta a csomagot.