Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
5kor kint voltam az arbóban, de már nem voltatok ott.

hû, nem is tudom, mit nézzek ma: randiguru, puf, sztálingrád, boogie nights (chicken, neked ezt ajánlanám...)
de ami a lényeg, éjfélkor super bowl!!!!!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Írtam itt, sajnálom, hogy nem olvastad, de gyanítom megint nem értél volna rá, mert az Árkádban voltatok cipõt venni....pffff.

:D

Én nem tudok még csúszni, fájok.

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Csabi, fakk, h nem hívtál síelni! :D Ausztriában ezért majd jól megverlek :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Hú, jó volt a vacsi:

Tárkonyos csirkeraguleves-tiramisu-"friss" ananász (hogy fincsi ízû legyen a magom)-majd egy soproni (hogy a leheletem is fincsi legyen).

Na most filmnézés, késõbb esetleg mag-íz-teszt.

Húúú, ma este:
http://port.hu/a_pal...=1&i_where_tv=1

esetleg:

http://port.hu/sztal...=1&i_where_tv=1

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Versenyzõknek és nem versenyzõknek!

A mai komlói síelés képei: http://indafoto.hu/c..._komloarboretum

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
[quote name='rocsipeti']jó hír a versenyzõknek. azaz nekem :D

MEGSZÓLALT A VERSENYZÕ HALLJÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!
HEHE

MEGINT DH

Csak mondom lesz 3 fordulós DS kupa
is hátha valakit érdekel, - engem mondjuk tuti versenyzõként nem!!!!

Pálya adott- Magyarszéken- Tarr Tomi és Beni építi
lebonyolításban lehet kérnek segítséget

további helyszínek: Kaposvár meg Nagykanizsa asszem

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jó hír a versenyzõknek. azaz nekem :D

Na, hogy véget vessek az ötleteléseknek elmondom, hogy várhatóan lesz 4 kupafutam, talán egy 5. is, de az nagyon "talán". Sajnos nem sok egyelület nyomul, hogy kupafutamot rendezzen, ami egyrészrõl érthetõ is, de ebbe nem mennék bele.
Jövõ héten megyünk a szövibe, akkor valószínûleg pontot tehetünk a kupafutamkérdésre. Remélejük pozitív kimentelû lesz, és lesznek MK-k.
A három Bagoly verseny mindenképp meglesz tartva, a kérdés egyenlõre az, hogy MK-ként, vagy MBKSE kupasorozatként.

Eplényben valóban lesz bringapark BRINGARÉNA néven. Utána érdeklõdtem és máj-jún környékére tervezik a nyitást. Egyenlõre péntek, szombat, vasárnaponként lesz nyitva. Amúgy a felvonó aljának közelében elég meredek a hegyoldal, sõt vannak nagy sziklák is, úh. azért nem kell egybõl leírni a helyet! Várjuk meg mi lesz!

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Hatalmas szánkózás volt ma délelõtt! Azt hiszem este még 1X megyünk. Szuper a hó!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ma 14.27-tõl síelés az arboban!

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
csocsó, neked meg lenne már egy bringád, ami nem csak szép is, de hajtva is van :)

te beszélsz!????

mert most 10x tekertél????????????????????????
tuti többet tekertem tavaly mint te!!!
meg elõtte is többet jártam terepen!!!!!!
heeeeheheeheeeeee

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Hát a Jekyll, vagy más Cannondale jobban tetszik, de még keresgélek.
Különben meg a Buktának igaza van, csak én a merev vázassal kb. 5 percenként ütöm fel a gumikat. Mindenképpen elöl, és hátul is lockolható bringát akarok. Ha egyszer menni akarok, akkor tényleg induljon a gép.
www.vidakhaz.hu

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Én merev párti vagyok!Ha oda rúgsz neki,akkor érzed ahogy elindul.Szóval van tempó.Bár lefelé + jobb az össztelós.Bár nekem nem kellene.Ízlések és pofonok.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
réka várról az origón írtak.

sanyi azt a bringát én inkább hanyagolnám. nagyon réginek tûnik...

csocsó, neked meg lenne már egy bringád, ami nem csak szép is, de hajtva is van :)

chicken, befizettem a marónál a tagdíjat. tartsd meg az új telefont. azt talán felveszed.

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
http://piacter.bikem...=278444&cat=500
Egy ilyenem van eladó. Kb 180cm-es magasságtól jó a méret.

Csabi holnap mehetünk síelni!!!

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Hirtelen ezt találtam:talán valamire való

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Valami hasonló, csak más telóval:
http://www.phauser.c...es/IMG_3608.JPG
www.vidakhaz.hu

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Ezek szerint a 100mm elöl hátul, még inkább a cc kategória, vagy az is elég lehet? Ilyen tulajdonságokkal össze tudnék hozni egy gépet, 11kg körül. Az már egész jó lehet.

Jó a írás a várról!

Szerintem nézz az E-bay-n, vagy a bikemagon 1 Cannondale Jekyll használt bringát. Nagyon jó áron lehet találni és maratonra tökéletes 11,5-12kg-a össze lehet rakni.
Ez vonatkozik a Marcira is.:)

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Az igaz. Kb. 250-be megállna, de nem carbon, hanem scandium, és a váz már nem is mai darab. Viszont szerintem szép, és csak limitált szériában gyártották.
www.vidakhaz.hu

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Réka-vár, Óbánya
A fõváros környékét elhagyva Pécs felé vesszük az irányt. Az idei évben Pécs meghatározó szerepet tölt be az ország idegenforgalmi és kulturális életében, hiszen Európa Kulturális Fõvárosa. A kicsinosított városban egymást érik a programok, rendezvények, de Pécs környékén is találunk eldugottabb, csendesebb helyet. A várostól 20 kilométerre fekszik Óbánya és a kis falutól nem messze találjuk a Réka-vár romjait, melynek igen érdekes története van. Egyes történelmi és kevésbé hiteles népi források szerint itt született és egy ideig itt élt Skóciai Szent Margit, aki késõbb, mint a skót király felesége sokat tett a skót állam kialakulásáért.

Feltöltött kép

Vasbordájú Edmond angol király halála után (1016) két kisfiát Szent István udvarába menekítették. Egyikükhöz, Edwardhoz elsõ királyunk feleségül adta Ágnes nevû lányát, és birtokot adományozott nekik. A család 1059-ig, Angliába való visszatéréséig a Rékavárban élt, és itt született Margit nevû lányuk, aki késõbb III. Malcolm nevû skót király felesége lett, és sokat tett a skót állam kialakulásáért, a katolikus vallás elterjesztéséért. 1251-ben avatták szentté, a neki szentelt kápolna az Edinburgh-i vár legrégibb része. A kápolna kis faoltárán mindig piros-fehér-zöld színû virág díszeleg Szent Margit tiszteletére.
A vár pusztulásának körülményeit nem ismerjük. Lehetséges, hogy véletlen tûzvész során pusztult el, de az is lehet, hogy a török rombolta le a mohácsi csata után, mert ezt követoen már nem említik. A Rékavár maradványai közül ma már csak az öregtorony alapjait, a várfal és a védõárkok maradványait találhatjuk, amelyeket 1963-ban végzett feltáró ásatások során tártak fel.
Óbányára Budapestrõl elõbb az M6-os autópályán, majd ennek folytatásaként a 6-os úton juthatunk el. A településre a fõút mentén fekvõ Mecseknádasdnál kell lehajtani. Óbányán több vendégház, kulcsos ház, egy holland házaspár által üzemeltetett kemping és panzió is található. Mecseknádasd és Óbánya között a mûút jobb oldalán az Aranypatkó lovaspanzió kifejezetten színvonalas szolgáltatásokkal és lovaglási lehetõséggel várja a vendégeket.

ezt hol találtad????
érdekes nagyon!!! nem semmi!!!

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Ezek szerint a 100mm elöl hátul, még inkább a cc kategória, vagy az is elég lehet? Ilyen tulajdonságokkal össze tudnék hozni egy gépet, 11kg körül. Az már egész jó lehet.

Jó a írás a várról!

jaja
de 11 kg-os súlyhoz össztelósban pénztárcába kell nyúlni!!!!!!!!! rendesen!!!!!!!!!!