Akkor bodottá'hó' még egy stigula!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. május 17. - 15:54
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. május 17. - 15:33
köszi a köszöntéseket!
verseny iszonyú jó volt, többet csúszkáltunk mi a sárban, mint a versenyzõk...
semmi többet nem tudok mondani
verseny iszonyú jó volt, többet csúszkáltunk mi a sárban, mint a versenyzõk...
semmi többet nem tudok mondani
No risk - No fun!
Írta 2010. május 17. - 13:58
balázs, há mér nem szóltál, hogy börszdéj van??? berúghattunk volna mariborban! de akkor így utólag is boldogat nektek!
vazze, sásd jól járt
Cs
és tegnap még arra jöttünk haza!
ja, hétvége jóóóóó volt! szar most melózni. bakker, elindultam pestre m7 felé. hát sásd lezárva. mondom, akkor szexárd-m6. chicken hív, hogy járhatatlan. faszom, akkor pécs felé. rádióban mondják, hogy 2 km-es sor van. áááá, így maradt pécsvárad.... arra lehetett jönni. faszom, ebbe az idõbe.
vazze, sásd jól járt
Cs
és tegnap még arra jöttünk haza!
ja, hétvége jóóóóó volt! szar most melózni. bakker, elindultam pestre m7 felé. hát sásd lezárva. mondom, akkor szexárd-m6. chicken hív, hogy járhatatlan. faszom, akkor pécs felé. rádióban mondják, hogy 2 km-es sor van. áááá, így maradt pécsvárad.... arra lehetett jönni. faszom, ebbe az idõbe.
Írta 2010. május 17. - 12:53
ilyen hétvégém legyen sokszor még!!!!!!
METALLICA pénteken
több mint két óra élõ zene, no playback
kirázott a hideg
pedig fûtött az alkohol!!!!!
szivaroztunk bazzeg azt néztük a képeken!!!
maribor király volt a sár meg sok csepp esõ ellenére
4x- jared graves tudjuk mitõl megy:
a titka KEBAP a földrõl
HOGY MILYEN HÚSBÓL? az nekünk is titok hogy mit ettünk marha, csirke vagy bárány vagy macska hús
tuti átbaszott a büfés csávó
de két egymás utáni nap is egy csóró büfében ettünk a yetis csávóval KEBABOT Bogyóka szerint!! milyen bab??
dh:
nagyon mennek ahogy Balázs is mondja!!!
Meg igaza van a Söcinek ha a köves le lenne aszfaltozva talán akkor mennék így szárazon mint ezek vizesen!!!!!!
szörnyû!!!
tetszett,jó volt!!!
ui:
elviseltük a sofõrünket 3 napig ugyanabban az alsógatyában!!
de tele lehet!!!!!!!!!.........................
Rocsi levetted már vagy abban indultál Bp-re?????
METALLICA pénteken
több mint két óra élõ zene, no playback
kirázott a hideg
pedig fûtött az alkohol!!!!!
szivaroztunk bazzeg azt néztük a képeken!!!
maribor király volt a sár meg sok csepp esõ ellenére
4x- jared graves tudjuk mitõl megy:
a titka KEBAP a földrõl
HOGY MILYEN HÚSBÓL? az nekünk is titok hogy mit ettünk marha, csirke vagy bárány vagy macska hús
tuti átbaszott a büfés csávó
de két egymás utáni nap is egy csóró büfében ettünk a yetis csávóval KEBABOT Bogyóka szerint!! milyen bab??
dh:
nagyon mennek ahogy Balázs is mondja!!!
Meg igaza van a Söcinek ha a köves le lenne aszfaltozva talán akkor mennék így szárazon mint ezek vizesen!!!!!!
szörnyû!!!
tetszett,jó volt!!!
ui:
elviseltük a sofõrünket 3 napig ugyanabban az alsógatyában!!
de tele lehet!!!!!!!!!.........................
Rocsi levetted már vagy abban indultál Bp-re?????
Írta 2010. május 17. - 11:49
Nem sokat láttunk belõle. Minden csapat sátrába be lehetett kukkantani, még az új karbon V10et is láttuk -sõt meg is simogattuk- de a Hillék sátra végig le volt sötétítve. Csak a pályán láttuk õket, akkor meg nem igazán volt idõ megfigyelni a részleteket. Igazából azt hittük hogy bighittel mennek, amit nem igazán értettem, de így már világos.
Írta 2010. május 17. - 11:18
Ti mint maribori szemtanúk nyilatkozzatok már valamit az új speci vázról légyszíves, mert képeken nagyon fura:O:D...elõszöris nagyon kicsinek tûnik, amivel mennek..meg nem tom..nekem nem tetszik annyira. bár a súlypontja tutira nagyon alacsony az egész bringának..
Írta 2010. május 17. - 09:09
Boldogat!
Majdnem beszartam a röhögéstõl, amikor ezt elolvastam::::DD "A Szabi azt hitte, hogy a BMW motorcsónakként is funkcionál, de nem." Amúgy szerintem láttam a Szabit élõ közvetítésben..pont freecasteres kamera elõtt állt sztem...kék vagy vmi ilyesmi színû pulcsi volt rajta?!
Majdnem beszartam a röhögéstõl, amikor ezt elolvastam::::DD "A Szabi azt hitte, hogy a BMW motorcsónakként is funkcionál, de nem." Amúgy szerintem láttam a Szabit élõ közvetítésben..pont freecasteres kamera elõtt állt sztem...kék vagy vmi ilyesmi színû pulcsi volt rajta?!
Írta 2010. május 16. - 23:38
Köszönöm mindenkinek!
Maribor nagy királyság! Annyit esett hogy na, de senkit nem érdekelt. Még mindig nem értem, hogy ezek miért nem csúsznak meg a sáros gyökereken és miért mennek úgy sárban ahogy én még szárazon se és egyáltalán mik ezek, ufók?
Video:MTBcut World Cup 1 Race Day Maribor
Képek holnap, videó majd egyszer.
A hazaút kalandos volt. A Szabi azt hitte, hogy a BMW motorcsónakként is funkcionál, de nem... így aztán a kis astrával vontattuk pár kilómétert Szigetvárig.
Maribor nagy királyság! Annyit esett hogy na, de senkit nem érdekelt. Még mindig nem értem, hogy ezek miért nem csúsznak meg a sáros gyökereken és miért mennek úgy sárban ahogy én még szárazon se és egyáltalán mik ezek, ufók?
Video:MTBcut World Cup 1 Race Day Maribor
Képek holnap, videó majd egyszer.
A hazaút kalandos volt. A Szabi azt hitte, hogy a BMW motorcsónakként is funkcionál, de nem... így aztán a kis astrával vontattuk pár kilómétert Szigetvárig.
Írta 2010. május 16. - 21:24
Isten éltesse a Szabados (házas)párt... =) <3
Remélem élveztétek Maribort!
Most értünk haza Sopronból... megfáradva, széjjelfagyva/ázva, összetörve...
Remélem élveztétek Maribort!
Most értünk haza Sopronból... megfáradva, széjjelfagyva/ázva, összetörve...
Írta 2010. május 16. - 19:03
Írta 2010. május 16. - 18:03
Írta 2010. május 16. - 17:53
Írta 2010. május 16. - 17:21
Írta 2010. május 16. - 14:23
Két szekszárdi tagunk megy hónap végén a Szilvásvárad Maratonra: Máj. 29-30.
Még van náluk egy hely az autóban és a szálláson. Ha valaki szeretne csatlakozni, szóljon sürgõsen!!
http://szilvasvaradmaraton.hu/page/
Még van náluk egy hely az autóban és a szálláson. Ha valaki szeretne csatlakozni, szóljon sürgõsen!!
http://szilvasvaradmaraton.hu/page/
Írta 2010. május 16. - 12:48
Írta 2010. május 16. - 12:11
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:
Írta 2010. május 15. - 14:28
Idõmérõ elõtt Rajmi eltörte a combcsontját:O:O:O:O.....picsába..szerintem lehet bekerült volna a top80-ba:(
Írta 2010. május 15. - 12:36
Írta 2010. május 14. - 23:43
lipi,te egy sóher ... vagy. Mi majd ezt meséljük a haveroknak,meg az unokáknak. Te meg mesélsz majd a 10szer ennyibe kerülõ telefonodról. Csak az kurvára nem érdekel majd senkit.
Csabi, a megfejtés helyes volt!
Csabi, a megfejtés helyes volt!
Írta 2010. május 14. - 22:12
Hát nem adok igazat, mert azért hívott fel, hogy alázzon. Illetve, mert annyira szeret! S szerette volna velem megosztani ezt az élményt!
De mondom, alig lehetett egy szót is kivenni annyira tomboltak, brutál!!!
Meg 13 ezer pénz annyira nem vészes érte, mondjuk nekem most egy majdnem zsír új hátsókerék ára ebbe a vázba e:
2009 Marin Quad XLT frameset Quake - Downhill, freeride on eBay (end time 07-May-10 16:33:55 BST)
De mondom, alig lehetett egy szót is kivenni annyira tomboltak, brutál!!!
Meg 13 ezer pénz annyira nem vészes érte, mondjuk nekem most egy majdnem zsír új hátsókerék ára ebbe a vázba e:
2009 Marin Quad XLT frameset Quake - Downhill, freeride on eBay (end time 07-May-10 16:33:55 BST)