Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. június 04. - 11:26
szállás lefoglalva!
csütörtök: én
péntek: söci, cicacsalád, horváth család, szabados család, én
szombat: dettó
megbeszéltem, h vasárnap maradhassunk a maraton végéig. szóval lehet utána még egyet fürdeni.
sajnálhatja, aki nem jön.
csütörtök: én
péntek: söci, cicacsalád, horváth család, szabados család, én
szombat: dettó
megbeszéltem, h vasárnap maradhassunk a maraton végéig. szóval lehet utána még egyet fürdeni.
sajnálhatja, aki nem jön.
Írta 2010. június 04. - 11:22
Írta 2010. június 04. - 11:03
Írta 2010. június 04. - 07:48
vigyázz csocsó, jön a hobbi bajnok a dupláktól nem félek, mert egyszerûek voltak. az az erdõbe beugrós dörtös, az parább volt tavaly.
ez állat:
ez meg megjelölt twitteren. mi a fasz?
ez állat:
ez meg megjelölt twitteren. mi a fasz?
Írta 2010. június 03. - 23:38
dh még nem biztos, mert nem hallok túl jó híreket felõle...lehet, hogy inkább balatoni túratekerés lesz minden nap.[/QUOTE]
tuti nem indulsz dh-n sosem indulsz öcsém!!!!!
ne is menj a duplát úgysem mered megugrani!!!
inkább tekerj!!!
tavaly kaptál majdnem fél órát a maratonon, há hol voltál?????? hobbibajnok!!!! sárban???
az idén szerintem én kapok tõled!!!!
tuti nem indulsz dh-n sosem indulsz öcsém!!!!!
ne is menj a duplát úgysem mered megugrani!!!
inkább tekerj!!!
tavaly kaptál majdnem fél órát a maratonon, há hol voltál?????? hobbibajnok!!!! sárban???
az idén szerintem én kapok tõled!!!!
Írta 2010. június 03. - 23:34
Nem, de akkor is megható volt...
Azt gondoltam azért eljöttök, fõleg aki ígérte is.
Zotyát, Hoffmann Balázst, Bíró Balázst láttam csak Komlóról, meg persze a Dóriékat. Persze nem nézelõdni mentem.
Bár merev, de nem rossz ennyiért:
Ker
tuti csak a váz ennyi.....
vagy lopták....
Írta 2010. június 03. - 21:46
Nem, de akkor is megható volt...csabi, temetésen volt valami egyedi is? ismerõs beszéde, ilyesmi.
Azt gondoltam azért eljöttök, fõleg aki ígérte is.
Zotyát, Hoffmann Balázst, Bíró Balázst láttam csak Komlóról, meg persze a Dóriékat. Persze nem nézelõdni mentem.
Bár merev, de nem rossz ennyiért:
Ker
Írta 2010. június 03. - 21:19
miféléket hallottál Rocsi? tényleg vmi pályatervet láttatok? a vége állítólag más lesz..vmi útátugrásosletöréses motyó meg mandínerek vmi domboldalon..a lépcsõs rész nem lesz. én azt hallottam hogy az eleje marad nagyjából. Te mit tudsz?
a pálya 3/4 része kb ugyan az lesz mint tavaly,mandiner az utolso 150 méteren domboldalon,utána 4-5 méter magas letörés útátugrással!
Írta 2010. június 03. - 21:10
miféléket hallottál Rocsi? tényleg vmi pályatervet láttatok? a vége állítólag más lesz..vmi útátugrásosletöréses motyó meg mandínerek vmi domboldalon..a lépcsõs rész nem lesz. én azt hallottam hogy az eleje marad nagyjából. Te mit tudsz?
Írta 2010. június 03. - 20:43
szánalmas.hu
fos monszterenerdzsit mér kell vajon ennyire imádni? mondjuk a csávók képeit nem teszem be. olyan színes tornacipõs, tapadófarmeros, emós kis pöcsök...
fos monszterenerdzsit mér kell vajon ennyire imádni? mondjuk a csávók képeit nem teszem be. olyan színes tornacipõs, tapadófarmeros, emós kis pöcsök...
Írta 2010. június 03. - 20:27
csabi, temetésen volt valami egyedi is? ismerõs beszéde, ilyesmi.
dh még nem biztos, mert nem hallok túl jó híreket felõle...lehet, hogy inkább balatoni túratekerés lesz minden nap.
dh még nem biztos, mert nem hallok túl jó híreket felõle...lehet, hogy inkább balatoni túratekerés lesz minden nap.
Írta 2010. június 03. - 20:01
Én csak maratonon indulok. Rocsi kemény és megy a déhán is.
Köszi a szállásfoglalást.
Köszi a szállásfoglalást.
Írta 2010. június 03. - 19:43
ja hát az összes zene nekem sem jött be...de az utolsó rész...hát bazd azt már kb 20szor néztem meg ma mielõtt kimentem bringázni:D
óó szuper...mennyi lesz végül? meert a Tomi jön bringázni szombaton akkor lehet megkérem hogy fizesse ki én meg odaadom neki, csak írd le légyszi hogy mennyi pontosan;)
péntek szombat vasárnap? nem indultuk a dh-n?...Rocsi ebben a korban..:D:D:P
óó szuper...mennyi lesz végül? meert a Tomi jön bringázni szombaton akkor lehet megkérem hogy fizesse ki én meg odaadom neki, csak írd le légyszi hogy mennyi pontosan;)
péntek szombat vasárnap? nem indultuk a dh-n?...Rocsi ebben a korban..:D:D:P
Írta 2010. június 03. - 17:45
Írta 2010. június 03. - 17:33
balázska, azért hívtalak, hogy konfirmáld a szállásigényeteket. mivel nem vetted fel, így tecc-nem tecc ott lesztek péntek-szombat-vasárnap. 2.500 Ft / fõ / éj. fizethetõ csekkel, vagy természetben.
follow me azé jó, mer nem faszságokat csinálnak benne, hanem bicajoznak.hill meg vanderhem része is ütõs.
follow me azé jó, mer nem faszságokat csinálnak benne, hanem bicajoznak.hill meg vanderhem része is ütõs.
Írta 2010. június 03. - 15:19
Marci megjött a markolatod!
Follow me tényleg jó. Durva felvételek, kemény ugrások meg minden, de nekem a zeneválasztás valahogy nem gyere be. Mondjuk a végén a Gee+Steve rész fasza, de a többi annyira nem fogott meg.
Follow me tényleg jó. Durva felvételek, kemény ugrások meg minden, de nekem a zeneválasztás valahogy nem gyere be. Mondjuk a végén a Gee+Steve rész fasza, de a többi annyira nem fogott meg.
Írta 2010. június 03. - 13:52
Rocsi ezt linkeltem ide 2 napja...állat a srác. erdõs részt nagyon leküldi:O:)
Írta 2010. június 03. - 13:51
nem tudom láttátok e már a Follow Me-t, de ha nem ne hagyjátok ki! ISTEN!.. Gee Atherton meg Stevie Smith része Új-Zélandon hihetetlen...
Írta 2010. június 03. - 12:30
jah, azt én is néztem, hogy nem is mutattak olyat, aki igazán jól ment volna.
ez meg brutál:
Fox Presents Danny Hart Fort William Helmet Cam Run - Pinkbike.com
ez meg brutál:
Fox Presents Danny Hart Fort William Helmet Cam Run - Pinkbike.com
Írta 2010. június 03. - 11:50
Tarr Árpit meg majdnem elgázolta az egyik kamikáze.
Õ messzebb állt... anyukámat viszont nagyon elkapta: Lefejelte a térdénél, és el is esett miatta... Az aktívban is látszott, ha tudod hol kell nézni...
Az Aktív egyébként iszonyat szánalmas volt és k****ra felháborító!
Összeválogattak utolsó hobbis emberkéket ahogy szerencsétlenkednek, és ez alapján leírták a sportágat. Gellért DH nem kezdõknek való pálya, tényleg voltak olyanok, akiket nézni sem mertem, félrevonultam, különben nem mertem volna lejönni!
Kellenek persze kezdõk, ahogy mindenhova, de gyanúsan sok volt a kamikáze... Illetve egy nyilvános videóba az elit mezõnyt is rakhatták volna...