Egy puccos partira volt hivatalos péntek este, Mici legújabb milliárdos faszijának volt a születésnapja az egyik felkapott klubban. Sikerült egy konzervatívan kurvás ruhát találnia; hosszú, fekete, a hátán mély kivágással. Az összes bugyiját felpróbálta hozzá, de mindegyiknek kilógott a teteje, vagy látszott a körvonala. Nem volt mit tenni, bugyi nélkül indult el otthonról. Már a taxiban elkezdett gondolkozni, hogy Mici vajon kivel akarja majd összehozni az este, aki miután Lujza megérkezett, már rohant is hozzá ujjongva.
- Lujziii! Itt egy pohár pezsgõ, tessék! Ádámot már ismered, ez pedig itt a legjobb barátja, Marcell. Marcell válóperes ügyvéd! - kacsintott Lujzára.
Mici és Ádám sokatmondóan leléptek, Lujza kettesben maradt az ügyvéddel. Majd' két méter magas, kopasz, szálkás, jóképû.
- Ugye tudod, hogy azt várják tõlünk, hogy egy év múlva elvegyél, és szüljek neked két fiút?
- Jah. De mi lenne, ha csak dugnánk egyet a mosdóban? - simított végig az ujjaival Lujza arcán.
- Elõtte muszáj innom valamit.
Lehajtotta a pohár pezsgõt, és elindultak a vécék felé. Csak egy szilikonozott ribanc mázolta az arcát bennt, de Lujza mosolyogva megkérte, hogy távozzon. Letámaszkodott a mosdóra, és fáradtan a tükörbe nézett. Marcell beállt mögé, lehúzta Lujza válláról a ruhát, és izgatottan nézte a tükörben, ahogy elõbukkannak a mellei. Egyszerre volt erõszakos, és unalmas, ahogy a farkát dörgölte Lujza meztelen seggéhez, miközben a melleit markolászta. Lujza csak arra tudott gondolni, hogy van e otthon joghurt reggelire, vagy le kell e majd sétálnia a pékségbe.
- Ne haragudj, de ez nem fog menni. Egyszerûen nem izgatsz fel. Tudom, ügyvéd vagy, meg izmos is, de ez most itt kurvára felesleges.
Felhúzta a ruháját, és kisétált, otthagyva Marcellt, álló fasszal, és tátott szájjal a mosdókagylók elõtt.
Hajnalban ért csak haza, kávéval kezdte a pihenést. Minden mozdul, mégis teljes a nyugalom...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. június 24. - 22:45
Írta 2010. június 24. - 22:33
Írta 2010. június 24. - 22:21
Írta 2010. június 24. - 22:16
Írta 2010. június 24. - 21:25
jah, gulyásnál.
itt az új lapierre:
Team Lapierre International at WC3 Leogang Video - Pinkbike.com
nincs meg sajna az a telefonszám. beszart a telefonom, és minden ami a memoban volt, annak annyi....
itt az új lapierre:
Team Lapierre International at WC3 Leogang Video - Pinkbike.com
nincs meg sajna az a telefonszám. beszart a telefonom, és minden ami a memoban volt, annak annyi....
Írta 2010. június 24. - 18:33
Gondolom a Gulyás Misinél.
Balázs a Beros ( http://www.beros.info/slike_en.htm )mellett ezt tudom én még:
VILLA DIVJI PETELIN
Bár nem igazán olcsóbb...
Szerintem elég lenne 1 éj.
Ruzsa, mi volt az a 10 eurós szállás??? Hívd már fel nyomban!!
Balázs a Beros ( http://www.beros.info/slike_en.htm )mellett ezt tudom én még:
VILLA DIVJI PETELIN
Bár nem igazán olcsóbb...
Szerintem elég lenne 1 éj.
Ruzsa, mi volt az a 10 eurós szállás??? Hívd már fel nyomban!!
Írta 2010. június 24. - 16:58
Írta 2010. június 24. - 16:26
bõõõ, pont ez a színösszeállítás nem jön be
nálam ez a menõ:
tegnap meg egy ilyenen ültem. full ugyanez volt, csak pedállal hát... álom.
nálam ez a menõ:
tegnap meg egy ilyenen ültem. full ugyanez volt, csak pedállal hát... álom.
Írta 2010. június 24. - 16:15
Rocsi!!!: Darryl Bartlett Photo at ARDUUM!!!! in Coquitlam, British Columbia, Canada - Pinkbike.com életem legszebb Wilsonja:OO:O:O...nézd meg. nagyon durván szép.
mi ma éjjel belevágunk az osztrák valóságba az ifjú tarrtomival:) felépültem kb. legalábbis úgy érzem. Vár minket leogang schladming wagrain:) Nektek jó csapatást Mariborra!!! Rocsi ne merészeld kikerülni a VK pálya elsõ nagy ugróját....már benned van a fourcrossos vér:D:D Utána nekem még van egy 10 napos pihim..szal július közepén jelentkezem.
Mindenkinek jó bringázást addig és vigyázzatok magatokra!
mi ma éjjel belevágunk az osztrák valóságba az ifjú tarrtomival:) felépültem kb. legalábbis úgy érzem. Vár minket leogang schladming wagrain:) Nektek jó csapatást Mariborra!!! Rocsi ne merészeld kikerülni a VK pálya elsõ nagy ugróját....már benned van a fourcrossos vér:D:D Utána nekem még van egy 10 napos pihim..szal július közepén jelentkezem.
Mindenkinek jó bringázást addig és vigyázzatok magatokra!
Írta 2010. június 24. - 15:57
Írta 2010. június 24. - 15:53
Írta 2010. június 24. - 15:50
Pécsiek ezt ajánlották: SOBE ZIMMER ROOMS BERO Laktunk már itt egyszer családdal. Teljesen jó.
Írtam nekik, hogy van e 2db két ágyas. Eddig Csabi, Vera, Csocsó, Én. Rocsi holnapig eldönti. Addig remélem visszaírnak. 2ágyas szobák 50 ajróba kerülnek reggelivel együtt. Szerintem az korrekt. VKn asszem 30eur-ra jött ki per kopf és az messze volt. Ez kb 1 percre van a felvonótól.
Írtam nekik, hogy van e 2db két ágyas. Eddig Csabi, Vera, Csocsó, Én. Rocsi holnapig eldönti. Addig remélem visszaírnak. 2ágyas szobák 50 ajróba kerülnek reggelivel együtt. Szerintem az korrekt. VKn asszem 30eur-ra jött ki per kopf és az messze volt. Ez kb 1 percre van a felvonótól.
Írta 2010. június 24. - 14:59
képzeld Rocsi:
eladtam a Duna Maraton nevezésem ma!!!!!
már ki is fizette a srác!
Chickennel beszéltem
na hogy mi lgyen jövõhét végén
ha mentek Maribor-ba én túráznék ott 1-2-t szívesen!!!
eladtam a Duna Maraton nevezésem ma!!!!!
már ki is fizette a srác!
Chickennel beszéltem
na hogy mi lgyen jövõhét végén
ha mentek Maribor-ba én túráznék ott 1-2-t szívesen!!!
Írta 2010. június 24. - 14:44
hát azér a kennondél nem csinált szart:
és a tag télleg úgy mükszik,mint a geniuson. van két állása: egy felfelé, egy lefelé
Bikerumor
Cannondale Jekyll 2011 First Ride - Gear News - BIKEmagic
Cannondale Sharpen Scalpel, Reintroduce Jekyll For 2011 - BikeRadar
Tech Feature: Cannondale 2011 Mountain Bike Launch | Cyclingnews.com
Singletrack World
de én nem látok dh bicajt.
ez meg xtr
XTR980 i bilder
és a tag télleg úgy mükszik,mint a geniuson. van két állása: egy felfelé, egy lefelé
Bikerumor
Cannondale Jekyll 2011 First Ride - Gear News - BIKEmagic
Cannondale Sharpen Scalpel, Reintroduce Jekyll For 2011 - BikeRadar
Tech Feature: Cannondale 2011 Mountain Bike Launch | Cyclingnews.com
Singletrack World
de én nem látok dh bicajt.
ez meg xtr
XTR980 i bilder
Írta 2010. június 23. - 22:40
ok persze hogy drága
de amúgy mi is bénák vagyunk hogy most nevezünk!!!
év elején kell nevezni akkor csak 3000 Ft az meg normális
ha többre nevezel még olcsóbb
szerintem ez korrekt azért
nagyon csöndben lettetek mariborral kapcsolatban
felhírdettem a duna nevezést
ha elviszik mehetünk mariborba
ha van kedvetek!!!!
én túrázok!!!
csak kapkodjatok kitalálni!
kizárólag ha jó idõ van!
de amúgy mi is bénák vagyunk hogy most nevezünk!!!
év elején kell nevezni akkor csak 3000 Ft az meg normális
ha többre nevezel még olcsóbb
szerintem ez korrekt azért
nagyon csöndben lettetek mariborral kapcsolatban
felhírdettem a duna nevezést
ha elviszik mehetünk mariborba
ha van kedvetek!!!!
én túrázok!!!
csak kapkodjatok kitalálni!
kizárólag ha jó idõ van!
Írta 2010. június 23. - 21:49
Már tényleg nagyon gáz a 9ezer forintos nevezés.1re kevesebbet mindent adnak,kevesebb program stb.Bár én szinte mindig visszahoztam az árát.Vagy 6 póló,vagy 40 csoki,30 kulacs stb.
Írta 2010. június 23. - 16:44
Rocsi:
most nézem
ezeket az új vázaknak a mozgását az tervezte meg aki a scott genius-t is
csak továbbfejlesztette
most nézem
ezeket az új vázaknak a mozgását az tervezte meg aki a scott genius-t is
csak továbbfejlesztette
Írta 2010. június 23. - 16:41
gratula az érettségizetteknek!!!!!!!!!!!!!!
na fasza, én fizettem ki elõre a Duna marci nevezést
senki más...................
azt maradtam egyedül
gyors döntsétek el mit akartok!!!!!!!!!!!
faszom..........
addig Rocsi ezt nézegesd:
cannondale 2011
még hogy nem lesz durvulós masinájuk meg dh csapatuk
na várjatok:
Cannondale Jekyll 2011 - 150mm Comeback im Endurosektor mit viel Technik - MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum
na fasza, én fizettem ki elõre a Duna marci nevezést
senki más...................
azt maradtam egyedül
gyors döntsétek el mit akartok!!!!!!!!!!!
faszom..........
addig Rocsi ezt nézegesd:
cannondale 2011
még hogy nem lesz durvulós masinájuk meg dh csapatuk
na várjatok:
Cannondale Jekyll 2011 - 150mm Comeback im Endurosektor mit viel Technik - MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum
Írta 2010. június 23. - 14:49
Hoppa mondta, hogy most már történelmi személyiség vagyok Magyar 4es, többi 5ös. (Jókait ott rögtönöztem... )