Vörös Feriékkel megyünk Hosszúheténytõl.
Azt mondták, hogy lazát mennek, különben én sem vállalnám...

Eddig kb 8 fõ van.
2-kor indulunk Pécsrõl.
Gyertek!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Összesen lehet annyi úgy tudom.+ van,hogy mennyi duó,4es,6os csapat lehet.Eddig jönnél te,Gy.Zoli,én lehet.Még 3 kellene.Ki jönne?Gyors kellene még 1 monti nekem.Csocsó :-)))))!!
Aug 31-ig lehet nevezni még a 24h-ra,csak azt nem találom,mennyi csapat jelentkezett eddig.
off...................................
köszi a bulit fiúk
sikerült nagyon berúgnom
asszem ennnyit régen ittam
szerintem én vezettem tegnap....
de hogy kerültem ki a matracra a buktához?
vannak foszlányaim.....
arra ébredtem hogy fázok!!
2re mentünk anyakönyvvezetõhöz
ott nem hánytam már!!!!!
de mondták hogy csúnyán nézek ki!!!
de elõtte hazafele igen!!!
kemény volt
köszi szépen!!!
Fain volt a tegnapi legénybúcsú!Holnap reggel 9h-kor megyünk tekerni Orfûre.Eddig a Tomi jön,aki akar jöjjön.Nem nyomjuk,dumálós tekerés lesz.A Maró boltja elõtt lesz a találka.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.