Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
aztaku...

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Köszönöm szépen!
Kontaktolok Balázzsal és valahogy eljuttatom...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
[quote name='Chicken']Jók ezek a fatty-lefty villák... :(
Két jó tulajdonságuk van: merevek és könnyûek.... és hetente beszarnak, horror az áruk és az alkatrészeik ára is.
Egy "hagyományos" villa ugyanolyan használat mellett elmegy 4-5 évig különösebb karbantartás nélkül, harmad annyiért.
Én pusztán ezért nem vagyok kenondél párti. Jó-jó lehet, hogy van a fattynak egy olyan típusa, amit nem kell folyton szervizelni, de akkor nevetséges.

ja sajna van olyanja ami ilyen hogy szervizelni kell, amelyik lefty-t eddig használtam hibátlan volt!!!
rock shox elbújhat az tuti!!
régi rock shox villám sem volt extra 2 év és rotty volt a psylo is használat mellett.
rocsinak igaza van chicken alattad soha nem kell karbantartani a villát mert még sárban sem mész!!!

de tényleg van olyan amivel gáz volt, lehet a marciéba is ebbe fogtunk bele
orvosoljuk Marci! megígérem!
Balázs! kéne látni a PUtzerének a belsejét! mi a különbség? valahogy alakítsuk át arra??
vagy most jó nagy baromságot mondok? biztos van rá megoldás
a régit a héten felviszem nézzük majd meg a belsejét melyiknek milyen a patronja!!!

ui: nyomkodd meg a rocsi fox villáját.... hát az sem mai ahogy mozog.......................
de látszik hogy használja vagy használta

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
http://www.blikk.hu/...hoseit-2034054/

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Nekem 35 rugóért csinálták + az osztrákoknál,és adtak 1 év garit rá.Elég húzós szerintem :-( Ha jó,akkor tényleg tutkó.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akartam szólni, legközlebb fogok is ígérem!
De Peti tényleg nem bírta.
Szó mi szó, ma én sem nagyon...

Egyszer még lesz Lefty-m, csak valahogy sosem jól képzik az árát...

Remélem Balázs doktor orvosolni tudja majd, vagy Csocsó kitalál valamit. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jaja, marci, már pont akartam mondani, hogy mér nem szóltál. én kénytelen vagyok egyedül tekerni, mert a komlói nyugdíjasok soha nem jönnek. tomi te meg késõn írtál!! tegnap felavattam az orfû-remeterét bicajpályát, hát fasza. ma meg kishajmás kör.

hûû, csabi, akkor ma is jó nagyot tekertél :D azok a villák meg full jók. a szar szériát kell kerülni, és ennyi. mondjuk alattad meg bármilyen villa eltart 4-5 évig... ami nekem volt leftym már kettõ is, az mind a kettõ hiba nélküli volt. meg a régi lila kancsóban lévõ levegõs, 5 centis fatty is full fasza volt. igaz, a legutóbbim meg pont olyan volt, mint a marcié. fosta az olajat és a levegõt is. patroncsere. vagy csere leftyre, és akkor marci vigyorral teker majd :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na pont ezért vagyok audi párti.
Ma lila volt a fejem...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ma egy rövidet tekertem, megnéztem a bringautat Pölöskétõl Sikondáig. Nagyon fasza, jó a minõsége, pár helyen hordtak rá csak sarat. Mondjuk megcsinálhatnák teljesen körbe, meg az összekötõ szakaszokat.

Aztán libacombos ebéd a Bánusz-tanyán. Most relax-fikken-COD...meg ilyenek.

Recskázáshoz:
Annácska dagi verzióban
http://www.napiszar....-honap-kurvaja/

Letöltöttük, hát elég gáz.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Jók ezek a fatty-lefty villák... :(
Két jó tulajdonságuk van: merevek és könnyûek.... és hetente beszarnak, horror az áruk és az alkatrészeik ára is.
Egy "hagyományos" villa ugyanolyan használat mellett elmegy 4-5 évig különösebb karbantartás nélkül, harmad annyiért.
Én pusztán ezért nem vagyok kenondél párti. Jó-jó lehet, hogy van a fattynak egy olyan típusa, amit nem kell folyton szervizelni, de akkor nevetséges.

Ez olyan, mintha megvennél egy Mercit (Marci) és normál használat mellett havonta kellene szakszervizbe vinned....na neee.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezek a havas ugrók parák lehetnek, mert rendre lezúzza magát mindenki rajtuk...

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
YouTube - Gee Athertons Snow Crash in Tignes ez kellemetlen

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rocsi, kössz az infót, így pont haza értünk forma1-re! ;)
Legközelebb szólok, de Ribacz Peti ma avatta a cc-s gépét és kérte, hogy másnak ne szóljak, mert még gyenge.
Tegnap meg Pesten KáGéÁdám nagyon durva helyekre vitt minket, kéne ott sokkal többet tekerni!

Balázs, Csocsó!
Van egy nagyon rossz hírem.
A teló egyre fosabb és kezd nagyon tele lenni a tököm ezzel a szarral, mert kb ma is merev villám volt és leszakadt a csuklóm.
Lemostam, rendbe tettem, kinek adhatom, hova vihetem, mert ez így nem jó...
Tegnap nyomtam Puccerét és kb egy Fox meg egy Mozo közti különbséget lehetett felfedezni köztük.

Balázs, azt mondtad, hogy az olajat nem engedheti ki, de mégis full olaj a nyakánál.
Levegõ meg semmi nincs benne, állandóan elszökik.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

holnap du. a déli oldalon tekerünk.kb fél 1-1kor indulunk kocsival talán a tettyére.25-30km-t tervezünk végig terepen.

változott a terv ez az érvényes:1kor dm elõl:korház-béta-istvánakna felé-árpádtetõ-pécsbánya-tettye-tv-torony-tubes-sóshegy-remeterét-vágotpuszta-sikonda-komló.öcsém,fecó,én eddig.
valaki még?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
YouTube - Amikor a navigátor nyomná a GÁÁÁZT!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Mi meg a Márton napi libatoron leszünk a Bánusz-tanyán... fél 1-re foglaltattam az asztalt. :(
Du. a környéken megyek azért kicsit.

Jó tekerést!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Én Anukáméknál vagyok az Alföldön,nekem kilõve.+ most fékem sincs.Siess Csocsó!Köszi

Gyuri30

Gyuri30

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
oké

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
holnap du. a déli oldalon tekerünk.kb fél 1-1kor indulunk kocsival talán a tettyére.25-30km-t tervezünk végig terepen.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Ne is mond..mindjárt elalszom:(