Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. december 27. - 18:14
Írta 2010. december 27. - 18:02
hát, végülis festõbuli lehet... mert most fogok kifesteni. az jó? síelés most nem érdekel, mert nincs rá keret. ha összejön a nagy üzlet, akkor februárban megyek. van ausztriában egy ingyenes szállásom, a sípálya aljában.
de inkább csapatnék egyet mariborban. vagy akárhol. és -15 kiló!! ti hol tartotok?
de inkább csapatnék egyet mariborban. vagy akárhol. és -15 kiló!! ti hol tartotok?
Írta 2010. december 27. - 14:44
Rocsi, tõlem lehet KÉT buli is, ha az egyik nálad lesz!
Feriék Eplénybe mennek szerdán, kísérd el õket!!
Big, azért kell a hosszú sízokni, hogy ne dörzsölje ki a bakesz a sípcsontodat. Meg a hideg ellen is jó. Aláöltözet szerintem nem kell -7 -8 fok felett, de ez egyéntõl függ, te szerintem a tanulás alatt inkább izzadni fogsz, nem fázni.
Lipi, köszönjük a lehetõséget, nagyon szeretnék megint menni!! Az a gáz, hogy többen jelentkeztek már útitársnak és nem szeretnénk 4-nél többen a terhetekre lenni!! Nincs valami olcsó apartman a közelben? Mondjuk Mönichkirchenben is meg tudja nézni az aki még jönne.
Eszti, ez súlyos!
Feriék Eplénybe mennek szerdán, kísérd el õket!!
Big, azért kell a hosszú sízokni, hogy ne dörzsölje ki a bakesz a sípcsontodat. Meg a hideg ellen is jó. Aláöltözet szerintem nem kell -7 -8 fok felett, de ez egyéntõl függ, te szerintem a tanulás alatt inkább izzadni fogsz, nem fázni.
Lipi, köszönjük a lehetõséget, nagyon szeretnék megint menni!! Az a gáz, hogy többen jelentkeztek már útitársnak és nem szeretnénk 4-nél többen a terhetekre lenni!! Nincs valami olcsó apartman a közelben? Mondjuk Mönichkirchenben is meg tudja nézni az aki még jönne.
Eszti, ez súlyos!
Írta 2010. december 27. - 14:30
No risk - No fun!
Írta 2010. december 27. - 13:31
nem tom mirõl beszész. gondolom síelni mész, de hogy hova...
jaja szerinted mirõl??? sí hát
mindent ki kell próbálni
nem olvasol vissza?
eljöhetnél
legalább nem otthon magadba vagyol!!!!
Írta 2010. december 26. - 23:44
Írta 2010. december 26. - 23:36
aha tehát kesztyû is kell...
sima nem jó vagy a fox??
hihi
zokni?
milyen zokni?
van valamim majd megnézem
olyan hosszú kell?
cuccom gatyám, meg dzsekim az van meg aláöltözet is az nem gond
na kíváncsi leszek
azért én inkább veszek órát én nem sajnálom rá, inkább mint hogy fent meghaljak.....
Bogyót majd legurítom!!!!
Horváth Zoli is jön!!
Rocsi?????
nem jött meg a kedved?
gyere röhögünk együtt!!!!!!
LIPI:
ha megtetszik nekem akkor kipróbálom felétek is!!!!
sima nem jó vagy a fox??
hihi
zokni?
milyen zokni?
van valamim majd megnézem
olyan hosszú kell?
cuccom gatyám, meg dzsekim az van meg aláöltözet is az nem gond
na kíváncsi leszek
azért én inkább veszek órát én nem sajnálom rá, inkább mint hogy fent meghaljak.....
Bogyót majd legurítom!!!!
Horváth Zoli is jön!!
Rocsi?????
nem jött meg a kedved?
gyere röhögünk együtt!!!!!!
LIPI:
ha megtetszik nekem akkor kipróbálom felétek is!!!!
Írta 2010. december 26. - 22:39
Írta 2010. december 26. - 22:33
ja, értem, két buli helyett legyen egy. válság van.
erre persze senki nem jelentkezik:
Kedves Sportolóóók!
Nagyon Sok Szeretettel Várunk Mindenkit, 2010.12.29.-én StarDustban,egy Elõ Szilveszteri SPORTOLÓK ÉJSZAKÁJA nevezetû bulira.Mindenki aki tud,vegyen részt,hatalmas buli lesz!
Pécs, és környezõ Városok SPORTOLÓI EGY HELYEN !!!!!!
Mindenki szóljon sportoló ismerõseinek,és gyertek BULIZZUNK EGYÜTT EGY HATALMASAT még az Újév elõtt !!!!!!!!
Kérlek Titeket,hogy aki jön, az jelezzen vissza itt, vagy Horváth Petránál(Vöci). Ha sokan leszünk,és jó lesz akkor ezt a buli 2011-tõl folyamatosan megrendezésre kerül! RAJTATOK MÚLIK SPORTOLÓK
Sportolóknak ingyenes a belépés!
A program a következõ:
8.00 - 11.00 - Karaoke
11.00 - Party
Reméljük minél többen leszünk és sikerül megmutatnunk, hogy Pécsett ki az, aki számít!
erre persze senki nem jelentkezik:
Kedves Sportolóóók!
Nagyon Sok Szeretettel Várunk Mindenkit, 2010.12.29.-én StarDustban,egy Elõ Szilveszteri SPORTOLÓK ÉJSZAKÁJA nevezetû bulira.Mindenki aki tud,vegyen részt,hatalmas buli lesz!
Pécs, és környezõ Városok SPORTOLÓI EGY HELYEN !!!!!!
Mindenki szóljon sportoló ismerõseinek,és gyertek BULIZZUNK EGYÜTT EGY HATALMASAT még az Újév elõtt !!!!!!!!
Kérlek Titeket,hogy aki jön, az jelezzen vissza itt, vagy Horváth Petránál(Vöci). Ha sokan leszünk,és jó lesz akkor ezt a buli 2011-tõl folyamatosan megrendezésre kerül! RAJTATOK MÚLIK SPORTOLÓK
Sportolóknak ingyenes a belépés!
A program a következõ:
8.00 - 11.00 - Karaoke
11.00 - Party
Reméljük minél többen leszünk és sikerül megmutatnunk, hogy Pécsett ki az, aki számít!
Írta 2010. december 26. - 22:02
január végén??? baszod, építkeztek?? remélem nem úgy lesz lakásavató, mint a söciéknél pisiltetõ....
Mondod te, a nagy party-szervezõ!!! ?? Nálad a legénylakásodon még senki soha nem volt, még a kutyaszõrtároló-szobában sem.
Már öt éve csináltatod a nagyszobában a minimál dizájnos szekrény-garnitúrát.
Meg akkor lesz egy adag szülinap is.... persze addig, ha mégis rendet csinálsz és veszel két szemetes zsákot a keletkezõ hulladékoknak, akkor szervezhetjük a Dózsa sztríten is, esetleg a ligeti birtokodon.
Big, akkor szólok anyuéknak, hogy holnap mész. Vegyél kesztyût és sízoknit is!
Február közepén egy hét pályaszállással itt:
http://sielok.hu/siterep/lackenhof/
Nagyon várom! Alig van hó!
Big így is megy ez a léc:
http://www.youtube.c...u/9/PY6Rx16RdZA
Írta 2010. december 26. - 21:34
Szép ez a retro bringa. Mondjuk azt nem értettem, hogy egy 180 centis embernek minek csinál(t) a Yasec 14"-os vázat, még ha a felsõ csõ egy nagyobb bringának is oké...de ezzel a 70 centis üléscsõvel kissé fura a látvány.
A fékek is nagyon fullosak.
A kormány szélességébõl azért kellene még vágni 20 centit...hehe.
A lakásavatót január végére tervezzük, síeléstõl függõen.
Big, a lécet és a botokat kikészítették neked anyuék, majd nézd meg, vidd el.
köszi Chicken!!!
holnap este elhozom!!!
szerdán megyünk!!!
Írta 2010. december 26. - 21:25
január végén??? baszod, építkeztek?? remélem nem úgy lesz lakásavató, mint a söciéknél pisiltetõ....
Írta 2010. december 26. - 20:41
Szép ez a retro bringa. Mondjuk azt nem értettem, hogy egy 180 centis embernek minek csinál(t) a Yasec 14"-os vázat, még ha a felsõ csõ egy nagyobb bringának is oké...de ezzel a 70 centis üléscsõvel kissé fura a látvány.
Írta 2010. december 26. - 18:12
régi szép idõk...
Yasec MTB -Tune-Syncros-Precision Billit usw. nur EDEL bei eBay.de: Fahrräder (endet 05.12.10 21:54:09 MEZ)
felhívnám a figyelmet a bowdenvezetésre! na és természetesen a piros kool-stop fékpofákra!!!
Yasec MTB -Tune-Syncros-Precision Billit usw. nur EDEL bei eBay.de: Fahrräder (endet 05.12.10 21:54:09 MEZ)
felhívnám a figyelmet a bowdenvezetésre! na és természetesen a piros kool-stop fékpofákra!!!
Írta 2010. december 26. - 00:13
egészségedre. de azért lesz mit inni a lakásavatón is? már ha nem linkeled el...
Írta 2010. december 25. - 23:58
Mi reggel 7-kor indulunk Egerbe, csak 30-án jövünk haza.
Rocsi, finom volt a késõi szüretelésû hárslevelû, amit még szülinapomra hoztál, karácsonyi romantikázáshoz betoltuk.
Rocsi, finom volt a késõi szüretelésû hárslevelû, amit még szülinapomra hoztál, karácsonyi romantikázáshoz betoltuk.
Írta 2010. december 25. - 18:20
Ha olyan idõ lesz,én akkor tekerek,vagy futok 1et.Túrázás nem jön be annyira.
Írta 2010. december 25. - 14:50
Írta 2010. december 24. - 20:47
Írta 2010. december 24. - 20:28
foskarácsony, de legalább lassan vége!
de jó kis villanyfényes, sprintelõs, megtisztulós rájdot nyomtam az elõbb a városban! most meg irány az Árvák Karácsonya!
aki reggel nem jön tekerni, az meleg!
nesze, Karácsony!
de jó kis villanyfényes, sprintelõs, megtisztulós rájdot nyomtam az elõbb a városban! most meg irány az Árvák Karácsonya!
aki reggel nem jön tekerni, az meleg!
nesze, Karácsony!