jaaa nátürlih!
ja, a Bukta már velük van jóban. akiket régen szeretett, azokat most már hanyagolja . már ide sem ír. pedig a síelés mellé felvehetjük a futást is most már...
Menjünk a Barnához akkor elõször! Viszek abból a jófajta páleszbõl, és akkor lesz elõször mulass, aztán utána nemulass... Meg harcolunk azzal a fasza videójátékkal. A vesztes iszik
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2013. március 29. - 10:40
Írta 2013. március 29. - 10:27
ez jó futós barátai! fusson a fene!!!!!!!!!
meghozta a nyuszi a cangám még két hét és kész talán addigra jó idõ lesz!
buliba mi megyünk Ronnyval! Barnánál találkozunk?
meghozta a nyuszi a cangám még két hét és kész talán addigra jó idõ lesz!
buliba mi megyünk Ronnyval! Barnánál találkozunk?
Írta 2013. március 28. - 21:54
Bukta nem is jön? Régen még odavolt a pitbullért... Vagy az új futós barátaiddal jössz, Gyuri?
hárlem shék megvan nektek? eddig ez a legjobb:
napiszar.com | Az Internet pöcegödre
hárlem shék megvan nektek? eddig ez a legjobb:
napiszar.com | Az Internet pöcegödre
Írta 2013. március 28. - 15:19
ez igaz, de ezért jó nekünk. 4 hektár, a legközelebbi szomszéd is több száz méterre. ha eléggé beduzzadok, akkor lesz kerítés, árammal. amelyiket megbassza, azt elásom a gecibe. annak idején, amikor anyám ideköltözött, akkor még bekóstolt az egyik, de elmagyaráztam neki, hogy mi lesz vele, ha még eccer cigót találok a birtokon. azóta a helyi vajda is biztosított, hogy nem lesz gond. Ligeten egyébként jó a helyzet, nem volt még ilyen öregasszonyverés, rablás, stb. sõt, nyomják a közmunkát: most épp eperföldet telepítenek. meg van fasza nagy konyhakert, ahonnan ellátják a környék óvodáit meg sulijait.
Írta 2013. március 28. - 14:42
Nem értek egyet. Lehet, hogy most már nem csinálhatnak szemétdombot az udvarukon (mert különben nem kapják meg a segélyt és egyéb juttatásokat), de ettõl még félnek az emberek falun, mert a c kategóriások betörnek/bemennek és ellopnak mindent. Te is hallod, hogy az idõsek falun még a templomba sem mernek elmenni, mert addig is bemásznak a suttyók.
Beszéltem a somogy megyei rokonaimmal, megerõsítik ezeket a híreket.
Én akkor is azt mondom: integrálás helyett internálás, bentlakásos iskolák és születésszabályozás.
Beszéltem a somogy megyei rokonaimmal, megerõsítik ezeket a híreket.
Én akkor is azt mondom: integrálás helyett internálás, bentlakásos iskolák és születésszabályozás.
Írta 2013. március 28. - 08:52
komolyan mondom, hogy lassan jobb lesz falun élni, mert ott legalább rendbe vannak téve a cigók. hogy fog örülni valaki, akinek a szomszédjába odaköltöztetnek egy pereputtyot a sportvölgyi barlangjából, mondjuk 8 pujával???!!!
Írta 2013. március 27. - 22:12
Írta 2013. március 27. - 21:54
Jön a meleg, pfúúújjjj. Így hogyan síeljek májusban??
Koncert oké!!
Koncert oké!!
Írta 2013. március 27. - 20:48
hétvégén Rózsaszín Pitbull búcsúbuli!!!! Bolondok napi locsolóbál a Rózsaszín Pittbullal | Facebook
bolondok napi locsolóbál és lesz extrém sztriptíz is: https://www.facebook...2171657?fref=ts
ott a helyünk!
bolondok napi locsolóbál és lesz extrém sztriptíz is: https://www.facebook...2171657?fref=ts
ott a helyünk!
Írta 2013. március 26. - 13:12
vigyétek el a havat a francba, kapja be a buzi hókotrós köcsög is aki odatolja a havat az utca elejére
jól kibasztam velük mert visszatoltam az útra!!!!!!!!! hihi
sosem lehet bringázni így!!!!!!!
jól kibasztam velük mert visszatoltam az útra!!!!!!!!! hihi
sosem lehet bringázni így!!!!!!!
Írta 2013. március 25. - 21:26
Írta 2013. március 25. - 21:21
kabbeafaszomatéllelegyütt!!!!!!!!!!!!!!!!
pantera nálam még mindig állandó a kocsiban!
a trendkill nem annyira jött be, bezzeg ez:
pantera nálam még mindig állandó a kocsiban!
a trendkill nem annyira jött be, bezzeg ez:
Írta 2013. március 25. - 21:00
Végre itt a szezon, lécre fel!!
Neverending winter...
Hu-hu, még mindig milyen visszafogottan hat:
Neverending winter...
Hu-hu, még mindig milyen visszafogottan hat:
Írta 2013. március 22. - 09:35
Írta 2013. március 21. - 20:45
Írta 2013. március 19. - 22:58
Írta 2013. március 19. - 22:15
Írta 2013. március 19. - 22:02
ezt meg kell néznetek!!!!! A hét videója: az orosz punk ürügyén forgatott ámokfutás
nagyon fasza!
az árverés meg szomorú, hogy még mindig így megy. szaros balkán ez, és sosem lesz más. azt a balfasz szakállas tityitutyit megeszik reggelire annál a cégnél, akármennyire is jó célért harcol.
a tasnádit viszont akkor is csípem igazi gengszter, csak nem nyugszik, míg nem a sitten rohad meg.
nagyon fasza!
az árverés meg szomorú, hogy még mindig így megy. szaros balkán ez, és sosem lesz más. azt a balfasz szakállas tityitutyit megeszik reggelire annál a cégnél, akármennyire is jó célért harcol.
a tasnádit viszont akkor is csípem igazi gengszter, csak nem nyugszik, míg nem a sitten rohad meg.
Írta 2013. március 19. - 14:05
Írta 2013. március 19. - 09:33
a videót nem lehet megnyitni.
Ja fácséról még nem bírok linkelni...
Az idõvonalamon fent van. Ott látod?