Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Pécsrõl nem lehet Árpádtetõ felé hazajönni:
Halálos baleset: teherautó zúzta szét az autót | Kék hírek, bulvár | Baranya | bama.hu BAMA

az a durva,h tegnap jöttünk haza kolléganõmmel pestrõl. én sásdon átszálltam a saját autómba, õ meg ment tovább. de megállt a sásdi mol kúton egy kávéra. aztán õ volt az elsõ, aki odaért a rendõrökhöz az útzárnál. szóval ha nem áll meg, akkor akár õ is lehetett volna.

és azt írják a kommentekben, h nem volt az autón téligumi..... sajnálom a hölgyet, de ha ez igaz, akkor azért a roncsot megmutatnám minden híradóban.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Veled nem lehet vitatkozni, ezt a Dökén is bemutattad...az már kicsit vicces volt.

neked az volt, mi viszont 80.000bõl párszor megfordultunk volna mariborba.

Nem lennék a fõnököd, a beosztottad meg pláne.

az exfõnököm kifejezetten szeretett. a beosztottaim meg most is. azért, mert ha balfaszok, akkor megmutatom nekik, hogy mit és hogyan kéne csinálni. meg nem engedem,h átbasszák õket.

Nem én alkudoztam Ford-ra, hanem a fõnököm (elég sok autót vett már) és nem is egy autóra, hanem kettõre. Abszolút igazságos az összehasonlítás, nem két perc alatt néztük át a lehetõségeket, hanem alaposan. Ahogy annak idején te is a Ford-nál. Gyógyegér.

akkor rosszul tetted, h nem te alkudoztál. ugyanis kértem telefonon egy árajánlatot csak úgy blikkre a mondeóról. 7.3, trend felszereltség, 2.0 dízel, 140 LE, alufelni stb. ha akarod, átküldöm. jajj, ez az akciós listaár. és egy autóra. szerviz keretszerzõdés nélkül. tendereztetés nélkül. és nem tesztautó. tehát ez reálisan kb. 6.5 millió. 800.000be még pár extrát be tudnál alkudni. szóval csókoltatom a fõnököd, te meg megnyalhatod a szõrös popómat ott, ahonnan a szél fúj belõle :) és ezt kb. bármelyik hasonló kategóriájú autónál el lehet érni.

mint többször is írtam, nem akartalak rábeszélni semmire, csak azt mondtam,h az hülyeség, h 7.3ból csak mazdát lehet venni, amit te váltig állítottál. én csak egy új autót vettem életemben, de úgy látszik, pár millát azért tudnék spórolni a fõnöködnek. gyógyegér.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Egy komlói 50 körüli nõ halt meg... :(

Más:
Jövõ héten TorkosCsütörtök!! Most tényleg megyünk.... már foglaltam Sikin asztalt.

Szombaton hajnalban meg irány a Labancland. Kokárdával bevesszük a sípályáikat. Lipiéknél alszunk.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

gondolom a mazdának sem 7.2 a listaára. szóval így nem igazságos összehasonlítani.
129 Le. majd amikor letolnak egy fábiával, akkor megbánod :D

én 16.05kor már fordultam vissza a moltól

1.4 16v fábia II-t nem letenni mert én leszek az elsõ aki megfogja a mazdát:D Pont féláron volt a mazdához képest.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Mi 17:15 körül jártunk arra. Sejtettem hogy abból nem szálltak ki élve... Azt sem tudtam kivenni, hogy milyen autó lehetett.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Igazad van Marci!

Majd ha Rocsi akar kocsit venni, akkor mi is mindenáron rábeszéljük a Dácsia loganra azt kész.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Baszki ez nagyon durva... :(
Felfoghatatlan, hogy beülsz az autóba meló után, hogy haza menj, de rosszkor-rossz helyen és soha többet nem érsz sehova.

Rocsi, Chicken!
Rátok férne már egy kiadós sörözés... :D
Tiszteljétek meg egymást azzal, hogy szenteltek a másikra egy kis idõt.
Megvitathatnátok az autókat, bringákat, síléceket!
:P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

Halálos baleset: teherautó zúzta szét az autót | Kék hírek, bulvár | Baranya | bama.hu BAMA

Vera hívott, hogy még mindig helyszínelnek, mert nem engedik a 18.00 órást buszt sem át (azon ül).

Én 16:15 kor értem oda és kb 15-20 perc után tudtam átjönni váltott irányú forgalomban. Akkor sétált oda a fotósember is. Amikor láttam, sejtettem, hogy nem szálltak ki élve. Az autónak nem volt szélességben kiterjedése.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Vera hívott, hogy még mindig helyszínelnek, mert nem engedik a 18.00 órást buszt sem át (azon ül).

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Veled nem lehet vitatkozni, ezt a Dökén is bemutattad...az már kicsit vicces volt. Nem lennék a fõnököd, a beosztottad meg pláne.
Nem én alkudoztam Ford-ra, hanem a fõnököm (elég sok autót vett már) és nem is egy autóra, hanem kettõre. Abszolút igazságos az összehasonlítás, nem két perc alatt néztük át a lehetõségeket, hanem alaposan. Ahogy annak idején te is a Ford-nál. Gyógyegér.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fordnál két hiba volt: a bogyó le akarta húzni a befagyott ablakot + valami bemászott a motortérbe, és lenyomta a turbócsövet.
renyónál égõt kell cseréltetnem kb. havonta. ennyi. az abs hiba a fékbetét kopása miatt van, talán a jövõ héten már jön a 120ezres szerviz.

és nem voltál alkudozni mondjuk egy kia kereskedésben sem, ha jól sejtem. de a fordban sem kezdtél el alkudozni. ha a saját pénzeden vennéd, akkor nyilván megtetted volna. de azért nem teszed, mert neked a mazda tetszik, tehát azt veszed. gondolom a mazdának sem 7.2 a listaára. szóval így nem igazságos összehasonlítani.
129 Le. majd amikor letolnak egy fábiával, akkor megbánod :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Rocsi ezek az árak csalogatóak lehetnek, de egyszerûen nem IGAZAK! Illetve nem férnek ebbe bele: 7,2 mill (téligumiszettel, váltózárral, üzembehelyezéssel, jó közepes felszereltséggel). S60-at nemrég kapott egy kollégám: nem 7,2 volt elhiheted. A Honda meg dettó!!!
Kértem a Peugeot 508-ra is ajánlatot, az is több (nem 100ezerrel).
Jöhetsz nekem full-full dolgokkal.
A négykerekes kétezres Kia is több!!!!
Az én mazdámra sem kellett 120.000 km-ig költeni, onnan tényleg kb 1,5mill. De a többi kollégámnak nem volt ennyi baja. A másik (ugyanez a motoros) két porlasztócsúcs csere volt a legnagyobb baja az tényleg 500ezer volt, de mentem vele 207ezer KM-t.

Rocsi, azért vitted te is szervizbe õket (nem a kötelezõkre gondolok, meg mikor feltörték), meg te nem is nagyon foglalkozol vele, ha kiírja az ABS hibát pl... :)
A konszernes dolgokban igazad van, tényleg megy a csere-bere.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
akkor kérjük meg csabit, h írja le,h mennyit kellett javításra költeni a mostani mazdájára. ha jól emlékszem úgy 1.5 - 2millát.
na, az én fordomra 110.000 km alatt 0 ft.
a renault 132.000 km alatt 0 ft.

és hogy mennyire japán? nos, a 6os mazda a ford mondeo alapjára van építve. asszem a futómû is azonos.
a mazda bt50 meg a motorját kivéve teljes egészében ford fejlesztés. a motor meg a ford által továbbfejlesztett mazda motor. a többit nem tudom.
csak el kéne már felejteni a berögzült mondatokat, mert pl. a peugeot meg a bmw közösen fejleszt már több motort is. a renault szállítja a legtöbb nissanba a motort. szóval francia-német-japán, kicsit mögé is kell nézni. az meg,h a mondeo nem tartja az árát, meg ilyenek... csucsuka olvass el pár tesztet! jelenleg a mondeot tartják a legjobb limuzinnak.
ettõl függetlenül ízlés dolga,h ki mit vesz, és ha a csabinak ez tetszik, akkor természetesen ezt veszi. (de a bringatartót még mindig nem értem :D ) csak 7-7.5 milláért lehet venni mást is, mint mazda 6ot, mondeot.
pl. volvo s60: 7.9m listaáron. persze ez az alap, de azért na. és úgy 10-15 %ot meg úgyis egybõl elengednek. honda accord 8 milla listaáron, 156 LE ha már japán kell.

a koreaiakra visszatérve meg ki ad még 7 meg 10 év garit az autójára? ráadásul a legújabb megbízhatósági teszteken sokszor már õk vannak az élen. plusz, az összeszerelés minõségét a németekhez hasonlítják a legtöbb kia/hyundai tesztben. az meg,h nem tartja az árát kit érdekel egy céges autó esetében?

és ezt a kiát ajánlottam a csabinak. télen azért nem mindegy,h négykerékmeghajtás, vagy nem. ráadásul ugye hétvégente síelni jár, úgyhogy... :)
aki erre azt mondja,h nem néz ki jól, az vegyen swiftet.
Feltöltött kép

a full-full verzió listaáron 8.179.000 Ft. http://www.kiamotors...lszereltseg.pdf

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
A Mazda mégiscsak Japán. A fordokat nem minõsíteném, igaz hogy az enyém jól ment, de 200000 után kihalt. Bár azt hiszem az autók szemszögébõl én kb. a terminátor lehetek.

Ha meg az a szempont, hogy tartja-e az árát a verda, akkor vegyél valami qrva ritka õskövületet, és akkor csak nyerhetsz rajta:) monjuk 1 ehhez hasonlót:
Feltöltött kép
Ebbe a bringa is, a család is kényelmesen elfér, és még stílusa is van,
extrái nem nagyon vannak,(hacsak a króm dísztárcsa, a panorámaablak, + a "gallytörõ" nem az) de van neki márka presztízse, meg egy frankó boxer motorja.
És még a gyorshajtásra sem nagyon kell figyelni!

Ha jobban belegondolunk ez is elvitt a-bol b-be.
A Chicken "unalmas" 129 lóerõs Mazdája is több az elegendõnél épp úgy mint sokunké, és ami még azon is felül van, az már csak a mohóságnak, kapzsiságnak, meg a hiúságnak szól!
:)+ az élvezetnek!!!:D
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
azé szerintem a Chicken jól választott
azé egy mondeot ne hasonlítsunk már egy 6os mazdához
gyerekek

lehet mondeo az mindig lepusztul akár milyen, ára meg semmi nincs
mazda még valamennyire tartja
mondjuk ez is fele lesz két év múlva jó három...

megnézheted a régi mondeokat is... vera apjáéba még nincs 400 e km és meghalt fullra, akkor gaggyer és kész
már 240 körül halott volt csoda hogy eddig elment, roncstelepre lehet vinni máshová nem..
azért kicsit rotty az összes amit használnak,

kinézetre szerintem gyönyörû és sportos.... mint állat

Vera öregapjának az ezeréves mazdája meg pörög még ma is, azé nem FORD

KIA:
biztos jók azok is megbízhatóak meg garancia, árát viszont azt sem tartja..
de jók és szépek

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
ez nem gyenge ez a verda... szép

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Balázs nem kaptam képet mailben:( egész nap tûkön ülök:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Ez a Ford biztos nem 7,2mill (bringatartóval, keresztpánttal, téli gumikkal, xenon-nal, stb stb)
Mondjuk kb 5ször elmondtam neked...

bringatartó minek? :D

mekkora esések vannak 4:50tõl:
DirtTV: Finally 2 Part 6 Champery WC

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Rocsi vmi attraktívabb képet is tehettél vna a Bodzáról, ha a gyõzelemre hajtotok:D

Critical Mass in Brazil ends with 20 injured riders - Pinkbike.com ez elég rideg..

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

hát én inkább erre gondoltam:

Ez a Ford biztos nem 7,2mill (bringatartóval, keresztpánttal, téli gumikkal, xenon-nal, stb stb)
Mondjuk kb 5ször elmondtam neked...

Kia dettó. Pláne a Sorento. http://www.hasznalta...e_akcio-3726265

de végül is, bringában sincs ízlésed... :D

Még az a szerencse, hogy nem neked kell megfelelnem. Nyehhheehe.