akkor kérjük meg csabit, h írja le,h mennyit kellett javításra költeni a mostani mazdájára. ha jól emlékszem úgy 1.5 - 2millát.
na, az én fordomra 110.000 km alatt 0 ft.
a renault 132.000 km alatt 0 ft.
és hogy mennyire japán? nos, a 6os mazda a ford mondeo alapjára van építve. asszem a futómû is azonos.
a mazda bt50 meg a motorját kivéve teljes egészében ford fejlesztés. a motor meg a ford által továbbfejlesztett mazda motor. a többit nem tudom.
csak el kéne már felejteni a berögzült mondatokat, mert pl. a peugeot meg a bmw közösen fejleszt már több motort is. a renault szállítja a legtöbb nissanba a motort. szóval francia-német-japán, kicsit mögé is kell nézni. az meg,h a mondeo nem tartja az árát, meg ilyenek... csucsuka olvass el pár tesztet! jelenleg a mondeot tartják a legjobb limuzinnak.
ettõl függetlenül ízlés dolga,h ki mit vesz, és ha a csabinak ez tetszik, akkor természetesen ezt veszi. (de a bringatartót még mindig nem értem
) csak 7-7.5 milláért lehet venni mást is, mint mazda 6ot, mondeot.
pl. volvo s60: 7.9m listaáron. persze ez az alap, de azért na. és úgy 10-15 %ot meg úgyis egybõl elengednek. honda accord 8 milla listaáron, 156 LE ha már japán kell.
a koreaiakra visszatérve meg ki ad még 7 meg 10 év garit az autójára? ráadásul a legújabb megbízhatósági teszteken sokszor már õk vannak az élen. plusz, az összeszerelés minõségét a németekhez hasonlítják a legtöbb kia/hyundai tesztben. az meg,h nem tartja az árát kit érdekel egy céges autó esetében?
és ezt a kiát ajánlottam a csabinak. télen azért nem mindegy,h négykerékmeghajtás, vagy nem. ráadásul ugye hétvégente síelni jár, úgyhogy...
aki erre azt mondja,h nem néz ki jól, az vegyen swiftet.
a full-full verzió listaáron 8.179.000 Ft.
http://www.kiamotors...lszereltseg.pdf