Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2011. szeptember 12. - 13:31
Írta 2011. szeptember 12. - 11:47
naaanemááááááár
mi lenne, ha már Bonyhádra is bringával mennénk? odafelé lejt, vissza meg csak eljövünk valahogy.
Nekem kizárt, de te ha akarsz...
Alakul a pecó.
Hehe:
http://kuruc.info/r/35/84922/
Írta 2011. szeptember 12. - 11:38
naaanemááááááár
mi lenne, ha már Bonyhádra is bringával mennénk? odafelé lejt, vissza meg csak eljövünk valahogy.
készülget anyám háza:
készülget anyám háza:
Írta 2011. szeptember 12. - 11:32
Írta 2011. szeptember 12. - 11:24
Írta 2011. szeptember 12. - 11:01
Hétvégén Tolna 50!
Nem elfelejteni:)
Mindenkit szeretettel várunk!
Tolna 50/25/15/5 Teljesítménytúra szeptember 17, Bonyhád
Nem elfelejteni:)
Mindenkit szeretettel várunk!
Tolna 50/25/15/5 Teljesítménytúra szeptember 17, Bonyhád
Írta 2011. szeptember 12. - 10:35
Rocsi kösz! Ez kell nekem is, shitmano többet nem. Légyszi küldd el a számot privátban, ha valami tekerés téma van el tudjalak érni. Zengõ mászás érdekele, ha mész, vagy mentek.
Hülye kérdés, de valakinek nincs kölcsönben egy mûködõ elsõ váltója rövid idõre amíg megjön az sram?
Hülye kérdés, de valakinek nincs kölcsönben egy mûködõ elsõ váltója rövid idõre amíg megjön az sram?
Írta 2011. szeptember 12. - 10:05
Írta 2011. szeptember 12. - 07:41
nekem ilyen elsõváltóm van, és soha más nem is lesz. brutál erõs, és minden esetben odarakja a láncot, ahová én akarom.
ez meg durva:
ez meg durva:
Írta 2011. szeptember 10. - 22:25
Reggel bébicsõszapuka leszek, azután megyek tekerni. Nem tudok idõt. Pedig jó lett volna együtt menni Roc$i.
Írta 2011. szeptember 10. - 22:15
Bigcsocso, jó az, ennyi dombtól én is kész lennék. Rocsi ilyenkor már alszik? El kell mennem zsemléért meg felvágottért ha reggel akarok menni..
Írta 2011. szeptember 10. - 22:07
ja meg van a FÛRÉSZ 6, köszi Chicken van min rettegnem!!! félek!
- húú az a Danny Hart az kemény kölök, élõben néztem nagyon ment, kirázott a hideg!!!!!
aki még adagolta az a Mickal Pascal volt, sárban az is egy állat, ezer éve ment Vouilloz-zal, jó volt a verseny!!
4X is jó volt fõleg a vége!!
- húú az a Danny Hart az kemény kölök, élõben néztem nagyon ment, kirázott a hideg!!!!!
aki még adagolta az a Mickal Pascal volt, sárban az is egy állat, ezer éve ment Vouilloz-zal, jó volt a verseny!!
4X is jó volt fõleg a vége!!
Írta 2011. szeptember 10. - 22:01
TREK DH BRINGA:
12 kg????? az nagyon kemény 14,6-ot olvastam az oclv-s verzióra de ez durva, nagyon gyönyörû és jó cucc!!!
nem tudom kit érdekel vagy nem de leírom:
elmentem tekerni ma végre, végig terepen 49km, sikitõl végig terepen lapis, onnan le remete rét, át jakabhegynek, egy leágazót elnéztem így duplán másztam, azt le éger völgy, vissza jakabhegy fele orfûnek,
mivel színvak vagyok elnéztem a jelzést zöldön kellett volna mennem azt mentem kéken, kijutottam a régi bánya emlékmûhöz, fasza mondom, majdnem Hetvehelyen voltam, onnan vissza orfû, na ott a kövesen kaptam az elsõ defkót, az 1,8as schwalbe elkopott és kilyukadt az anyag, na mondom fasza, azt beraktam a 89gr-os maxxis belsõt,
orfû-abaligeti elágazóban bezúztam a rally nézõkhöz, néztem pár autót, nem hatott meg
azt szembe lejutottam terepen (átengedtek az úton) orfû nagykanyarba, ott találka vizesékkel meg Tarr Tomival
azt Bánosnak hazatudtam jönni nagy nehezen, azt megint defekt, még jó hogy meg tudtam ragasztani azt valahogy hazaértem,
elfáradtam, szar vagyok és dagi.......
de jó volt
holnap lehet délután kimegyek valamerre, csak kell másik külsõt
Chicken: Fûrész 6 ????????????? ez komoly ilyen van??, durva.... vagy nem tom
tegnap meg össznépi összeröffenet volt TOminál.
pámp trekkeltünk a pimpi pumpi pályán, kurva jó volt!!!
legyen legközeleb is és menjünk sokan!!!!
jó éjt
12 kg????? az nagyon kemény 14,6-ot olvastam az oclv-s verzióra de ez durva, nagyon gyönyörû és jó cucc!!!
nem tudom kit érdekel vagy nem de leírom:
elmentem tekerni ma végre, végig terepen 49km, sikitõl végig terepen lapis, onnan le remete rét, át jakabhegynek, egy leágazót elnéztem így duplán másztam, azt le éger völgy, vissza jakabhegy fele orfûnek,
mivel színvak vagyok elnéztem a jelzést zöldön kellett volna mennem azt mentem kéken, kijutottam a régi bánya emlékmûhöz, fasza mondom, majdnem Hetvehelyen voltam, onnan vissza orfû, na ott a kövesen kaptam az elsõ defkót, az 1,8as schwalbe elkopott és kilyukadt az anyag, na mondom fasza, azt beraktam a 89gr-os maxxis belsõt,
orfû-abaligeti elágazóban bezúztam a rally nézõkhöz, néztem pár autót, nem hatott meg
azt szembe lejutottam terepen (átengedtek az úton) orfû nagykanyarba, ott találka vizesékkel meg Tarr Tomival
azt Bánosnak hazatudtam jönni nagy nehezen, azt megint defekt, még jó hogy meg tudtam ragasztani azt valahogy hazaértem,
elfáradtam, szar vagyok és dagi.......
de jó volt
holnap lehet délután kimegyek valamerre, csak kell másik külsõt
Chicken: Fûrész 6 ????????????? ez komoly ilyen van??, durva.... vagy nem tom
tegnap meg össznépi összeröffenet volt TOminál.
pámp trekkeltünk a pimpi pumpi pályán, kurva jó volt!!!
legyen legközeleb is és menjünk sokan!!!!
jó éjt
Írta 2011. szeptember 10. - 21:32
Tényleg jó ez a borsodi búza ser!
Fûrész 6-hoz jó is lesz, a hetet már letöltöttem.
Fûrész 6-hoz jó is lesz, a hetet már letöltöttem.
Írta 2011. szeptember 10. - 21:22
Rocsi, add meg a számod légyszi! Ha fel bírok kelni, akkor hívlak, hogy hol vagyok. Ha nem hívlak, elaludtam.
Én ráérek késõbb is menni, a rally nem érdekel. Árpádtetõtõl a kéken mennék át az erdõn, az Zobákpusztára lyukad ki, onnan merre?
Délután lesz mégegy köröm, holnap kidöglök.
Én ráérek késõbb is menni, a rally nem érdekel. Árpádtetõtõl a kéken mennék át az erdõn, az Zobákpusztára lyukad ki, onnan merre?
Délután lesz mégegy köröm, holnap kidöglök.
Írta 2011. szeptember 10. - 21:02
Akkor indulj fél 8-kor!
De pl. Komlóig autóval jössz, akkor spórolsz km-t. A járást pedig már ismered!
Mi Butapestre megyünk holnap fél 10 után. Csak du. 5-6 felé érünk haza, akkor lehet, hogy még gurulok egyet.
Nektek jó rally-nézést!
De pl. Komlóig autóval jössz, akkor spórolsz km-t. A járást pedig már ismered!
Mi Butapestre megyünk holnap fél 10 után. Csak du. 5-6 felé érünk haza, akkor lehet, hogy még gurulok egyet.
Nektek jó rally-nézést!
Írta 2011. szeptember 10. - 20:55
holnap reggel fél 9kor indulok a zobák-pécsvárad szakaszt nézni. (9kor indulnak). gondolom nem jön senki... nézem egy fél órát, órát, aztán zengõmászás.
Zengõmászás jó lenne, ha nem mennél ilyen korán. Nekem minimum egy óra mire oda kiérek.
Írta 2011. szeptember 10. - 20:43
Ilyenkor miért nem mész inkább a Zengõre??
Püspökszentlászlótol-Cigányhegy-Máré
Arra csend van!
Igazad van! Terveztem is már többször. Csak én Pécsrõl megyek, nincs közel. Vagy marha nagy kört kell mennem, vagy berakom az autóba és úgy.
ezt meg az antifaszbukosoknak. ahányszor megnézem, annyiszor ráz tõle a hideg. a csávó idén világbajnok lett, 12 mpes elõnnyel.
UCI MTB DHI World Championships 2011 Danny Hart's Run - Mountain Bike Videos - Extreme.com by Freecaster.tv - Where the world is watching action sports LIVE
Ezt én is néztem párszor, õrült a csávó, sárban, esõben hogy lehet így kanyarokat bevenni. A cél elõtti mutatványa sem semmi.
Írta 2011. szeptember 10. - 19:28
ezt meg az antifaszbukosoknak. ahányszor megnézem, annyiszor ráz tõle a hideg. a csávó idén világbajnok lett, 12 mpes elõnnyel.
UCI MTB DHI World Championships 2011 Danny Hart's Run - Mountain Bike Videos - Extreme.com by Freecaster.tv - Where the world is watching action sports LIVE