Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Igyekeztem...
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Romboló... ;)
Grat!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Már csak az integrált stucni hiányzik, és kész, de estére az is fent lesz.:)

Posted Image
www.vidakhaz.hu

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Na végre hazaértem butapestrõl. Ennek örömére holnap Ercsibe megyek.. :(

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

A szombat még egy picit kérdéses, de akár... ;)
Van forgatókönyv?
Vagy reggeltõl estig kint lesztek?
Ha összejön, hozok megint medveölõt, hadd szaladgáljon.

Hát forgatókönyv még nincs de holnap kiderülni. Kéne telefonszámot cserélnünk az enyémet elküldöm privátba!
Ja és a medveölõt mindenképp, ha medvét nem is talál de a vadakat remélem elriasztja:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A szombat még egy picit kérdéses, de akár... ;)
Van forgatókönyv?
Vagy reggeltõl estig kint lesztek?
Ha összejön, hozok megint medveölõt, hadd szaladgáljon.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

ahogy leérkezel a fénybe, nem vakít?
amúgy tetszik, jó hogy ugyanoda ér vissza:)

Jöhetsz majd fényképezni elég jó képeket lehet ott csinálni! Szerintem szombaton kimegyünk

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

Bazz, egy-két helyen olyan, mintha esés elõtt kanyarodnál le a pályáról, annyira nem látszik a nyom...! :D
De fasza!

Hát igen nem adja úgy vissza, élõbe teljesen más:) ez már nem olyan freeride-os, elég fasza tempó van, lesz még fölfele bõvítés nagyon állat lessz!
Lassan lejöhetnétek megint Dr. Balázsal azt mennénk egy rohadtat:D Mondjuk szombat?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, egy-két helyen olyan, mintha esés elõtt kanyarodnál le a pályáról, annyira nem látszik a nyom...! :D
De fasza!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ahogy leérkezel a fénybe, nem vakít?
amúgy tetszik, jó hogy ugyanoda ér vissza:)

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Na itt a vid: nem egy Gopro:Dhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=D7Ki1zIsf_g

És ilyen a kilátás:)Posted Image
Posted Image

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

ez a szakasz nekem nem is ismerõs... új?

Mert új rész!:D tegnap elött délután Sanyival beindultunk és csináltunk egy új nyomot, itt már elég jó tempó van:) ez már dh, ahol a Chicken beesett a gazba:) onnan kell másfele menni. Ez az egy ugró van benne, az erdõbõl kell kiugrani egy füves részre, baszott jó kilátással:) Ebéd után rakok fel videót!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem se ismerõs:|
a végén tényleg össze kell rakjak valami ugrabugri bringát:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez a szakasz nekem nem is ismerõs... új?

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Dani teszteli az új nyomot:) :
http://www.pinkbike.com/video/222571/
www.vidakhaz.hu

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
21-én pénteken 21h-tol Rózsaszín Pittbull koncert a Gesztenyési sörözõben.Eddig a Rocsi + én,aki megyünk."Szokásos":)Most vasárnap + futóverseny a Kbsk-n.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ja. helyesírás-ellenõrzés még nem volt. a partnerek még nincsenek feltöltve. a képek meg ja... valszeg valós képeket fogunk felrakni az irodából. szerencsére van profi fotósunk. aki pl. ilyeneket csinál az ügyfeleinknek:

katt a képekre:
Luminance Studio

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
rg

Az arculat valóban szokásos tömegáru. De ha ez bejön akkor késõbb is lehet szépíteni.
A partnereknél mindenhol a Gyurasics szerepel. Õk nem foglalkoznak ennyi mindennel és a telefonszámuk sem jó.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

háhá, majdnem kész a weboldalam: http://rgmedia1.moonfruit.com/ lehet kritizálni, mert attól lesz jobb! a domain majd még változik, ha teljesen kész lesz.

Olyan hideg, öltönyös, brókergecis. A munkámra emlékeztet --> nemgyerebe. Az ügyfeleink mondták rovattól pedig kiráz a hideg. Sorry!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Eszti észrevételei jók és nem is tudtam volna ilyen összeszedetten leírni, de kb mindent elmondott helyettem...
A név-hasonlóság meg nagyon nem jó!

Verának jobbulást!
De itt húzd is meg a határt, mert ha a következõ kép az anál utáni geci-pakolásos gyógymódos lesz, az lehet, hogy necces!
:D

Az elefánt meg nem ugrik.
És nem is fut ilyen gyorsan.
És talán észre is veszi az ember...