Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem kommentálnám......

Posted Image

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
semmi extra. 6os kombi passat ( a könnycsepplámpás), de dsg váltóval!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na mesélj!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
köszi, nekem is tetszik :) rég volt már olyan, hogy reggel vártam, hogy a kocsimba üljek :)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Faintos a kocsid Pöti.Óvatosan vele.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Posted Image

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Bruhaha (egyelõre):

A politikusokat is lézer védi a gyorshajtástól? - Házon kívül - RTL Klub

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
már semmi Baláázs bocsi. meggondolatlan vásárlási láz tört rám de a válság megállított:P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Úgyhogy szegény Buktával még lehet, hogy párszor elhiteted ezt a "bulizást", de én mindig mosolygok rajta.

mi meg rajtad... illetve rajtatok, nyuggerek :)

Aki még nem volt, az jövõre jöjjön ide! Bukta, nézd meg miért kell a monti :)

http://vimeo.com/10314115

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Hali! nekem is kéne ez az majd rádcsörgök

Eddig 20 font jött össze két hét alatt. Nem pörög a bíznisz. Mi kéne?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Eddig 20 font jött össze két hét alatt. Nem pörög a bíznisz. Mi kéne?

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Balázs szólj, ha lesz crc rendelés légyszi!:)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
nekem az emkábé nagyon patent. én is most kértem dombornyomottat ripszropsz kinyomták annyi h évi 3ezer Ft a költsége de ugyanúgy az eddigi számlámhoz tartozik és minden macera nélkül megoldódott. ezen kívül bármi ügyintézésem volt mindig 1 v. 2 nap alatt lezajlott, a netbankár szolgáltatás nagyon jól van megcsinálva... szó mi szó tudom ajánlani:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
OTPnél vagyok, az fos úgy, ahogy van.
Sima kártyám van is, de mindenképp dombornyomott kell, külföldi szajrék hazateleportáltatásához...
Akkor egyszerûbb, ha kérek az OTPnél, vagy fogjam magam és az egész szaromat vigyem át valamelyik másikhoz?!

Bár az "átköltözés" is sok idõ gondolom, amit meg nagyon rühellek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Lehet, hogy fénykorodban (mikor még volt hajad) ennyire buliztál: a Pancsiban, ahonnan könnyû volt hazamenni, 2-szer Remete réten és egyszer a PoteB-n, de pl százszor csaltalak Pécsre bulizni, de neked csak az volt a bajod, hogy nincs aki 2-kor hazavigyen... :)

Úgyhogy szegény Buktával még lehet, hogy párszor elhiteted ezt a "bulizást", de én mindig mosolygok rajta. Õ még bízik benned, de mindig otthagyod, na!

Hétvégén sajnos nem érek rája: szombaton Pécsen (kan)bulizunk (igen Rocsi) du 2-tõl vasárnap délelõtt 9.34-percig. (Sunyilak-Siklós-Pécs Trafik vagy ilyesmi-Sunyilak).

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás

ja, pénteken 4-tõl éjfélig nyomtam csak. ez kb. 10 évnyi buliadagodnak felel meg. másnap meg 7tõl 1ig. jaja, jó sok nyugger is volt a koncerten. de õk legalább a koruk miatt nyuggerek, nem az életvitelük miatt... volt, aki az unokáját is elhozta. mesélték, hogy fiatalkorukban mennyi 5let koncertre jártak, és mekkorákat buliztak. majd a te unokáid is bizti érdeklõdve hallgatják, hogy milyen jó darabokat néztetek a színházban ;)
Lillát pénteken otthon hagytam, mert nem félek egyedül menni.

hétvégére viszont kitalálhatnánk valami nyársalásos túrát. elvileg normális idõ lesz. bár tudom, hogy kb. hányan jönnének.

uhuhu
Ken Block? Csak egy sapkás hülyegyerek - Belsõség

Jókat rötyögök rajtatok.Én a nyársalást kihagyom,mert szombattól-keddig lakás átalakítás lesz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fúbázz, ez nagyon állatul néz ki!!!!
2011 TREK TOP FUEL 9.9 SSL (Immaculate) | eBay

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Hallottam megint a pénteki "nagy bulizásodat", lelépsz fél 12-kor, szegény Buktát meg otthagyod...

Igen tudom, te szombaton is "buliztál" a progresszív (értsd: nyugger) rock koncerten. Gondolom ott is legalább 11 bírtad. A Lillát remélem nem hagytad ott! :)

ja, pénteken 4-tõl éjfélig nyomtam csak. ez kb. 10 évnyi buliadagodnak felel meg. másnap meg 7tõl 1ig. jaja, jó sok nyugger is volt a koncerten. de õk legalább a koruk miatt nyuggerek, nem az életvitelük miatt... volt, aki az unokáját is elhozta. mesélték, hogy fiatalkorukban mennyi 5let koncertre jártak, és mekkorákat buliztak. majd a te unokáid is bizti érdeklõdve hallgatják, hogy milyen jó darabokat néztetek a színházban ;)
Lillát pénteken otthon hagytam, mert nem félek egyedül menni.

hétvégére viszont kitalálhatnánk valami nyársalásos túrát. elvileg normális idõ lesz. bár tudom, hogy kb. hányan jönnének.

uhuhu
http://belsoseg.blog..._campaign=index

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

Dr Balázs!
SZükségem van dombornyomott kártyára.
Melyik banknál legkevésbé pöcsök?
:)

Ha csak sima bankkártya kell akkor szerintem mindegy hova mész. Bár hozzánk inkább ne, mert akkor vagy a fél életedet itt töltöd, vagy még legalább 3szor be kell jönnöd valami szarért, amit elfelejtett az ügyintézõ... Ha hitelkártya kell, akkor a citibankról hallottam jókat.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

legközelebb már csak jövõre lesz lehetõségem arra, hogy veletek bulizzak, õõõõizé, társasozzak.... kár.

Hallottam megint a pénteki "nagy bulizásodat", lelépsz fél 12-kor, szegény Buktát meg otthagyod...

Igen tudom, te szombaton is "buliztál" a progresszív (értsd: nyugger) rock koncerten. Gondolom ott is legalább 11 bírtad. A Lillát remélem nem hagytad ott! :)