azt hiszem ott leszek megint a fiammal:)Nokérem!
VASÁRNAP CSOKIKUPA
Idõmérõ: 10:00-tól.
Pálya: Komló, Újtelep
Nevezés: 9:00tól
Nevezési díj: 1db csoki
BUKÓSISAK HASZNÁLATA KÖTELEZÕ!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2011. november 18. - 21:30
Írta 2011. november 18. - 17:25
Írta 2011. november 18. - 17:05
Helló Komló!
Van valakinek eladó fékszettje? ( enduro bringára )
Megbízható, jó állapotú érdekel csak!
- Avid elõnyben -
30/ 300 48 77
Van valakinek eladó fékszettje? ( enduro bringára )
Megbízható, jó állapotú érdekel csak!
- Avid elõnyben -
30/ 300 48 77
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:
Írta 2011. november 17. - 22:14
Nokérem!
VASÁRNAP CSOKIKUPA
VASÁRNAP CSOKIKUPA
Írta 2011. november 17. - 19:50
Hali!
Igen természetesen! Ha a kedvünkért szervezitek a létszámot, akkor természetesem örömmel megyünk!
Igen természetesen! Ha a kedvünkért szervezitek a létszámot, akkor természetesem örömmel megyünk!
Írta 2011. november 17. - 16:11
szombat este bál lesz Magyarszéken. Buktáék azt találták ki, hogy jönnek a Söciék is, és akkor ott veszünk tõlük illõ búcsút. mi a Buktával elõtte már körön leszünk. eddig jönne: Buktacsalád, Rocsicsalád Gólyáék, NemesDani és természetesen a Söcicsalád. Cicáék nem jönnek, mert asszem szülinapi partin lesznek, a Csirkéék meg nem jönnek, mert, õõõ, nem tom.
szilveszterhez még hozzá lehet írni a Marócsaládot. hogy mit?????????
szilveszterhez még hozzá lehet írni a Marócsaládot. hogy mit?????????
Írta 2011. november 17. - 14:19
Úgy 90%, hogy vasárnap délelõtt CSOKIKUPA Újtelepen, úgyhogy akkorra ne csináljatok programot! Hosszabb lesz a pálya és a szervezõk is jobban képben lesznek, mint múltkor. Kicsit besegítek nekik, Csabi ad vókitókit, meg nevezõs nyomtatványokat (kockás füzet elfelejtve).
Ma este, vagy holnap délután derül ki 100%ra.
Tekerés nekem inkább szombat délután lenne jó, de nem kizárt a délelõtt sem.
Ma este, vagy holnap délután derül ki 100%ra.
Tekerés nekem inkább szombat délután lenne jó, de nem kizárt a délelõtt sem.
Írta 2011. november 17. - 13:40
Írta 2011. november 16. - 21:26
Csabi, nem hívtál, hogytaláltál-e cuccot, én meg elfelejtettem és most értem haza...
Pipálva, vagy kérjem meg hugom?
Pipálva, vagy kérjem meg hugom?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. november 16. - 17:26
Na ki is derult holnap nekem jó tehát mehetünk, akkor lejössz hozzám? iszunk egy jó kis szíverõsítõ pálinkát aztán megindulunk
Írta 2011. november 16. - 15:17
Írta 2011. november 16. - 11:11
Dani, jó lehet, csak még elõtte akkor beszéljünk.
És akkor ide is a szilveszter:
Opcionális helyszín: Kovácsszénája Isten hozta Kovácsszénája honlapján! | kovacsszenaja.hu | bemutatkozás, Kovácsszénája falu, önkormányzat, háztáji termék, köszöntõ,
Van itt egy nagyon szép vendégház: Szálláshelyek | kovacsszenaja.hu | szállás, szálláshely, vendégház, kikapcsolódás Kultúrált és jól berendezett konyha van, ahova bezárjuk a csajokat, és csak a kaját adhatják ki. Ha pisilniük kell, akkor kimehetnek az amúgy nagyon tiszta budiba, amit mi elõtte nem hugyozunk össze, mert mi kimegyünk az udvarra. Az udvaron egyébként rotyoghat egy jó bográcsos kaja, amit a Maró csinál. Ha mákunk van, akkor marad egy csomó jó kaja a karácsonyi vásárból (házi süti, lekvár stb.), amit a polgi felajánl jótékony célra - nekünk. Mûködik a településen egy hihetetlenül jó pék is, aki ha megkérjük, addigra friss pékáruval is ellát minket.
A hely fûtött, egy kandallóban kell jó nagy tüzet rakni, ami aztán körbefûti a radiátorokat. Van két nagy szoba (tv-vel, szóval bírjuk nézni a Madár-meccset), meg konyha, ebédlõ.
Viszünk magnót, és hallgathatunk báli zenét, hogy a Gyurka Zoli is el tudjon jönni
Tudom, szar ötlet, meg köcsög is vagyok, de van akinek tetszik:
Szabados család, Buktacsalád, Rózsavölgyi család (?!?!????), Polgármester úr, Cicacsalád (Kucumalac szervezi az elõ-kan-partit ugyanitt, dec. 10-re, ha nem tudnád), Chickenné (Chicken nem válaszol, bizti megsértõdött, pedig neki mindig kell válaszolni ), RibaczPeti, GábosAtitila, NemesDani. Eddig.
Megkérdeztem a buszt, megy le, de még nem tudják, hogy szilveszterkor mikor.
És akkor ide is a szilveszter:
Opcionális helyszín: Kovácsszénája Isten hozta Kovácsszénája honlapján! | kovacsszenaja.hu | bemutatkozás, Kovácsszénája falu, önkormányzat, háztáji termék, köszöntõ,
Van itt egy nagyon szép vendégház: Szálláshelyek | kovacsszenaja.hu | szállás, szálláshely, vendégház, kikapcsolódás Kultúrált és jól berendezett konyha van, ahova bezárjuk a csajokat, és csak a kaját adhatják ki. Ha pisilniük kell, akkor kimehetnek az amúgy nagyon tiszta budiba, amit mi elõtte nem hugyozunk össze, mert mi kimegyünk az udvarra. Az udvaron egyébként rotyoghat egy jó bográcsos kaja, amit a Maró csinál. Ha mákunk van, akkor marad egy csomó jó kaja a karácsonyi vásárból (házi süti, lekvár stb.), amit a polgi felajánl jótékony célra - nekünk. Mûködik a településen egy hihetetlenül jó pék is, aki ha megkérjük, addigra friss pékáruval is ellát minket.
A hely fûtött, egy kandallóban kell jó nagy tüzet rakni, ami aztán körbefûti a radiátorokat. Van két nagy szoba (tv-vel, szóval bírjuk nézni a Madár-meccset), meg konyha, ebédlõ.
Viszünk magnót, és hallgathatunk báli zenét, hogy a Gyurka Zoli is el tudjon jönni
Tudom, szar ötlet, meg köcsög is vagyok, de van akinek tetszik:
Szabados család, Buktacsalád, Rózsavölgyi család (?!?!????), Polgármester úr, Cicacsalád (Kucumalac szervezi az elõ-kan-partit ugyanitt, dec. 10-re, ha nem tudnád), Chickenné (Chicken nem válaszol, bizti megsértõdött, pedig neki mindig kell válaszolni ), RibaczPeti, GábosAtitila, NemesDani. Eddig.
Megkérdeztem a buszt, megy le, de még nem tudják, hogy szilveszterkor mikor.
Írta 2011. november 15. - 23:09
Rocsi! Csütörtök ebéd után tekerés, tõlünk indulnánk, viszont holnap fog kiderülni hogy ráérek-e!
Írta 2011. november 15. - 14:55
Karesz Som
2 órája
Karesz Som
Sziasztok!
Ismét eljöttek a hûvös téli napok és korlátozódtak a sportolásra alkalmas idõk ezért úgy döntöttünk, hogy nem ártana tartani egy kis csapatépítõ jelleggel, bringás filmvetítést amit Dec. 1 Csütörtök az Eozin (Király u. 8 ) nevû egységben tartanánk 18:00 kezdéssel! 3 Minute Gaps flmrõl lenne szó,persze ha valaki rendelkezik újabb filmel ne habozzon és hozza el! Természetesen utána is videózás lesz némi italozással egybe kötve de ez már fakultatív!És most jöjjenek a piszkos anyagiak! 350Ft a belépõ ami lefogyasztható! Sajnos mindenkihez nem tudjuk eljuttatni ezt az infot ugyhogy kérünk titeket,hogy ti is küldjétek tovább ismerõseiteknek!Akik jönnének legyenek szívesek dobjanak vissza egy üzit nekem vagy a Papp Norbi barátomnak a létszám miatt!Elõre is köszi és mindenkit várunk szeretettel! Ja és gyertek mert gyertek!
2 órája
Karesz Som
Sziasztok!
Ismét eljöttek a hûvös téli napok és korlátozódtak a sportolásra alkalmas idõk ezért úgy döntöttünk, hogy nem ártana tartani egy kis csapatépítõ jelleggel, bringás filmvetítést amit Dec. 1 Csütörtök az Eozin (Király u. 8 ) nevû egységben tartanánk 18:00 kezdéssel! 3 Minute Gaps flmrõl lenne szó,persze ha valaki rendelkezik újabb filmel ne habozzon és hozza el! Természetesen utána is videózás lesz némi italozással egybe kötve de ez már fakultatív!És most jöjjenek a piszkos anyagiak! 350Ft a belépõ ami lefogyasztható! Sajnos mindenkihez nem tudjuk eljuttatni ezt az infot ugyhogy kérünk titeket,hogy ti is küldjétek tovább ismerõseiteknek!Akik jönnének legyenek szívesek dobjanak vissza egy üzit nekem vagy a Papp Norbi barátomnak a létszám miatt!Elõre is köszi és mindenkit várunk szeretettel! Ja és gyertek mert gyertek!
Írta 2011. november 14. - 22:28
bõõõ, ma komló-pest-téglás-debrecen-miskolc-pest..... itt van 5 emelettel lejjebb a jakuzzi meg szauna, medence, de nincs erõm lemenni....
Írta 2011. november 14. - 20:26
nekünk van kis mûanyag szánkónk nagyon zsír csak mi nem használjuk,mert az kell a Domnak,ami a bátyjának:)majd megmutisztomVan valakinek eladó, vagy kiadó szánkója? Csak télre kellene.
Írta 2011. november 14. - 00:18
azért emailben is küldd körbe, mert a fórumot nem mindenki olvassa.
jó kis melegbál lesz
jó kis melegbál lesz
Írta 2011. november 14. - 00:14
hali mindenki!
dec 10-én akkor össznépi fiú parti!!!
akkor Kovácsszénáján, azt javasolta Rocsi, ott legalább ott tudunk aludni, berúgni, fõzni, meg el leszünk
Rocsi kérdezd meg lécci mibe kerül és hányan leszünk?
mindenki jelezzen vissza!
dec 10-én akkor össznépi fiú parti!!!
akkor Kovácsszénáján, azt javasolta Rocsi, ott legalább ott tudunk aludni, berúgni, fõzni, meg el leszünk
Rocsi kérdezd meg lécci mibe kerül és hányan leszünk?
mindenki jelezzen vissza!
Írta 2011. november 13. - 22:56
Van valakinek eladó, vagy kiadó szánkója? Csak télre kellene.
7500ft/szezon 3-4 személyes vastalpas szánkó.:D:D Akár több is!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu