Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
...és a tetves ...... az utcánk kijáratánál szánkózóknak, akik miatt csak tizedszerre két ásással tudtam kijutni, meg a piros suzukis faszkalap hülyegyereknek, aki még nem tanulta meg hogy hóban az áll félre aki a dombról lefelé jön, mert a fölfelé menõ utána kurvára nem tud elindulni, meg a buzi volvósnak aki az utcánkban a legszûkebb helyre parkol, ráadásul a kanyar közepén pont ott ahonnan már lendületet kéne venni, hogy kijussak, meg az összes faszkalapnak aki az úton sétál és nem hallja ha jön egy autó, vagy ha hallja akkor is lelép elé, mert van azon fék... és még sorolhatnám. Asszem ma vagy bealszok, vagy nagyon leiszom magam.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ja, és azt még nem mondtam, hogy: a tetves kurva anyját az idõjárásnak!!!!

ez meg állat:
Danny Hart World Champs Practice Run - Pinkbike.com

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Remélem nem ránk gondoltál.... :)

Persze szívesen lennék veletek, .

.... évente egyszer :) de bazz, én tuti nem indulnék el ilyen idõben... volt egy liget oda-vissza, de örülök, hogy itthon vagyok. illetve ligetig el sem jutottam, mert a ligeti dombon már nem tudtam felmenni, úgyhogy onnan séta volt, meg itthon most a penny parkolóban kellett letenni az autót. és a faszom, ilyenkor kurva szar az automata, még manuális állásban is. mindig asziszi,hogy okosabb, mint én, pedig nem.

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

, mintha valakit kihagytam volna.... Na mindegy, majd eszembe jut :D

Remélem nem ránk gondoltál.... :)

Persze szívesen lennék veletek, de azért nekünk sem lesz rossz, amikor az egész napos sípályás zúzás és forró fürdõ után az erdõ közepén lévõ fogadó kandallója mellett kipirult arccal esszük a három fogásos vacsit és szürcsöljük a borokat.... :)

Összesen elvileg 11+4-en leszünk.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Inkább legyen 7 óra.Itt talizzunk fent,utána fürdetés,azt a fiúk levonulnak.Azt kezdõdhet a dá-dáj.;)

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Boldogságos Balázs napot!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Ja, Söci, neked meg gúte névnapot :)

Holnap Buktáéknál 6tól fiú-lány parti! Csajok a harmadikon pletyiznek, fekvehánynak, mi meg a pincében pálinka-sör-pizza-bringaösszerakás-névnapozás kombót nyomunk. Aztán egy kör kocsmázás, majd tali a koncerten. Jön mindenki!!!!!! Cicafiú(család?), Bazseszter, Petlilla, Barna. Hmm, mintha valakit kihagytam volna.... Na mindegy, majd eszembe jut :D

THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Hú a zasszony milyen vacsit rittttyentett...

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
UUU Söci neked is öröm és bodotttá!:) Mi a helyzet Ausztriába sikerült melót találni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazi nagy Balázs napot, Batya! ;)

(Csak mert bazdmegolás nélkül is meg lehet csinálni a BBB-t... :P)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Már hazaértem, nem volt vészes. Sajnos ilyet adtak a kocsihoz. Ezt a telet még ezekkel kéne teljesíteni, aztán beújítok 4 rendes téligumit.

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Köszi!

Bátor vagy druszám a 4 évszakossal. Azok semelyik évszakban nem jók. De biztosan hazaérsz, vagy má otthon vagy.
Én mindenesetre beteszem a pezsgõt a süti mellé a hûtõszekrénybe.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Köszi srácok!
A lakosságis rész már bezárt és úgy néz ki mi is elhúzunk egy órán belül.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Boldog Balázst, Bazdmeg! csak hogy meglegyen a BBB :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Boldog névnapot! Gyere haza, mert ott lefagy a kukid!

Helyesebben, itt a videó:

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Reggel óta nincs fûtés a bankban. Hideg van. Félek.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Kösziköszi

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Balázs bóóódog névnapot!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ma este!!!!!!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Itt a bankban megint csak piros X-eket látok. Majd otthon megnézem. Bár ha így folytatja a hav, akkor lehet hogy nem jutok el Komlóra a szuper télinyári gumikon. Vagy nem is lesz olyan vészes, csak megint jön a pánikkeltés, meg a beszaratás a médiából?