Szabados családnak boldog 55. szülinapot! Osztozzatok rajta 27-28 arányban...
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK Szabados Család!!!!
igyatok egy nagyot!!!
végre fellépett erre a tetü bikemagra, há mié nem megy ez?? gagyi...............
Szabados családnak boldog 55. szülinapot! Osztozzatok rajta 27-28 arányban...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ja, bocsesz összekevertem.
Akkor Duna maraton szállás eddig:
Bukta, Betti, Rocsi, Lilla, Dani, Big, Horváth Zoli, Rigó, Vera, én.
Balázs(ék)??
Mi is megyünk Bike festre,szombat-vasárnap.Júni 16-17.Itt van a progik,mik lesznek.BALATONBIKEFEST????
Verával mi oda megyünk tuti, péntek-szombat vasárnapra....
dh nézés, tihany látogatás, szombat aquapark
dual szlalom vasárnap megy XCE Eliminator
én kipróbálom buliból!!!
már be is neveztem.....
Megalkudhatunk rá!
Ki kéne bökni, hogy mikor tudjuk megoldani...
Ki kell hozzá mennem, vagy egyik nap meló után is cserélhetõ?
Rocsi, megnéznéd, hogy pontosan milyen?!
Mert mindenképp G2-es kéne, az van elõl is és nem szeretem, ha nem passzolnak...
Meg ne legyen hsználhatatlan 8-as benne, mert olyanopm van már.
Így van!! Akkor már most írhatja mindenki, hogy jön-e, illetve hány fõ. Majd írok egy köremailt is azoknak, akik nem nézik a fórumot (Gyurka Zoliék).
Mi jövünk: 2 fõ.
Szombat reggel mennénk és vasárnap du. haza. Mondjuk, ha jó idõ lesz és lehet SZÉP kártyával fizetni, akkor beleférne egy péntek délutáni indulás és akkor 2 éjszakát aludnánk. Akkor lehet kicsit jobban trinkelni is péntek este.
A szállást szervezzük együtt majd ott, ahol tavaly is aludtunk, de a nevezést mindenki egyénileg intézze és megjegyzésben írja le, hogy a DÖKÉ-re kell számla is.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.