Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
A hétvégi fuck-ultatív program ismertetése:

- Péntek este (ma) sör meg ilyenek: Kávézó (Plus felett) vagy V2 vagy Borozó

- Szombat délelõtt kerékpározás a országúton (én nem érek rá, de Ti menjetek hihi)

- Szombat délután KORIZÁS Kaposváron!!! (Indulás Komlóról: 16.18-kor) (Kori: 17.30-19.30-ig)

- Szombat este Karaoke Buli a Zrínyi Klub-ban

- Vasárnap délelõtt: hányás lavórba/wc-be (otthon)

- Vasárnap délután BOWLING Pécsett!! Indulás Komlóról 17.13-kor!! A pályát (-kat) 18.00-tól foglalnánk, de tudni, kell a létszámot!!!!!!!!!! Én jövök kocsival, de nem bánnám, ha valaki vállalná visszafelé a vezetést.

Unalmas lesz ez a hétvége is.

Ha valami érdekel jelezd, hogy tudjunk szervezkedni! (pl. autók, pályafoglalás stb.)

Ha nem jelentkezel nem lesz helyed vigyázz!!

Nyugdíjasok kíméljenek!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
dugnod kéne :)
látod-látod, ha nem pattint le a csajod...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Basszus Rocsi egyszer lenne menetkész állapotban a bringád mikor mennénk. Szerintem tartsd nálunk. Pár sörért szervizelem, tisztogatom, meg minden. Csak föl kell jönnöd érte és már mehetünk is. 3 napja egyedül bringázok. Kezdek depressziós lenni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
eh, buktam ma is.
még megyek praktikerbe, csak aztán haza. bár már 5ig világos van. szólok, ha hazaértem.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Ok, azért kérdezõsködök.
Rocsi délután valami?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Edit: közben találtam neten egy céget a közelünkben, elmegyek, megkérdezem, hátha...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megköszönném, mert igen hamar körbeértem a lehetséges embereken...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Meg lehet csinálni, de ehhez kell egy szerkezet amivel csak egy haverom haverja rendelkezik, aki jelenleg nincs az országban:) Szóval kicsit körülményes. Ja és a hangot azt nagyon szarul veszi föl. Kb 12szeresre kell utóhangosítani ami igencsak gyengíti a minõséget. Szóval körülményes. Keress valaki olyat akinek van analóg bemenet (S-Video) a videókártyáján. Úgy sokkal egyszerûbb. De azért megkérdezek pár ismerõst hátha tudnak segíteni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Balázs, VHS-rõl kéne 9 és fél percet bedigitalizáltatnom.
Rocsi azt mondta, hogy talán tudsz segíteni...

Van rá mód és lehetõség? ;)

Thx!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Attól függ, hogy ki akarja e próbálni a leendõ tulaj. Ha igen akkor nem árt ha jól mozog.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát nem tudom, hogy akkor megéri-e szétkapni.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Ahhoz teljesen szét kell szedni a csillapítást. Ha úgyis eladod akkor nem kell bele 2,5es olaj, elég az 5ös, abból meg van itthon. Viszont szükség lesz a vákumos pénisznagyobítód pumpájára, mert némi vákumot kell kelteni összerakáskor a patronban.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
elég oda a tetejére. kenés van benne bõven szerintem. tetejére meg van nekem másfajta. ahhoz nagyon szét kell szedni?

na, van még egy érdeklõdõm.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Belerakhatjuk a maradékot, de akkor rendelj egy újat CRCrõl. Ja és akkor az állvánnyal mi lesz? Kõ? Mert azzal meglenne a 150 font.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
És ha szétszedtük mit teszünk bele? A maradék motorexet a Gábornak tartogattam garanciális olajcserére.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ja, azoknál. pedig csak az elsõk vannak benne.

nem kell már olaj. de majd azé szét kéne szedni, hogy jól mozogjon.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Hû. Hogyhogy? Bike of the year?
Akkor ne rendeljünk a travishez olajat?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na, kedden elviszik a travist, úgy néz ki! úgyhogy jöhet a fehér boxxer.
balázs a bringád benne van a bikemagban. icipici képen.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Áááá!! Valaki? Senki? Akkor megyek egyedül.
De akkor rakd össze még ma!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nekem ez holnapra marad. de akkor nem is jövök be az irodába. otthon maradok, mert westernfilm lesz :) és akkor 3 körül mehetünk is.