Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Roxy

Roxy

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Pedig mar illuzioim is voltak az onkenteskedessel kapcsolatban.... remelem azert Varosi DH lesz???! Jovo csutortoktol vegre bringa bringa es bringa..... na meg persze munka is. Itt 25 fok van.Es szep tavasz.Ugy dontottunk minden nap kirandulunk a Husvet "La Semana Santa" alatt.Remeljuk az igert eso kesobb er ide.

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Ha minden igaz, akkor freeride-os dirt-ös hülyegyerekes hely lesz belõle. Elég nagy és vicces ugrókkal, majd meglátjuk mi sül ki belõle, nem tudom mikor kezdjük el, most épp gõzerõvel próbálkozok új trükkökkel, Szellemvárosra készülök :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Na igen. Elég idegesítõ hogy 5 távirányító kell, hogy mindent kezelhess. Bár azt hallottam, hogy be lehet hangolni a vevõ távirányítóját a TVre, meg a többi kütyüre is és akkor egy elég.
Zobákon nem lesz DH. Öcsémék akarják megcsinálni valami ugratósos pályának.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ma bekötötték a digitv-t! a upc bekaphatja. de bakker, mér nem lehet ezt úgy csinálni, hogy nem kelljen még egy távirányítót kezelnem?????

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Hogyhogy?Iden lesz ujra Dh Zobakon????

Válaszolnék rá...áh, de inkább nem.

Roxy

Roxy

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hogyhogy?Iden lesz ujra Dh Zobakon????Lehet hogy a komloi napokra haza tudok jonni.Majd elvalik.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Én ma mentem egy Cigányhegyi kilátó Püspökszentlászló karikát. Azt hittem lesz vagy 40km, de csak 29 volt... Pedig ma nagyon elszánt voltam. Hazafelé megnéztem mi maradt a zobáki pályából. A letöréseket megcsinálta valaki, bár nem hiszem hogy idén, mert már elég lelakottak. Öcsém lesz vele munkátok!

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Hát a mai tekerés nem volt túl hosszú, 2 defekt 10 Km alatt.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ez már végre bejövõs. Sokkal átgondoltabb mint az eddigiek. A váz súlya is rendben van. Csak a villaszög meredek egy kicsit. Ezzel a felszereltséggel simán elfogadnám.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez tetszik:

http://www.sicklines...ngoose-bootr-2/

Roxy

Roxy

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Koszonom!Ha mentek Jakabhegyre leccccci kuldjetek nehany kepet!!!!!!!Koszike

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Rájöttem az ékezetek hiányából.
Üdv a fórumon!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Gyk súgok:

Roxy=Cili

Roxy

Roxy

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Üdvözlünk Roxy
Legutóbb 2006-10-26 20:45-kor jártál itt
Üzenet: 0 olvasatlan, 0 összesen. Ilyen gyakran jovok es szolok hozza de akkor is helytelenul teszem. :P Magamban beszelek....

Roxy

Roxy

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok, ma vegre megtalaltam hova tettem a titkos helyre titkosan elrelytett titkos jelszavamat.Huh.... szoval lattam a kepeket a mult hetvegerol.Nagyon szep helyen voltak.... en is szivesen mennel de majd csak Szeptember 24 oras. Sajna most nagyon nincs is idom tekerni viszont elkezdtem gorkorizni. Az is gurul na meg lehet is esni.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Tudom. Én is ezt mondtam a srácnak. Erre az volt a válasz, hogy nem tudok neki utalni, mert neki csak értékpapír számlája van, mert értékpapírokban tartja a pénzét. De föl tudja adni utánvéttel... Hát remélem, hogy OTP részvényei vannak és legalább 8000en vette õket!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rendben, kössz! ;)

Merre voltatok?
Hol vannak ezek a púpok?
Beindult az építkezõs fantáziám...

belvárostól 10 perc tekerésre. senki földje. bármit lehet építeni. elkélne a dolgos kéz. de azért te is jöhetsz :D

holnap megdumáljuk balázs. még nem tom hova kell mennem. vagyis de. önkormányzati minisztérium. de hogy az hol van... de egy olyan pöcköt 3 ftért fel lehet adni borítékban is ám.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nálam jó idõt mutat.
Vegyél példát a Rocsiról, már mióta szénhidrát diétán van. Igaz néha hazafelé betol gyorsan 2 szelet pizzát, de az belefér:)
Na akkor Rocsibácsi! Harci feladat: egy darab boxxer visszaútállítópöcök elhozatala az elõbbiekben említett helyszínek valamelyikérõl. Megoldható? Ha igen, akkor kérnék egy idõintervallumot amikor oda tud fáradni, aztán egyeztetek az eladóval, hogy neki jó é.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Nem is ujjaztunk, csak pedzegettük a témát! :)
(Jéézusom, ha most valami külsõs beleolvas a fórumba, akkor le nem vakarjuk magunról a buzzerséget.)

Én megyek holnap korán Pestre. Nem viszek és nem hozok semmit/senkit. Utállak. A Moszkva vagy milyen térre meg küldd el a Rocsit pénteken.

A pénzed még nálam van, pedig külön is tettem a tárcámban, de azóta civilben nem nagyon találkoztunk. Legközelebb viszem!

Húú, milyen szendvicset ettem az imént:
Margarinba kevert, apróra vágott medvehagyma, sonka, szalámi, paprika....
Most pedig somlói-s jégkrémet tolok.

Lehet, hogy nem leszek vékony?

Bírom, hogy a fórum óráját rossz irányba állították..

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
:D Kinn van a határba. Egyszer ha lenéztek hozzánk bringázni, akkor elmehetünk. De még kell rajta alakítani. Igazából még hozzá sem nyúltunk, csak így találtuk.
Kérdés: Megy é valaki a héten Pöstre? És el e megy a nyugati, vagy a Moszkva tér mellett?
Csabi én megkaptam már tõled az ülésbízniszes pénzt?