A végére belejöttetek a tolásba is!

Szerdáig offon vagyok, de utána valamelyik nap, amikor nektek is jó (vagy hétvégén akár hosszabb idõre) mennék huplikat igazgatni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Hali!Mi egy héten legalább 3szor tekerünk terepen csak általában meló után:(!Ez tegnap is 16.45öt jelentett de neki indultunk a Zengõnek,és még bõven világosba vissza értünk.Ha van kedve valakinek hétközben 16.30 után tekerni,mi megyünk!/25-40km-ig lehet azt még bírjuk meló után/HyIsten király idõ volt ma voltam éni én is zúzni kicsit!Csak arra lennék kiváncsi hogy a komlói rájdörök merre tekernek mert soha nem találkozom egyikkel sem.Mindenki már az országúton nyomú vagy mi????Vagy elköltöztetek?