Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
esõmentes reggelt!

józsi megmutassa
http://www.napiszar....lkesz-szuletik/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na, jövõ utáni héttõl félig pesti leszek :( tél-pest, undorító páros.

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

Mondj egy szerény, ám de nem sértõ összeget!

hétfõn délelõtt ha valaki ráér tekerhetnénk egyet!

hali!

én benne vagyok!
béke - Yoko

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

Mondj egy szerény, ám de nem sértõ összeget!

hali!

18e ft, ha nem sértelek meg !!!
béke - Yoko

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
hali!

18e ft
béke - Yoko

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
1. Megéri!

2. Talán ezért is volt nekem mindig csajom, neked meg sosem lesz...illetve, ha mégis, akkor: jön még kutyára úthenger.

Jaaaa persze: Projekt. Az más.

:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
kék montis csaj? azkiaz?

csabikám, te már csak olyan programot bírsz szervezni, ahova a vera is jön. estére meg rendszerint elfáradsz... pont olyan vagy, mint amilyen nemrég még azt mondtad, hogy sosem leszel :D

Bukta bicaja meg kurvára szép! és hajlékony is:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kemény a kék montis csajnak írt üzenet! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Rocsi már 91%-nál tart: http://www.realrapta...-2009-a-523338/

Gyógyegérkém én írtam/szerveztem programokat, de válaszolni érdekes, csak 4-5 ember tudott.
Amivel nem az a baj, hogy nem jön vagy nem érdekli, hanem, hogy még azt sem képes visszaírni, hogy: "Köszi, de nem érek rá."
Akinek nem inge, nehogy magára vegye!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
én délelõtt liget,aztán pécsvárad,aztán tekerés,most bodzázás orfûn. Megint elment egy szép öszi hétvége közös tekerés és sörözés nélkül. Kivénhedt,kókadt kukik.

Balázs,bocs,de már nem értem volna be,meg némi nõnemû is közbejött :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Jó volt a jakab-hegyi túra, már kettõ elõtt hazaértünk.

Képek itt: http://indafoto.hu/c...009_gyalogturak

Aztán sör-ebéd-jégkrém.
Most egy könnyed Fûrész 4-5 nézés. Szipi-szopi, miegymás.

A tegnapi korit meg nem is említem, mert ez itt senkit sem érdekel... :)

Én hétfõn Tamásiba megyek sajna.

Kedden nem megy valamelyikõtök Pestre? Egy jó csajt tudnék adni útitársként.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
hétfõn délelõtt ha valaki ráér tekerhetnénk egyet!

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

A legtöbb pumpával 40psi-hez is küszködni kell. A 120-at csak országútinál lehet kihasználni, késõbb szeretnék majd azt is. A CRC-n két megfelelõ mini pumpát találtam, amit eredetileg szerettem volna, az fele ennyibe került, elhoppolták elõlem. Azon van egy kapcsoló, hogy levegõ mennyiséget, vagy nagy nyomást pumpáljon. De ez is jó elvileg. Itthon van rendes pumpám, csak úton használnám ezt. Elvileg gyors, majd kiderül. 2,5-2,8 bar között szoktam használni, csak akkor fújom fel jobban ha sokat megyek betonon. Efeletti nyomással nem érzem magam biztonságban. Vagy felfújom 3,5-4 barra, hogy könnyebben tudjak tekerni felfelé és a hegyen leengedem. Ennyire durván egyébként nem szoktam dh-zni, kerülöm az orfûi részt. Legalább addig amíg nem lesz normális felnim meg telóm. (Megint ment egy kis 8-as a hátsó felnimbe.) Így a "gyors" defekteket is megúsztam eddig.

hy! én vettem 2éve egy zefál teleszkópos pumpát tartóval elõször jó volt aztán egy kicsit durvább lejtõn eltörött a tartója,késõbb kikopott a csatlakozó gumi benne úgyhogy igazából nem is lehetett 2-2.5bárnál többet fújni vele az én súlyomhoz/106kg/ az nagyon kevés nekem most próbaképpen vettem a Lidlben egyet 798ft-ért!na most jön a csoda simán fújok vele 3.5 bárt ráadásul elég hamar /én 2.3as Gravityt használok/könnyû és jó a tartója is!ja és hosszú gatya a Lidlbõl 2000ért van benne térd betét is nekem télen is elég az 2 zokni egy hosszú egy rövid meg felülre 4 réteg nem túl vastag felsõ!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
A legtöbb pumpával 40psi-hez is küszködni kell. A 120-at csak országútinál lehet kihasználni, késõbb szeretnék majd azt is. A CRC-n két megfelelõ mini pumpát találtam, amit eredetileg szerettem volna, az fele ennyibe került, elhoppolták elõlem. Azon van egy kapcsoló, hogy levegõ mennyiséget, vagy nagy nyomást pumpáljon. De ez is jó elvileg. Itthon van rendes pumpám, csak úton használnám ezt. Elvileg gyors, majd kiderül. 2,5-2,8 bar között szoktam használni, csak akkor fújom fel jobban ha sokat megyek betonon. Efeletti nyomással nem érzem magam biztonságban. Vagy felfújom 3,5-4 barra, hogy könnyebben tudjak tekerni felfelé és a hegyen leengedem. Ennyire durván egyébként nem szoktam dh-zni, kerülöm az orfûi részt. Legalább addig amíg nem lesz normális felnim meg telóm. (Megint ment egy kis 8-as a hátsó felnimbe.) Így a "gyors" defekteket is megúsztam eddig.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Úgy értem, hogy a papírdoboz külsõ felülete csúszós. Ami akkor nem gond, ha a nyeregtáskában pihen, ám ha a mez hátsó zsebébe teszed (és nem gumis a zseb), akkor esetleg egy ugratáskor (vagy padkára felrántáskor) egy szép ballisztikus pályán elrepül a belsõ...
Én így jártam az imbusz-készletemmel.

56 psi kb 3,5 bar. Lehet, hogy nem fogod kihasználni a 120-at...
A lényeges szempont inkább, hogy mennyire gyorsan fújja fel a gumit.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

ha a dobozban hagyod (csúszik).

Ezt hogy érted? Nekem most a dobozban van és nem csúszik. A régi nyeregtáskámban így elfér, csak nem fér mellé a szemüvegtok.

A pumpám egyébként 17cm, kis aranyos, erõs alu ötvözet és elvileg 120psi (user review-okban írták, hogy 130-140 psi-ig bírtak vele pumpálni). Ez befér az övtáskámba is

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Belefér ennyi minden, csak a fixer nem jó a nyergemhez. Írtam a CRC-nek, küldtem képeket a problémáról. Remélem lesz rá megoldás. (Egyébként így full megtömve 1,25kg.) Még jó hogy nem vitték el a régi nyeregtáskát, így az övtáskában meg a régi nyeregtáskában el tudom vinni ugyanezt, sõt többet is.

Webshopból már nem merek rendelni, mert nem egységes a méret meg az arányok sem, mindenképpen próbálni kell. Így jártam a cipõvel is, kettõt lehozattam, egyik se lett jó, végül nekem kellett menni..

Felhívtam a budaörsi decathlont, van nekik 3xl-es is, most úgyis kell rendelnem Bp-rõl anyagot, felmegyek és megveszem ott a nadrágot. A másik lehetõség, hogy kockáztatok és rendelek a CRC-rõl..

Bp-en tudtok még jó ruházati boltokat?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Ruházat itt is van: http://ebike.hu/term.../nadrag/thermo/

Mondjuk én télen is sokszor csak a "DH-s" gatyámban nyomom (ami a képemen is itt látszik). Lehet, hogy nem a legCC-sebb viselet, de sosem fáztam benne, pedig mínuszban is tekertünk. Nem is fülledtem be és kényelmes, max alá húzol egy cicanacit. Az áramvonalak meg nem annyira játszanak télen.

Vatera: http://www.vatera.hu...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Freddy: én a belsõt max egy nylon zacsiba teszem, de a dobozával együtt nem férne el a nyeregtáskámban. A mez zsebébõl is meg kiesne, ha a dobozban hagyod (csúszik).
Elég brutál tatyód lehet, ha ennyi minden belefér. Ha nem zavar a hajtásban és a bringa súlypontját se nagyon változtatta meg, akkor hajrá.
A Balázsék (Filmes) vasárnap rendelnek asszem.
Én a múltkori túrára ezeket vittem: láncbontó, két belsõ, 2 folt(öntapadós), két gumileszedõ, küllõkulcs, pumpa.

Ja, tegnap a Lidl-ben láttam 700-800 Ft-ért elég jónak kinézõ pumpát!! Olyan, amit a kulacstartó alá tudsz tenni. Tartó meg minden volt hozzá. Nem tudom, hogy teleszkópos volt-e, mert nem lehetett kibontani, de ránézésre ennyit megér.
Vettem láncsprayt ott 400-ért és a kocsimhoz kárpittisztító habot 450-ért.

Tomi: A Rocsi menni akar, beszélj vele!

Rocsi: Kabbe!! Rocco még töltödik (és az összes régi Pokolgép album is). Még egy filmet leszedtem, amiben szerepel a komlói csaj, de abban csak cumiznak...ejj.