Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Esik a hó!
Tornyozás?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bélabábélabátrükkösbélabá

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

eszti, ha már vállalkozsó leszel, akkor vedd meg a fordomat, hogy gengszteres kinézeted legyen.

hát persze, persze! sõt! ne is takarítsd ki, úgyis én is kutyát viszek majd benne...ja, vagy ezért akarod rám sózni??? :)
No risk - No fun! :P

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
A trailer végére oda kéne írni, hogy mikor lesz a vetítés, ami ugye még nincs meg => még nem lesz elõzetes egy ideig. Amúgy a film 99%ig kész és már csak pár hibát kell kijavítani és a feliratokat megcsinálni.
Azért van egy jó hírem is: nem kedden, hanem már hétfõn jön a CRCs Jézuska.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
balázs, mi van már a trailereddel? majd a jézuska hozza?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fiataloknak kötelezõ:

http://quart.hu/cikk.php?id=4494

papik addig gondolkodhatnak kifogáson.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Buktának sok szeretettel:

Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Ha a Vera Bak, akkor az elmondásaid alapján hazudnak.
Talán a Kos igaz, az Orsi az.:D

Õõõõõ, hát tuti nem igaz rá a Bak... inkább a Kos a Bika és a Skorpió keveréke.. jujj.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Köszi Lipi az sms-t,1 értelmû,hogy akkor ma R.Pitbull.Voltunk 1 öregnél szerelni redõnyt,90-óta gyûjti a pálinkákat.Adott is 1 96-os évjáratú szilvát.De a pogot kihagyom,mert utána 2 7ig fájt a bordám.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
video az ob-ról

http://www.vimeo.com/7719976

persze egyszer sem vagyunk benne

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Igaz ez?

http://www.napiszar....009/02/19/3315/

:D

Ha a Vera Bak, akkor az elmondásaid alapján hazudnak.
Talán a Kos igaz, az Orsi az.:D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Igaz ez?

http://www.napiszar....009/02/19/3315/

:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
otthon, édes otthon!!!

marci, az a lényeg, hogy neked tetszik ;)
az az országúti meg biztos jól mutat egy kiállításon, de rá nem ülnék. nincs markolat, az az ülés meg... szóval nem tekerésre való, na.

eszti, há mi leszel? ha már vállalkozsó leszel, akkor vedd meg a fordomat, hogy gengszteres kinézeted legyen. kiscsillag meg fos. már bocs :)

chicken, ahogy a soraidból kiveszem, újra csak nem a barátaiddal mész koncertre. lassan nem is emlékszünk már rád...
napi csajt meg nekem a google ad, nap mint nap. mai:
Feltöltött kép

tomi, ha jó zenét akarsz, akkor gyere holnap pitbullra. na az ám a minõségi muzsika!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Okés akkor utalom:) Ja hát am én sem a tartósságról beszéltem...de azért ha megnézted a részletes listát elég durva adatok vannak:D..én a hajtómûvön voltam a legjobban kiakadva..280 g asszem:D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A bringás témákhoz nem tudok szólni, igazából azt sem tudom miról beszéltek. Meg amúgy is, ha lesz hó, akkor most dec. 23. Maribor!

Kiscsillag, az mi az? Csakis EDDA, vazze!

Koncert elõtt TV torony vacsi pl., majd ujjazás ugyanott a parkolóban. Ha meg vacsi közben feltörték a kocsit, akkor oldalablak nélküli didergõs ujjazás. Mélytorkos francia, szájbaspricc...miegymás. Mindezt Eddát hallgatva ráhangolódásképp.

De szééép...

Ez a 3 kilós országúti tényleg hihetetlen.

Eszti, jó ez az alkalmazás, de részemrõl nyitottabb vagyok valami "napi nuni" kategóriára vagy napi ikszvidioszpontcom, a szokásos.
Egysíkú vagyok-e? e?

Most: Amstelt kell fogyasztanom

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

Hû micsioda választék! Pitbull vagy EDDA, EDDA, vagy Pitbull??

Kiscsillag
No risk - No fun! :P

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Hû micsioda választék! Pitbull vagy EDDA, EDDA, vagy Pitbull?? Nem is tudom melyiket szeretem jobban:)
Csajomnak GRAT!
Marci a bank Raiffeisen. A fiókot miért kell megadni? A számlaszám szerint 7300, azaz Komló, de az már bezárt, úgyhogy lehet hogy Pécs ami meg több is lehet, de valószínûleg 7250. Tököm sem tudja. Ebben a rohadt bankban akkora a fejetlenség, hogy annak is örülök hogy még megvan a pénzem.
Arra a bringára nem biztos, hogy rá mernék ülni. Egyszer véletlenül eldõl aztán dobhatod ki.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

szombaton megyünk edda koncertre? utána meg még pécsen erre-arra? vagy öregek vagytok már?

Holnap Rózsaszín P a Zrínyiben.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
http://www.fotos.lig...g2_itemId=11610 kérlek ezt mindannyian nézzétek meg mert olyat fogtok látni amit nehezen fogtok tudni feldolgozni:D...

Balázs nekem az utaláshoz kéne az is h milyen banknál van a számla és annak hol a székhelye...(ugyértem h pécs v. komló érted) majd írd be légyszi mert akkor este v hnap reggel utalnám!

Rocsi most olvastam csak, hogy írtál a bicómra...hát nehéz elhinni mert ez csak egy kona..de minden szempontból jobb mint a Commencal. Nagyon nem volt szép mozgása annak a váznak és ocsmánymódon rángatta a láncot...ez a Kona kurvajó..tlleg. De majd kipróbálod:) Egy szempontból volt jobb a Commencal...kinézetre. Az elég szexi volt:Dez meg csak egy kona...:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Amúgy szombaton Kiscsillag koncert is lesz ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök