Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Csocsó, van valami ajánlatod? :D

hát
merev az valami kijöhet annyiból
alapabb cuccokkal
össztelóst felejtsd el!!!!!!!!!!!!
Balázsnak sem hiszem hogy 200e ben megállt!
az pedig még szerintem nem is rossz áron vette a váz villát és alkatrészeket!!!!

Ambrus hírdet egy merev f800at 150e ért a villa csúnya narancs benne amúgy a váz tutira szinte új!!! és tökéletesen mûködik!
lx szintû felszereltség

egy össsztelós rush min. 250-300e használtan normálisan összetéve

Rocsi bringája az alkalmi vétel volt nagyon!!!

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Eladó?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Lehetne valami konkrétabbat?

még titok!!!
carbon brinyó az tuti
leftyvel!!
13-13 cm rugóút
kb. 10,9 kg súlyban max.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Ezek szerint a 100mm elöl hátul, még inkább a cc kategória, vagy az is elég lehet? Ilyen tulajdonságokkal össze tudnék hozni egy gépet, 11kg körül. Az már egész jó lehet.

Jó a írás a várról!
www.vidakhaz.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Réka-vár, Óbánya
A fõváros környékét elhagyva Pécs felé vesszük az irányt. Az idei évben Pécs meghatározó szerepet tölt be az ország idegenforgalmi és kulturális életében, hiszen Európa Kulturális Fõvárosa. A kicsinosított városban egymást érik a programok, rendezvények, de Pécs környékén is találunk eldugottabb, csendesebb helyet. A várostól 20 kilométerre fekszik Óbánya és a kis falutól nem messze találjuk a Réka-vár romjait, melynek igen érdekes története van. Egyes történelmi és kevésbé hiteles népi források szerint itt született és egy ideig itt élt Skóciai Szent Margit, aki késõbb, mint a skót király felesége sokat tett a skót állam kialakulásáért.

Feltöltött kép

Vasbordájú Edmond angol király halála után (1016) két kisfiát Szent István udvarába menekítették. Egyikükhöz, Edwardhoz elsõ királyunk feleségül adta Ágnes nevû lányát, és birtokot adományozott nekik. A család 1059-ig, Angliába való visszatéréséig a Rékavárban élt, és itt született Margit nevû lányuk, aki késõbb III. Malcolm nevû skót király felesége lett, és sokat tett a skót állam kialakulásáért, a katolikus vallás elterjesztéséért. 1251-ben avatták szentté, a neki szentelt kápolna az Edinburgh-i vár legrégibb része. A kápolna kis faoltárán mindig piros-fehér-zöld színû virág díszeleg Szent Margit tiszteletére.
A vár pusztulásának körülményeit nem ismerjük. Lehetséges, hogy véletlen tûzvész során pusztult el, de az is lehet, hogy a török rombolta le a mohácsi csata után, mert ezt követoen már nem említik. A Rékavár maradványai közül ma már csak az öregtorony alapjait, a várfal és a védõárkok maradványait találhatjuk, amelyeket 1963-ban végzett feltáró ásatások során tártak fel.
Óbányára Budapestrõl elõbb az M6-os autópályán, majd ennek folytatásaként a 6-os úton juthatunk el. A településre a fõút mentén fekvõ Mecseknádasdnál kell lehajtani. Óbányán több vendégház, kulcsos ház, egy holland házaspár által üzemeltetett kemping és panzió is található. Mecseknádasd és Óbánya között a mûút jobb oldalán az Aranypatkó lovaspanzió kifejezetten színvonalas szolgáltatásokkal és lovaglási lehetõséggel várja a vendégeket.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csocsó, van valami ajánlatod? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
elöl-hátul 120mm bõven elég. súly igazából pénzkérdés csak. ha sok pénzed van, könnyû lesz. olcsóbban ugyanolyan jól mûködõ cuccokat vehetsz, max nehezebbek lesznek.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Hali! Nekem maratonra kellene valami bicaj, de eléggé tanácstalan vagyok a rugóút, ár, súly aránya terén. Mi a véleményetek? Kb. mik azok a paraméterek amik átlagosnak mondhatók?
www.vidakhaz.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De a plusz 50 már ott van a 100-on! :D
Ennyi erõvel 500-ért vehetnék, mert az plusz 8-szor 50...
Egyszer tekerjetek erre és akkor rápattanok az egyikre.
Vagy az összesre! ;)

Esetleg még használjátok picit, aztán a nyomott ár feléért megveszem valamelyiket, ha nagyon vigyáztatok rá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az a plusz 50 már megéri, mert annyiból tényleg sokkal jobbat kapsz. beszélj nepper csocsóval, csak összedob valamit.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem kell hírdetõtáblára írni, az elõbb is észrevettem a firkát... :D
De talán szarból azért nincs sok, mert ha valaki vesz, a többinek esze ágában sincs! :P

200 is necces.
Nekem valahogy annyit nem ér.
Inkább 100.
Annyiért meg nincs semmi.
Talán 150-et még áldoznék rá...
Meg akkorm ár olyasmi kéne, ami nem hullik szét, ha lefelé eleresztem, mert a túlkönnyített cérna cc gépektõl paráznék.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
320, de az extra jó vétel volt. a balázsé sztem pont jó, és 200 körül megállt. és kennondél is :) téged úgysem zavar, hogy másnak is olyanja van, mint neked :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De ami mocorog, az drága... :(
A mostani géped mennyi volt?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Nem ülök vazze, fekszek! Ma kezdtem el a fogyókúrát...illetve mégsem: A Vera olyan finom tiramisut csinált, hogy ezerrel tolom befele. ...és mivel dupla adag, ezért még holnap sem tudom folytatni a fogyiklubot.

Bruhhhhaaahhaaa.

Még fáj a vállam, de sííííelni akarok!!!!

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
az öcsém most irigy hogy nem jött:D,holnap lehet megyünk egy ilyet megint valamikor nem tudom mikor mert Pécsre kell mennem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
igen, hófehérben driftelni jóóóóó!

biztos otthon ülni is jó :P

ez a guglis meg basssz. a polgármestert meg ki választotta meg ilyen fejjel??

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Jó volt a mai tekerés a hóban:D.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Jajj, buáááá.

Ez meg tényleg ja: http://kuruc.info/r/22/54748/
Bohóc Viktor.

Jóképû angol politikus:
http://index.hu/bulv...t_polgarmester/

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Lopott termék Pécsrõl!!

1. Nyiss egy új böngészõ ablakot
2. Nyisd meg a google keresõ oldalát
3. Válts át kép keresésre
4. Keress rá hogy: domb
5. Az elsõ képet nézd meg teljes méretben
6. Keresd meg a hibát a képen

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsi, annál a dh gépnél nem nehéz pöpecebbet összerakni... :D:D:D

bekaphatod :) ilyenbõl legalább nem rohangál tucatnyi a mecsekben.

Sztem jó lenne egy merev is.
Azért az olcsóbb, nem?

lóf.szt lenne jó. én is vettem egy ilyet:
http://indafoto.hu/r...-4d50b846/45569
mondván,h jó lesz a merev is. hamar eladtam. aztán mióta a mostani van, kb. 10szer annyit bringázok.

ezt meg csak úgy:
Feltöltött kép