Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Írta 2010. február 07. - 21:27
hû, nem is tudom, mit nézzek ma: randiguru, puf, sztálingrád, boogie nights (chicken, neked ezt ajánlanám...)
de ami a lényeg, éjfélkor super bowl!!!!!
Írta 2010. február 07. - 20:55
Én nem tudok még csúszni, fájok.
Írta 2010. február 07. - 20:46
Írta 2010. február 07. - 20:27
Tárkonyos csirkeraguleves-tiramisu-"friss" ananász (hogy fincsi ízû legyen a magom)-majd egy soproni (hogy a leheletem is fincsi legyen).
Na most filmnézés, késõbb esetleg mag-íz-teszt.
Húúú, ma este:
http://port.hu/a_pal...=1&i_where_tv=1
esetleg:
http://port.hu/sztal...=1&i_where_tv=1
Írta 2010. február 07. - 19:55
A mai komlói síelés képei: http://indafoto.hu/c..._komloarboretum
Írta 2010. február 07. - 19:42
MEGSZÓLALT A VERSENYZÕ HALLJÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!
HEHE
MEGINT DH
Csak mondom lesz 3 fordulós DS kupa
is hátha valakit érdekel, - engem mondjuk tuti versenyzõként nem!!!!
Pálya adott- Magyarszéken- Tarr Tomi és Beni építi
lebonyolításban lehet kérnek segítséget
további helyszínek: Kaposvár meg Nagykanizsa asszem
Írta 2010. február 07. - 18:59
Na, hogy véget vessek az ötleteléseknek elmondom, hogy várhatóan lesz 4 kupafutam, talán egy 5. is, de az nagyon "talán". Sajnos nem sok egyelület nyomul, hogy kupafutamot rendezzen, ami egyrészrõl érthetõ is, de ebbe nem mennék bele.
Jövõ héten megyünk a szövibe, akkor valószínûleg pontot tehetünk a kupafutamkérdésre. Remélejük pozitív kimentelû lesz, és lesznek MK-k.
A három Bagoly verseny mindenképp meglesz tartva, a kérdés egyenlõre az, hogy MK-ként, vagy MBKSE kupasorozatként.
Eplényben valóban lesz bringapark BRINGARÉNA néven. Utána érdeklõdtem és máj-jún környékére tervezik a nyitást. Egyenlõre péntek, szombat, vasárnaponként lesz nyitva. Amúgy a felvonó aljának közelében elég meredek a hegyoldal, sõt vannak nagy sziklák is, úh. azért nem kell egybõl leírni a helyet! Várjuk meg mi lesz!
Írta 2010. február 07. - 14:07
www.vidakhaz.hu
Írta 2010. február 07. - 13:47
Írta 2010. február 07. - 11:03
te beszélsz!????
mert most 10x tekertél????????????????????????
tuti többet tekertem tavaly mint te!!!
meg elõtte is többet jártam terepen!!!!!!
heeeeheheeheeeeee
Írta 2010. február 07. - 10:54
Különben meg a Buktának igaza van, csak én a merev vázassal kb. 5 percenként ütöm fel a gumikat. Mindenképpen elöl, és hátul is lockolható bringát akarok. Ha egyszer menni akarok, akkor tényleg induljon a gép.
www.vidakhaz.hu
Írta 2010. február 07. - 01:11
Írta 2010. február 07. - 01:01
sanyi azt a bringát én inkább hanyagolnám. nagyon réginek tûnik...
csocsó, neked meg lenne már egy bringád, ami nem csak szép is, de hajtva is van
chicken, befizettem a marónál a tagdíjat. tartsd meg az új telefont. azt talán felveszed.
Írta 2010. február 06. - 22:34
Egy ilyenem van eladó. Kb 180cm-es magasságtól jó a méret.
Csabi holnap mehetünk síelni!!!
Írta 2010. február 06. - 21:38
Írta 2010. február 06. - 21:21
www.vidakhaz.hu
Írta 2010. február 06. - 21:19
Ezek szerint a 100mm elöl hátul, még inkább a cc kategória, vagy az is elég lehet? Ilyen tulajdonságokkal össze tudnék hozni egy gépet, 11kg körül. Az már egész jó lehet.
Jó a írás a várról!
Szerintem nézz az E-bay-n, vagy a bikemagon 1 Cannondale Jekyll használt bringát. Nagyon jó áron lehet találni és maratonra tökéletes 11,5-12kg-a össze lehet rakni.
Ez vonatkozik a Marcira is.
Írta 2010. február 06. - 21:13
www.vidakhaz.hu
Írta 2010. február 06. - 21:08
Réka-vár, Óbánya
A fõváros környékét elhagyva Pécs felé vesszük az irányt. Az idei évben Pécs meghatározó szerepet tölt be az ország idegenforgalmi és kulturális életében, hiszen Európa Kulturális Fõvárosa. A kicsinosított városban egymást érik a programok, rendezvények, de Pécs környékén is találunk eldugottabb, csendesebb helyet. A várostól 20 kilométerre fekszik Óbánya és a kis falutól nem messze találjuk a Réka-vár romjait, melynek igen érdekes története van. Egyes történelmi és kevésbé hiteles népi források szerint itt született és egy ideig itt élt Skóciai Szent Margit, aki késõbb, mint a skót király felesége sokat tett a skót állam kialakulásáért.
Vasbordájú Edmond angol király halála után (1016) két kisfiát Szent István udvarába menekítették. Egyikükhöz, Edwardhoz elsõ királyunk feleségül adta Ágnes nevû lányát, és birtokot adományozott nekik. A család 1059-ig, Angliába való visszatéréséig a Rékavárban élt, és itt született Margit nevû lányuk, aki késõbb III. Malcolm nevû skót király felesége lett, és sokat tett a skót állam kialakulásáért, a katolikus vallás elterjesztéséért. 1251-ben avatták szentté, a neki szentelt kápolna az Edinburgh-i vár legrégibb része. A kápolna kis faoltárán mindig piros-fehér-zöld színû virág díszeleg Szent Margit tiszteletére.
A vár pusztulásának körülményeit nem ismerjük. Lehetséges, hogy véletlen tûzvész során pusztult el, de az is lehet, hogy a török rombolta le a mohácsi csata után, mert ezt követoen már nem említik. A Rékavár maradványai közül ma már csak az öregtorony alapjait, a várfal és a védõárkok maradványait találhatjuk, amelyeket 1963-ban végzett feltáró ásatások során tártak fel.
Óbányára Budapestrõl elõbb az M6-os autópályán, majd ennek folytatásaként a 6-os úton juthatunk el. A településre a fõút mentén fekvõ Mecseknádasdnál kell lehajtani. Óbányán több vendégház, kulcsos ház, egy holland házaspár által üzemeltetett kemping és panzió is található. Mecseknádasd és Óbánya között a mûút jobb oldalán az Aranypatkó lovaspanzió kifejezetten színvonalas szolgáltatásokkal és lovaglási lehetõséggel várja a vendégeket.
ezt hol találtad????
érdekes nagyon!!! nem semmi!!!
Írta 2010. február 06. - 21:04
Ezek szerint a 100mm elöl hátul, még inkább a cc kategória, vagy az is elég lehet? Ilyen tulajdonságokkal össze tudnék hozni egy gépet, 11kg körül. Az már egész jó lehet.
Jó a írás a várról!
jaja
de 11 kg-os súlyhoz össztelósban pénztárcába kell nyúlni!!!!!!!!! rendesen!!!!!!!!!!