Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. február 11. - 20:01
De van, egy Alpina, elég karcos, de oda tudom adni, majd egyszer gyere, ozt nézd meg.
Írta 2010. február 11. - 19:58
Remélem, még nem lesz nagyon meleg...legalábbis itt: http://sielok.hu/siterep/arnoldstein/
Rocsi: engedélyt adok. Pénzt nem. Töltsétek le vazz!
Robesz, eléggé fáj még sajna, rehabos vagyok.
Nincs véletlenül egy felesleges sí/bringás szemcsid a Verának kölcsönbe?
Rocsi: engedélyt adok. Pénzt nem. Töltsétek le vazz!
Robesz, eléggé fáj még sajna, rehabos vagyok.
Nincs véletlenül egy felesleges sí/bringás szemcsid a Verának kölcsönbe?
Írta 2010. február 11. - 19:51
Írta 2010. február 11. - 18:10
Ok Csabi,mondom neki!Jövõ 7végétõl erõs felmelegedés!!:bananadan7végén +int bringa!Szombat 14h újságos.Bár múltkor is csak 3an voltunk.:cry:
Írta 2010. február 11. - 16:54
elnök úr, szeretnénk ezt megvenni:
http://freecaster.tv...nships-2009-dvd
lehet? hosszú nyári ujjazós partikra
http://freecaster.tv...nships-2009-dvd
lehet? hosszú nyári ujjazós partikra
Írta 2010. február 11. - 14:41
Buksi, a fõnököd TV-je nem játszik.
Találtam egy ilyet, ennyiért megérte:
http://www.vatera.hu..._162023127.html
Hétfõn este haza is hoztam Pöströl.
Azért köszi!!
Találtam egy ilyet, ennyiért megérte:
http://www.vatera.hu..._162023127.html
Hétfõn este haza is hoztam Pöströl.
Azért köszi!!
Írta 2010. február 11. - 14:38
Bazz, most írt mélt a srác, aki megvette a telefonomat, hogy beszart nála.
Nem lehet hívást fogadni, tûnnek el funkciók, meg nincs billentyû hang és hasonlók.
Bevitte a Pannonhoz Veszprémben, de ott nem cserélik, mert a cseregarancia 3napig szól. Pestre küldik, a panelen lehet a hiba, majd cserélnek egységet.
2 év hûség plusz 100rugó, azt kapsz egy hibás telefont.
Nálam ezek nem derültek ki, mivel nem is használtam.
Mondjuk tök normális volt, nem hibáztat vagy ilyenek... de tényleg ciki ez a helyzet.
Nem lehet hívást fogadni, tûnnek el funkciók, meg nincs billentyû hang és hasonlók.
Bevitte a Pannonhoz Veszprémben, de ott nem cserélik, mert a cseregarancia 3napig szól. Pestre küldik, a panelen lehet a hiba, majd cserélnek egységet.
2 év hûség plusz 100rugó, azt kapsz egy hibás telefont.
Nálam ezek nem derültek ki, mivel nem is használtam.
Mondjuk tök normális volt, nem hibáztat vagy ilyenek... de tényleg ciki ez a helyzet.
Írta 2010. február 11. - 12:04
Szánkózásban én is benne lennék. Hozzunk már össze valamit hétvégén! Bringázás úgyis kilõve...:mad: De valami extrém pályát kéne keresni. Arborétum elég gyengusz. Zengõ freeride?
Csocsó! Mikor hozod a foxot? Lefty már félig összeállt. Elvileg ma lesz hozzá tartalék O gyûrû is a csillapításhoz. Kíváncsi vagyok mennyire lesz nehéz összerakni a tûgörgõket...
Csocsó! Mikor hozod a foxot? Lefty már félig összeállt. Elvileg ma lesz hozzá tartalék O gyûrû is a csillapításhoz. Kíváncsi vagyok mennyire lesz nehéz összerakni a tûgörgõket...
Írta 2010. február 11. - 11:26
Mi megyünk szombaton délelõtt a Rékával szánkózni, Longheténybe. Csak az egy vagy két lóerõs szánkó lesz.
:horse:
Nekem miért nem jó a fórum órája? (egyel többet mutat)
:horse:
Nekem miért nem jó a fórum órája? (egyel többet mutat)
Írta 2010. február 11. - 11:18
g.ci hó!!!!!!!!! leesett, és már olvad is. akkor mi a f.sznak esett??
kinek van szánkója? szánkózhatnékom van.
ez azért...
kinek van szánkója? szánkózhatnékom van.
ez azért...
Írta 2010. február 11. - 03:01
Írta 2010. február 11. - 00:24
Ruzsa, nekem már egybõl gyanús volt, hogy 1.4-es motor egy (talán amcsi) sportkocsiban...
Tomi, spinningen még nem voltam, csak spin racing-en a Silverben (Citrom utca). A különbség, hogy ebben egy csomó karhajlítás meg ilyenek vannak. Attól beszartam, de a tekerés jó volt. A zasszony ott nyomul hetente kétszer.
Ma lefoglaltuk a felszerelést a Verának is...húú de várom, remélem addig még jobb lesz a vállam, most még eléggé szenvedek.
A rohadék cigányt meg ott a helyszínen felhúzni a lámpavasra!! A nõt is! A gyerekeket meg normális szülõkhöz.
Nem integrálni kell ezeket, hanem INTERNÁLNI!
Tomi, spinningen még nem voltam, csak spin racing-en a Silverben (Citrom utca). A különbség, hogy ebben egy csomó karhajlítás meg ilyenek vannak. Attól beszartam, de a tekerés jó volt. A zasszony ott nyomul hetente kétszer.
Ma lefoglaltuk a felszerelést a Verának is...húú de várom, remélem addig még jobb lesz a vállam, most még eléggé szenvedek.
A rohadék cigányt meg ott a helyszínen felhúzni a lámpavasra!! A nõt is! A gyerekeket meg normális szülõkhöz.
Nem integrálni kell ezeket, hanem INTERNÁLNI!
Írta 2010. február 10. - 23:56
tomi, mi a helyzet a rokkóval?
a seátot az eszter kapta 3 hónapra a fiat helyett. de aztán vissza kell adni. bár lehet,h lestipistoppolom. mondjuk így hosszú távon nem tetszett már annyira. nagyon jól megy, de kényelmetlen. vágja a lábam a középkonzol.
a seátot az eszter kapta 3 hónapra a fiat helyett. de aztán vissza kell adni. bár lehet,h lestipistoppolom. mondjuk így hosszú távon nem tetszett már annyira. nagyon jól megy, de kényelmetlen. vágja a lábam a középkonzol.
Írta 2010. február 10. - 23:33
Hello Komló!
Éltek még..?
Ki mit csinál?
Aki akar egy kicsit (vagy sokat) edzeni, az keressen meg! SPINNING EDZÉST tartok Pécsen az F3-ban, még kevesen vannak, így jobban személyre szabott edzések lehetnek, zenét is lehet hozni/kérni...
Elég jó!
Mi már túlvagyunk egy versenyen, és egész jól bírtam kondival...
üdv: Tarr Tomi
KONDIVAL MI????
FASZA MOST TUTI MEGHALNÉK szívelégtelenségben a nagy edzettségi szintemen!!!!!
PEDIG MÁR DOBOGÓN IS ÁLLTAM SPINNING VERSENYEN 3 ÉVE A SOK OKOS ORSZÁGÚTIS MELLETT az f3-ban
20 perc sprint!!!!!!
GYURIT TUTI LETÓLNÁM!!!!
Írta 2010. február 10. - 23:22
hû, vazze, tényleg egy kabrió van a képen pedig amikor linkeltem még jó volt.
szóval ilyen:
baszki én is rákattantam hogy milyen kabrióval ékelsz????
és akkor ez most a renault helyett vagy hogy,?????
Írta 2010. február 10. - 23:14
Szegény deszkás srácok jól kifogták...
Ma csináltam menüt a filmhez. Még nem tökéletes, de már nincs sok vissza és kész. Most meg görgõztem egyet. Hányingerem van. Többet nem nézek közben bringás filmet, mert a jó részeknél mindig kedvet kapok egy sprinthez, ami nem túl kellemes így nulla erõnléttel. Most zuhany aztán pihi. Tomi ne szerénykedj, mondd meg hányadik lettél! Ha végre összeszedem magam valamennyire akkor benézek egy spinningre. Most még kétlem hogy bírnám végig, fõleg úgy nem hogy aljas módon "személyre szabod" az edzést:D
Ma csináltam menüt a filmhez. Még nem tökéletes, de már nincs sok vissza és kész. Most meg görgõztem egyet. Hányingerem van. Többet nem nézek közben bringás filmet, mert a jó részeknél mindig kedvet kapok egy sprinthez, ami nem túl kellemes így nulla erõnléttel. Most zuhany aztán pihi. Tomi ne szerénykedj, mondd meg hányadik lettél! Ha végre összeszedem magam valamennyire akkor benézek egy spinningre. Most még kétlem hogy bírnám végig, fõleg úgy nem hogy aljas módon "személyre szabod" az edzést:D
Írta 2010. február 10. - 22:35
valakinek eladó/cserélendõ Avid g2 tárcsái nincsenek? 2db 203 mm-es vagy egy 203 mm-es és egy 185 mm-es érdekelne. Köszi:)
Írta 2010. február 10. - 22:12
szóval ilyen:
Basszus, ez tiszta csalódás! Már azt hittem levetted a lét a kajmánszigeteki titkos számládról!:D:D
Azért ez sem rossz!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2010. február 10. - 22:06
Írta 2010. február 10. - 21:43
szóval ilyen:
szóval ilyen: