Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. május 21. - 09:12

nem a sajátom, neten találtam. én nagy tisztelõje vagyok a nõi nemnek, sosem beszélnék róluk így

Írta 2010. május 21. - 09:01

ha jól érzem, ez csak átvett sztori, nem Rocsis
ha nem, akkor viszont ez már Buzipest hatása
de azért tényleg vicces sztori
ha nem, akkor viszont ez már Buzipest hatása
de azért tényleg vicces sztori
No risk - No fun!

Írta 2010. május 21. - 07:56

Írta 2010. május 21. - 07:52

Jó kis sztori Rocsi...
A nyelvhasználatod a tárgyalásokon is ilyen?
(Nemtudtam, hogy ennyi nõd volt, hogy már a nevüket sem tudod...)
Az a baj, hogy nagyon elitéled szegényt, és nem gondolsz a helyzetébe.
Lehet hogy néma b@***g!!!
Ezért ír SMS-t és nem veszi fel! Ha akarsz valamit, írj neki!
VAAAGY
Azért ír, mert õ sem emlékszik rád!!! XD (szép emlék vagy... és nem veszi fel, mert nem akar csalódni...) okos!!!
A nyelvhasználatod a tárgyalásokon is ilyen?

(Nemtudtam, hogy ennyi nõd volt, hogy már a nevüket sem tudod...)
Az a baj, hogy nagyon elitéled szegényt, és nem gondolsz a helyzetébe.
Lehet hogy néma b@***g!!!
Ezért ír SMS-t és nem veszi fel! Ha akarsz valamit, írj neki!
VAAAGY
Azért ír, mert õ sem emlékszik rád!!! XD (szép emlék vagy... és nem veszi fel, mert nem akar csalódni...) okos!!!
Írta 2010. május 20. - 22:03

Írta 2010. május 20. - 20:48

háááááát ez egy mestermûûûû
„A szerelem egy esztelen vágy túlkapása, amelynek gyors az érkezése, lassú a távozása.” (Theophrasztosz)
Ilyen és ehhez hasonló esemesekkel bombáz.
De állandóan.
Mintha nem bírna leállni.
Ha jól emlékszem Emmának hívják és a 2009-es Sziget egyik toi-toi wc-jében basztam szarrá a punciját. Persze az is lehet, hogy Noéminek hívják. A toi-toi, tuti, hogy stimmel.
„A bizalom oázis a szívedben, amelyet a gondolkodás karavánja sosem ér el.” (Kahlil Gibran)
Emma vagy Noémi szerintem nem teljesen normális. Fasznak írogat ilyen szarságokat, soha nem válaszoltam egyre sem. Mert nem érdekel. Mert leszarom.
L E S Z A R O M !
Miért nem hagyja abba? Ezen pörög, erre élvez, más gondolataira maszturbál? Sokkol ezzel a millió szarsággal, nem gyõzöm kitörölni tõle kapott üzeneteim.
„Ha nem kapod meg, amit akarsz, szenvedsz; ha megkapod, amit nem akarsz, szenvedsz; sõt ha pontosan azt kapod meg, amit akarsz, akkor is szenvedsz, mert nem tarthatod meg örökké.” (Dan Millman)
Egyedül csak az zavar, hogy nem is emlékszem a puncijára. Emma vagy Noémi teljesen elveszett a múltamban. Nem tudom szõke-e vagy barna, nem tudom szõrös-e vagy borotvált, nem tudom engedte-e segg után a szájba. Semmit nem tudok róla, csak ezeket a kurva üzeneteket kapom heti két-három alkalommal.
S vajon miért adtam meg a telefonszámomat?
„A férfiak (...) különösen nagy örömüket lelik abban, ha felsõbbrendûnek érezhetik magukat - s közben észre sem veszik, hogy az esetek többségében tökéletesen kiszámítható a viselkedésük.” (Paulo Coelho)
Emma vagy Noémi olyan, mint egy véresre baszott szellem. Üzenet a palackban, csóknyom a fürdõszobai tükrön, fing az üres szobában. Egyszer próbáltam hívni, hogy keféljünk egy nagyot, de kinyomott a kis ribanc. Ezek után nem is értem, miért nem száll le rólam ez a toi-toi kurva. Az üzenetek persze maradtak.
„A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély(…) Mindent eltûr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. S a szeretet nem szûnik meg soha.” (1Kor 13. 4-8)
„A szerelem egy esztelen vágy túlkapása, amelynek gyors az érkezése, lassú a távozása.” (Theophrasztosz)
Ilyen és ehhez hasonló esemesekkel bombáz.
De állandóan.
Mintha nem bírna leállni.
Ha jól emlékszem Emmának hívják és a 2009-es Sziget egyik toi-toi wc-jében basztam szarrá a punciját. Persze az is lehet, hogy Noéminek hívják. A toi-toi, tuti, hogy stimmel.
„A bizalom oázis a szívedben, amelyet a gondolkodás karavánja sosem ér el.” (Kahlil Gibran)
Emma vagy Noémi szerintem nem teljesen normális. Fasznak írogat ilyen szarságokat, soha nem válaszoltam egyre sem. Mert nem érdekel. Mert leszarom.
L E S Z A R O M !
Miért nem hagyja abba? Ezen pörög, erre élvez, más gondolataira maszturbál? Sokkol ezzel a millió szarsággal, nem gyõzöm kitörölni tõle kapott üzeneteim.
„Ha nem kapod meg, amit akarsz, szenvedsz; ha megkapod, amit nem akarsz, szenvedsz; sõt ha pontosan azt kapod meg, amit akarsz, akkor is szenvedsz, mert nem tarthatod meg örökké.” (Dan Millman)
Egyedül csak az zavar, hogy nem is emlékszem a puncijára. Emma vagy Noémi teljesen elveszett a múltamban. Nem tudom szõke-e vagy barna, nem tudom szõrös-e vagy borotvált, nem tudom engedte-e segg után a szájba. Semmit nem tudok róla, csak ezeket a kurva üzeneteket kapom heti két-három alkalommal.
S vajon miért adtam meg a telefonszámomat?
„A férfiak (...) különösen nagy örömüket lelik abban, ha felsõbbrendûnek érezhetik magukat - s közben észre sem veszik, hogy az esetek többségében tökéletesen kiszámítható a viselkedésük.” (Paulo Coelho)
Emma vagy Noémi olyan, mint egy véresre baszott szellem. Üzenet a palackban, csóknyom a fürdõszobai tükrön, fing az üres szobában. Egyszer próbáltam hívni, hogy keféljünk egy nagyot, de kinyomott a kis ribanc. Ezek után nem is értem, miért nem száll le rólam ez a toi-toi kurva. Az üzenetek persze maradtak.
„A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély(…) Mindent eltûr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. S a szeretet nem szûnik meg soha.” (1Kor 13. 4-8)
Írta 2010. május 20. - 16:59

Palkonyán voltunk tavaly (kicsit jobb idõben), nagyon király. Viszont bicajjal elég hülyén néznétek ki a tömegben. Vonatot javaslom.
Mi itt leszünk e:
Programok, rendezv
Mi itt leszünk e:
Programok, rendezv
Írta 2010. május 20. - 12:09

Írta 2010. május 19. - 23:04

Írta 2010. május 19. - 22:52

feldobok egy témát, lehet kreatívnak lenni
ti mint lokálpatrióták, mi köt titeket Komlóhoz? miért maradtok a városba? mi az ami vonzó egy 20-30 évesnek (vagy többnek...hm..hm)
tanulmány készülhet belõle, szóval csak komolyan!
miért is??
helyek, dombok, barátok, jelenlegi munkahely . de meddig....
nem lenne ez rossz hely ha jobban ki lenne vagy ki lett volna használva
csak balekok ezek a vezetõink mindenütt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy örülök mindig ha bármerre is elmegyek tekerni a környékben mert megnyugtat, jó hangulatot teremt, és elfejt minden szart és rosszat
máshol sem jobb
lehetsz te svájcban, németben, akárhol mindenütt melózni kell és elõ jönnek a negatívumuk
a sok szép jó mellett
ez van...
Írta 2010. május 19. - 21:45

Írta 2010. május 19. - 19:49

Írta 2010. május 19. - 19:47

Írta 2010. május 19. - 10:48

a hét domb meg az erdõ.
Miért félnek az 1.B osztályban a kis Lakatos Rodrigótól az osztálytársai?
Mert az apukája a 8b-be jár.....
Miért félnek az 1.B osztályban a kis Lakatos Rodrigótól az osztálytársai?
Mert az apukája a 8b-be jár.....
Írta 2010. május 18. - 22:45

feldobok egy témát, lehet kreatívnak lenni
ti mint lokálpatrióták, mi köt titeket Komlóhoz? miért maradtok a városba? mi az ami vonzó egy 20-30 évesnek (vagy többnek...hm..hm)
No risk - No fun!

Írta 2010. május 18. - 22:44

én is 40-60 font körül!
Na akkor lassan kezdhetitek küldeni a linkeket. Tomi csak olyat ami van is raktáron!
Írta 2010. május 18. - 22:43

bodza vs alien?
miért nem hozzátok le sosem a kutyafuttatóra? ott annyira elfáradna, hogy másnapig semmi gond nem lenne vele.
mikor mész a héten?
amúgy néha még odáig sem bírja ki, hogy ne hagyjon csomagot

No risk - No fun!

Írta 2010. május 18. - 20:42

Kemény világ van, meg sok csoda...
CRC-rendelés lesz valamikor a héten??? Nekem sürgõs lenne és beszállnék egy nagyobbacska adag motyóval!
én is 40-60 font körül!
Sei, soku Si.
Írta 2010. május 18. - 20:41

Viszont fasza sajtkrémlevest tolok az arcomba.
Ja azt meg elfelejtettem, hogy szombaton évfordulóztunk.
Itt ettünk egy finom mindenféle vadhusis tálat:
Gilice Panzi
Kár, hogy közben kint zuhogott...nem lehetett a teraszon ujjazni.