Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A Gellért-hegy DH holnap az Aktívban (TV2). Persze megint a vérszagra jönnek vazz.... (miért nem volt mentõ meg ilyenek).

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi a határidõ?
Meg kell néznem a cégnél, hogy hogy lesznek fesztiválok, meg a kötelezõ dolgok, de én mindenképp jönnék valamikor!

Órád nincs? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
balatonbikefestre aki jönne! kéne szállást foglalni! a hely megvan, de tudni kéne, hogy ki és mikor jönne!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nincs valkinek egy kilóméterórája?
Fontos lenne...
Kössz!
;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Jakesz nagyon durva! Mi a fene történt?
Rocsi kemény lehetett a tegnapi túra, de ha igazán vagány vagy akkor ma is elmész egy körre:)
Ez meg jól megkapta:):)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
3 nap butapest. fákk.
de jövõ héten szabiiiiiiii, és csak bringa-bringa-bringa.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nah, jó sokat bírt az m6 is
Index - Bulv

ez meg jóóóóó
http://index.hu/kulf...landi_viccpart/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
tarrtomi=pedo

vazze, megvolt az év elázása... orfû-remeterét-lapis-melegmányi völgy-haza. egyszer eláztam hertelenden, de utána kisütött nap. utána meg lapistól hazáig zuhogó esõ... ne tudjátok meg, hogy néz ki a melegmányi völgy. a patak nem is ott megy sok helyen, ahol eddig, a vízesés undorítóan néz ki, minden hidat elmosott a víz, a kõlyukból egy méteres vízmosás jön ki, ami az alatta lévõ forrást is elvitte stb.
ekkora sárban régen tekertem. fullra eláztam, de jólesett!

több kép itt: Bejelentkez

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
ehun 1 kép a sportágválasztóról...majd kapjuk még a teljes repertoárt
itt ép a Tomi mutogat a kicsiknek...de a Balázsnak is sikerült vagy 5 orkot meggyõznie, hogy nem is olyan nagy természetkárosítás a bringázás....

Feltöltött kép
No risk - No fun! :P

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Gellért DH-n, a cél elõtt...

...meg az én szemem elõtt... :S :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gellért DH-n, a cél elõtt...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Na megjöttünk Sopronból. Nagyon fullos longhétvégés tivornya volt, ráadásul ingyé.
http://www.danubiush...ron/hotel_lover
Kár, hogy a belváros totál szét volt túrva.

Örülök, hogy a Sportágválasztó rendben lement. Mondta a Balázs, hogy sok érdeklõdõ volt.

A sátorral kapcsolatosan: Pályázzatok rá, mert nem hiszem, hogy az éves költségvetésünk harmadát (40-60 ezer Ft) sátorra kellene költeni.
Akartam idén venni (mikor a pécsiek is vették azt, ami Orfûn volt kint), de sajna elfogyott. Az csak 11-12 ezer lett volna, de messze nem olyan profi, mint a nagyobb csapatok sátrai.

Jakesznek jobbulást!!! Hol esett ekkorát?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Jakesz csaja írt a fészbukra:

Jakesz üzeni mindenkinek, hogy már jól van...
Ez annyit jelent, hogy eltörött 8 bordája, 1 csigolyája megtekeredett, 5 csigolyája pedig megrepedt, hétfõn döntenek hogy meg kell-e mûteni. A doki szerint ha nem lett volna rajta gerincvédõ akkor valószínûleg lebénult volna, úgyhogy hordjatok protectort! Teljesen fel fog épülni, de most egyenlõre feküdnie kell jó sokáig...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

ja, vegyen a szakosztály egy normális sátrat!!! de komolyan

kb. ezer éve mondom már én is!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
javulok köszi:) holnap talán már bringára is ülök...mindjárt bikefest és kéne edzeni. amúgy nézzétek meg a nevezési listát eddig:D...elit az vmi kibaszott kemény lesz:D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
sportágválasztó alles zusammen jó volt, de ha legközelebb is bepróbálkozok saját standdal, akkor szerzek egy-két szponzort, azt csinálunk egy két látványelemet...na jó, kezdjük ott, hogy kellett volna még 4 ember, és akkor a TT meg a Bal nem fáradtak volna le ennyire...

köszi: Tarr Tomi, Balázs, Rocsi, Pappszi, és Marcinak is, hogy küldte távolról is a pozitív energiákat!
tényleg, amúgy hogy vagy???

ja, vegyen a szakosztály egy normális sátrat!!! de komolyan

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jól nyomta a csajszi,szegény fotel :-))))))

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Oki. Am méég szûkösen plusz egy ember elfér...de az a max. Majd gondoljátok végig:) MIlyen volt a sportágválasztó? Kár hogy nem tudtam elmenni:(

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Jó reggelt!
napiszar.com | Maszti FAIL!

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

eszti, kivinném pipit, de ahhoz rá kell, hogy dumáld az embered, hogy ma este rakja nekem össze :)

ööö...már mondtam a Balázsnak, hogy ti ugyan nekem segítetek, de ezt felétek õ törleszti, én meg neki...:cool2:

mindegy, gyere ahogy tudsz! ne fogjon vissza semmi :)