Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
csak úgy :)

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Balázs, ma 9-tõl reggel 4-ig meccs van :) De a 9-es a lényeg, mert a 49ers akkor játszik.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

valamelyik ismerõsöm ismerõse tett ilyet a fészbukra. kérdem én, miért?????

Feltöltött kép

A kérdés ugyanaz, ide miért?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
valamelyik ismerõsöm ismerõse tett ilyet a fészbukra. kérdem én, miért?????

Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Köszönöm szépen.
Azért ti elég messze vagytok, hogy ne csak két napra menjünk. Viszont mivel 11-én úgyis megyünk öt napra, ezért nem mentünk volna... meg a Laciékkal együtt ám 4 fõ a szálláshiénák száma.

Lipivel is beszéltünk, mondták, hogy hozzájuk is mehetünk, de ott is némi enyhülést és esõt mond hétfõre. Úgyhogy maradunk

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Felénk minden jól járható és nem olvad. Ha ide jöttetek volna ennél olcsóbban nem tudtátok volna kihozni sehol. Pénteken hivatalos liftátadás ünnepély miatt ingyenes volt a felvonás a szállás nálunk az útiköltség meg esetedben kimerül az autópálya díjban(ha nem kerülöd ki). Azért én csúsztam párat!

Ma Komló-Pécs-Szigetvár-Kaposvár-Gödre-Magyarszék-Komló út is elég kalandos volt, úgyhogy Zalaegerszegre be sem mertem nevezni inkább.

Mi megyünk egy kicsit túrázni, de a Rékával. Neki még sokkk lenne a Zengõ. Este meg Padlás Pécsen a nyuggerklubban.
Ja múlt héten is fél 4-ig (nem délután) buliztunk.
Vasárnap talán valami Eplény ha nem olvad, mert a 2 napos Maribort le kellett mondani az enyhülés miatt. :(

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ma Komló-Pécs-Szigetvár-Kaposvár-Gödre-Magyarszék-Komló út is elég kalandos volt, úgyhogy Zalaegerszegre be sem mertem nevezni inkább.

Mi megyünk egy kicsit túrázni, de a Rékával. Neki még sokkk lenne a Zengõ. Este meg Padlás Pécsen a nyuggerklubban.
Ja múlt héten is fél 4-ig (nem délután) buliztunk.
Vasárnap talán valami Eplény ha nem olvad, mert a 2 napos Maribort le kellett mondani az enyhülés miatt. :(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
A Szépvölgyi útnál, a Montevideo utcában leszek háromnegyed 10tõl, kb. 11ig.

Egész szépen esik a hó. Ha nem lesz latyak, akkor holnap mehetnénk egy Zengõ túrát! Valaki? Ilyet e:

Snow Video - Pinkbike

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Rocsi én odamegyek! Mettõl, meddig leszel ott? Hívlak majd hétfõ este!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Húú, de mérges az új mazda:

Mazda 6 2.0 Sports-Line Skyactiv-D SOFORT ABHOLBEREIT als Kombi in Oberhausen

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az a borítókép elég pocsék minõségû.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Lehet kedvelni, nyomon követni, SZURKOLNI!
http://www.facebook.com/tarrtomi

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ezt a szopást, hülye amcsik...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Fiatalok, így teljesüljön minden kívánságotok! Kedden 10-re megyek Pestre. De oda kell jönni hozzám a Szépvölgyi úthoz, mert nem mászkálok semerre. És ha nem vagytok ott idõben, akkor buktátok, mert utána meg indulok Szegedre.
Ja, a túrát már régóta akarom, most meg is csinálom. Este jó kis falusi szállásokon, esetleg sátorban alszok majd. Lehet csatlakozni, de úgysem fog senki :) És mióta ezt a Montenegrót említettétek itt, az is piszkálja a fantáziám.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Ejj de belendült a fórum!
Vagy én olvasom túl ritkán, vagy végre nem csak napi egy Chicken vs. Rocsi üzenet jön...

Menjünk nyaralni mind együtt! Mióta megöregedtem szívesen túrázok és nézem a tájat, szóval hajrá!

Rocsi az a túra marha nagy ötlet a napi tekerésekkel és odébbmenéssel... Csináltunk ilyet, csak pumptrack és dört pályákkal és nincs jobb a világon!!!

Pesti fuvart én is keresek, minél elõbb anál jobb! ;) El lehet lopni a megtisztelõ feladatot szegény Csabi elõl!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Értem, köszi! Akkor még kereslek a dologgal kapcsolatban. Bár ha esetleg valaki, jön hétfõn, vagy kedden az mégjobb lenne.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Hétfõn szabin vagyok, kedd vagy szerda. Inkább szerda.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Hu szuper lenne Chicken! Melyik nap kb. azt tudod?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ma voltam, de megyek jövõ héten is.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Jövõ héten valaki közületek jön fel Butapestre????:) Mérhetetlenül hálás lennék, ha elhoznátok a TarrTomitól egy villát nekem. Valaki? Bárhova elmegyek érte Bp-n, ha kell.