csak úgy
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2013. January 21. - 16:51
Posted 2013. January 20. - 21:14
Posted 2013. January 19. - 21:43
valamelyik ismerõsöm ismerõse tett ilyet a fészbukra. kérdem én, miért?????
A kérdés ugyanaz, ide miért?
Posted 2013. January 19. - 21:38
Posted 2013. January 19. - 17:54
Köszönöm szépen.
Azért ti elég messze vagytok, hogy ne csak két napra menjünk. Viszont mivel 11-én úgyis megyünk öt napra, ezért nem mentünk volna... meg a Laciékkal együtt ám 4 fõ a szálláshiénák száma.
Lipivel is beszéltünk, mondták, hogy hozzájuk is mehetünk, de ott is némi enyhülést és esõt mond hétfõre. Úgyhogy maradunk
Azért ti elég messze vagytok, hogy ne csak két napra menjünk. Viszont mivel 11-én úgyis megyünk öt napra, ezért nem mentünk volna... meg a Laciékkal együtt ám 4 fõ a szálláshiénák száma.
Lipivel is beszéltünk, mondták, hogy hozzájuk is mehetünk, de ott is némi enyhülést és esõt mond hétfõre. Úgyhogy maradunk
Posted 2013. January 19. - 17:19
Felénk minden jól járható és nem olvad. Ha ide jöttetek volna ennél olcsóbban nem tudtátok volna kihozni sehol. Pénteken hivatalos liftátadás ünnepély miatt ingyenes volt a felvonás a szállás nálunk az útiköltség meg esetedben kimerül az autópálya díjban(ha nem kerülöd ki). Azért én csúsztam párat!
Ma Komló-Pécs-Szigetvár-Kaposvár-Gödre-Magyarszék-Komló út is elég kalandos volt, úgyhogy Zalaegerszegre be sem mertem nevezni inkább.
Mi megyünk egy kicsit túrázni, de a Rékával. Neki még sokkk lenne a Zengõ. Este meg Padlás Pécsen a nyuggerklubban.
Ja múlt héten is fél 4-ig (nem délután) buliztunk.
Vasárnap talán valami Eplény ha nem olvad, mert a 2 napos Maribort le kellett mondani az enyhülés miatt.
Posted 2013. January 18. - 14:21
Ma Komló-Pécs-Szigetvár-Kaposvár-Gödre-Magyarszék-Komló út is elég kalandos volt, úgyhogy Zalaegerszegre be sem mertem nevezni inkább.
Mi megyünk egy kicsit túrázni, de a Rékával. Neki még sokkk lenne a Zengõ. Este meg Padlás Pécsen a nyuggerklubban.
Vasárnap talán valami Eplény ha nem olvad, mert a 2 napos Maribort le kellett mondani az enyhülés miatt.
Posted 2013. January 18. - 08:34
A Szépvölgyi útnál, a Montevideo utcában leszek háromnegyed 10tõl, kb. 11ig.
Egész szépen esik a hó. Ha nem lesz latyak, akkor holnap mehetnénk egy Zengõ túrát! Valaki? Ilyet e:
Snow Video - Pinkbike
Egész szépen esik a hó. Ha nem lesz latyak, akkor holnap mehetnénk egy Zengõ túrát! Valaki? Ilyet e:
Snow Video - Pinkbike
Posted 2013. January 17. - 18:59
Posted 2013. January 17. - 13:58
Húú, de mérges az új mazda:
Mazda 6 2.0 Sports-Line Skyactiv-D SOFORT ABHOLBEREIT als Kombi in Oberhausen
Mazda 6 2.0 Sports-Line Skyactiv-D SOFORT ABHOLBEREIT als Kombi in Oberhausen
Posted 2013. January 17. - 12:50
Posted 2013. January 17. - 12:27
Posted 2013. January 17. - 11:47
Posted 2013. January 17. - 08:42
Fiatalok, így teljesüljön minden kívánságotok! Kedden 10-re megyek Pestre. De oda kell jönni hozzám a Szépvölgyi úthoz, mert nem mászkálok semerre. És ha nem vagytok ott idõben, akkor buktátok, mert utána meg indulok Szegedre.
Ja, a túrát már régóta akarom, most meg is csinálom. Este jó kis falusi szállásokon, esetleg sátorban alszok majd. Lehet csatlakozni, de úgysem fog senki És mióta ezt a Montenegrót említettétek itt, az is piszkálja a fantáziám.
Ja, a túrát már régóta akarom, most meg is csinálom. Este jó kis falusi szállásokon, esetleg sátorban alszok majd. Lehet csatlakozni, de úgysem fog senki És mióta ezt a Montenegrót említettétek itt, az is piszkálja a fantáziám.
Posted 2013. January 16. - 23:45
Ejj de belendült a fórum!
Vagy én olvasom túl ritkán, vagy végre nem csak napi egy Chicken vs. Rocsi üzenet jön...
Menjünk nyaralni mind együtt! Mióta megöregedtem szívesen túrázok és nézem a tájat, szóval hajrá!
Rocsi az a túra marha nagy ötlet a napi tekerésekkel és odébbmenéssel... Csináltunk ilyet, csak pumptrack és dört pályákkal és nincs jobb a világon!!!
Pesti fuvart én is keresek, minél elõbb anál jobb! El lehet lopni a megtisztelõ feladatot szegény Csabi elõl!
Vagy én olvasom túl ritkán, vagy végre nem csak napi egy Chicken vs. Rocsi üzenet jön...
Menjünk nyaralni mind együtt! Mióta megöregedtem szívesen túrázok és nézem a tájat, szóval hajrá!
Rocsi az a túra marha nagy ötlet a napi tekerésekkel és odébbmenéssel... Csináltunk ilyet, csak pumptrack és dört pályákkal és nincs jobb a világon!!!
Pesti fuvart én is keresek, minél elõbb anál jobb! El lehet lopni a megtisztelõ feladatot szegény Csabi elõl!
Posted 2013. January 16. - 21:45
Értem, köszi! Akkor még kereslek a dologgal kapcsolatban. Bár ha esetleg valaki, jön hétfõn, vagy kedden az mégjobb lenne.
Posted 2013. January 16. - 21:35
Posted 2013. January 16. - 21:31
Posted 2013. January 16. - 21:22
Posted 2013. January 16. - 21:10
Jövõ héten valaki közületek jön fel Butapestre???? Mérhetetlenül hálás lennék, ha elhoznátok a TarrTomitól egy villát nekem. Valaki? Bárhova elmegyek érte Bp-n, ha kell.