Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)
Bukta!

24 órásra mentek? Van csapatotok?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Papszinak grat! ;)

Ez a csapágy nekem szól?
Hovakell ez? Hajtókarhoz?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Szívbõl gratula PAPPSZI!!!

Remélem a UCI majd küldi a cehhet :D:P

(azért télleg ügyes volt)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Ez azért eladó, mert csak a három legnagyobb keréken van alu tartóbak, a többi bermarná az alu kazettámat, ezért rá sem rakom. Akkor jöttem rá, amikor kézbe vettem, hogy ez nem olyan mint az XT.

Én nem hinném, hogy bármi problémát okozna a kazetta-testeden az LX-es lánckeréksor.
Ha ennyire meglátszik, attól semmi baja nem lesz.
Nézd meg ezt a képet pl: http://forum.bikemag...9db73859342.JPG

Egyébként bármilyen sort vehetsz, az utolsó néhány lánckerék acél és rá kell húznod az alu kazetta-testedre.
Na de nekem mindegy, te tudod...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Szívbõl gratula Papp Norbi (Pappszi)-nak, aki az ausztriai 12. World Games of Mountain Biking versenyen a Duál versenyszámban 2. helyezést ért el!!!

Eredmények itt:
http://www.worldgame...l2010_final.pdf

Honlap itt:
.:: WORLDGAMES OF MOUNTAIN BIKING SAALBACH HINTERGLEMM ::.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

Balázs, ha holnap vihetõ a tag, akkor vállalod a cannondale-t?
Bár ezt Csocsóval kéne megdumálni, mert amióta elhoztam, folyamatosan romlik, szal valami nagyon nincs rendben vele, most meg már full szar.
Meg recseg a közepe.
De a teló a fõ bajom.
Gyakorlatilag olyan, mint ha nem is lenne...

Holnap hozhatod. 17:05kor a kangoonál?
Maribor egy nap lesz. Szombat reggel megyünk, este jövünk. Találtam neked csapágyat: http://www.endurofor....com/id169.html 6903 2RS MAX-E Bearing 8$/db Pántya rendel. Neked nem kell?

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Rocsi hallottam valami Mariboyról...

Állítólag nálad lehet potyautazni... Beszéljünk róla, ha tényleg mennél! Minél elõbb!
Balázs mikor mennénk egyáltalán? 1napra csak?

Vacilálok Bp és Maribor között, kéne írjak mindkettõrõl valamiféle költségvetést. Meg lassan ki kéne találni mit rakok össze a hétvégére O.o

Elvileg a pacim készlesz: holnap hozom a tagot, kedden meglesznek a csapágyak (máramik) villa már félkész... pénteken összeállhat a minden!

ÍRJATOK!

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
Nocturne on Vimeo

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Balázs, ha holnap vihetõ a tag, akkor vállalod a cannondale-t?
Bár ezt Csocsóval kéne megdumálni, mert amióta elhoztam, folyamatosan romlik, szal valami nagyon nincs rendben vele, most meg már full szar.
Meg recseg a közepe.
De a teló a fõ bajom.
Gyakorlatilag olyan, mint ha nem is lenne...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ha a tv toronyra gondolsz, toltam fel hátul (a jobbik úton, ami nem annyira sziklás), megcsúsztam egy nedves sziklán és rámesett a bicikli, de nem ütöttem meg magam szerencsére. El tudom képzelni az milyen lehet lefelé.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Én is saraztam ma egy kicsit. Rendes volt a csajom és felszállítózott toronynál. Annyira nincs nagy sár, csak a kövek csúsznak. A felsõ szakaszon balettoztam is párszor. Elõl kipróbáltam a vágott wetscreamet. Iszonyat jó! Bringa lemosva, a ruhák a gépben forognak én meg megyek zuhanyozni. Utána olajcsere a Tomi rugóstagjában. Holnap viheted.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
A Tv torony és a lapis alatti déli oldalon mentem fõleg és kicsit az északin is. Úgy néztem ki, hogy hozzám képest a varacskos disznó most jött ki a patyolatból. Összes ruha, cipõ, bicikli nagymosás lesz..

Érdekes, ahol nem lehetett kerülni, méteres pocsolyákon simán át tudtam tekerni óvatosan, tapadnak bele a gumik. A lánc, a kazetta, váltók full sár de simán ment minden, jó cuccok.

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Voltam ma dagonyázni tudom ajánlani a viztorony és mom környékét hatalmas sár van még a cipõmet is majdnem ott hagytam!!:D
RIDE OR DIE

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Nem érdekel a sár, mindjárt elmegyek tekerni. Pécsen a dömörkapu, lapis, remeterét környékén szoktam, ha valaki esetleg erre jár..

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Jó volt a koncert Csabi,elég sokan voltak.A bandából csak ketten voltunk a Rocsival,de hamar eljöttünk haza.Volt 1 kis nézeteltérés.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Angolul cassette, az is ugyanaz mint a fogaskoszorú és a lánckeréksor. A racsni a hátsó agyban van. A lánckerék pedig a hajtáson. De javítsatok ki ha tévedek.

így van.
azzal a kiegészítéssel, hogy a menetes hátsóagyra való fogaskoszorún belül van rajta a racsni mechanika, azt szokták röviden racsninak nevezni:
http://www.bringabut...36/5598-big.jpg

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Angolul cassette, az is ugyanaz mint a fogaskoszorú és a lánckeréksor. A racsni a hátsó agyban van. A lánckerék pedig a hajtáson. De javítsatok ki ha tévedek.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Shimano M770 XT 11-34T kazetta kellene vadi új (0km-es), ha valakinek van, arra vevõ lennék.

Ez azért eladó, mert csak a három legnagyobb keréken van alu tartóbak, a többi bermarná az alu kazettámat, ezért rá sem rakom. Akkor jöttem rá, amikor kézbe vettem, hogy ez nem olyan mint az XT. Dobozában van gyári csomagolásban, teljesen használatlan. Akinek nem alu a kazettateste vagy nem kényes az ilyesmire, annak ajánlom.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Freddyke a kazetta,és a racsni,"fogaskoszorú" ég és föld.:)A kazetta a hátsó agyon van.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
bukta: kazetta, fogaskoszorú, lánckeréksor mind ugyanaz. általában 11-32T szokott lenni, ezen a legnagyobb tányér 34T, azaz ennyi foggal rendelkezik. Szeretek felmenni extrém meredek helyeken, a 32T tányérral néha vért izzadok, ezért kell a nagyobb.

Chichken: Hali, látom megtaláltad a hirdetést is. :) 2 alatt vissza tudom postázni a CRC-nek, tehát ha 10-ért eladom akkor is 2-t bukok, ha visszaküldöm akkor is. 8-ért már elherdálnám, akkor inkább megy vissza. De azért kösz a tippet és a reklámot.