Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Persze, direkt így csinálják.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

nincsenek kövér emberek!!!

hogy megnézhettek akkor téged :D bocsi, nem lehetett kihagyni :)

a sunyis bulikból meg mi kimaradunk, mert ugye nekünk nem biztosítotok szállást.

a vasa-ról meg annyit, hogy mindenki értse: drága pénzen megcsinálták, elkészült, majd kifutott a kikötõbõl és az elsõ szellõtõl elsüllyedt. na, mi pont itt tartunk most. megcsinálunk valamit drága pénzen, pl m6, aztán másnap szarrá megy.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Siófokon voltam nyáron, de utoljára. (Balatonon bárhova, csak oda ne.) Az egy állatkert. A sok külföldi ordít torka szakadtából egész éjszaka, hupákolnak, üvegeket törnek, teleszemetelnek mindent. Vagy minket néznek hülyének vagy nem tudom honnan jönnek. Nehéz elképzeni, hogy otthon is ezt csinálják.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ezek a beteg bringák.... ejj-ejj. Még jó hogy van egy lelkiismeretes doktor bácsink.

Szombat Váralja érdekes lehet, mondjuk szar idõt mond.
Este party van Pécsen: Trafik
Oda ménk! Sunyinál hálunk.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
God kväll alla!

Na meggyüttünk a svédektül vazze! Bár már kétszer voltam az utóbbi 3 évben, mégis azt mondom, nagyon durva volt...
Hát nem merem mondani, hogy 40-50 évvel elõttünk járnak, mert 500 év múlva sem fogunk így viselkedni/élni. Türelmesek, kiegyensúlyozottak, tudnak közlekedni.
Egész Stockholmban 1db kátyút sem láttam!!! Egy megsüllyedt aknafedelet sem! Egy db letört szegélykövet sem! Egy lekopott vagy nem látszó felfestést sem! Egy felesleges vagy hiányzó táblát sem! Szemetet sem!
Pedig sok helyen jártunk (busszal, gyalog).
Dohányozni sehol nem lehet, max csak az utcán.
A csajok szépek (Vera szerint a pasik is), nincsenek kövér emberek!!! Mindenki beszél angolul.

Mondjuk minden rohadt drága.
Egy sör a fõutcán 2000 Ft pl. Hogy mennyit fizettünk (a cég) a Grand Hotelben egy tíz fõs ebédért azt le sem merem írni.
Más világ...

A Vasa múzeum még mindig fantasztikus:
http://maps.google.c...GBJWj_gas84zlBg
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vasa

(ez egy 400 éves 10 perc alatt elsüllyedt csatahajó szinte eredeti állapotban a tengerbõl kiemelve)
Rocsi képben vagy, tudom.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Az enyémet még át sem veszi, akkor én mit szóljak? :)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Ja-ja így van.Én már nem is mertem szólni.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
És az én gyermekemmel mivan? Még nem lehet levenni az infúzióról?:( Nagyon hiányzunk egymásnak...:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Söci baszod, az Evelinnek van elég teje???? csak mert nem volt tejfakasztó. elég felelõtlen apa vagy... mi lesz ha elapad a tej?

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Gyertek Marci,Balázs ti is tekerni 7végén!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát ti betegek vagytok :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
A kisbeteg szépen szörcsög és már nem nyüszög ha megtépjük a bajszát. A forgója még kérdéses. Kapott sok zsírt az ízület, hogy ne kattogjon. Reméljük a legjobbakat. Holnap elbocsátható. Közvetlen vízsugártól óvjuk, láncolajjal kenegessük. Más utógondozást nem igényel.
Reggel nyolckor a szokott helyen átvehetõ!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hogy viselkedett a kisbeteg?
Ha minden ok és reggelre kész a zárójelentés, akkor mikor van a beteg kiadása a betegszállító autóból?

:)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Shimano Deore lánckerékszettet meg szabad venni? Itt az aprón találtam 4500-ért 3db vadi újat. Nekem csak a középsõ, kicsi kellene tartalékba, az acél. Tömege nem számít. Mennyire bírják ezek?

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
2011 Devinci Wilson - Weagle Talks - Pinkbike.com szerintem nagyon jó lett:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jaja, de tévedtek már nagyobbat is. ma végre tekertem! most meg irány jakabhegy a csajommal :)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Most nézem,pont 7végére mondja +int az esõt.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jól hangzik.Mi benne lennénk,de jöjjenek még páran.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
többiekhez kérdés:
nyársalásban végzõdõ tekerés váraljára a hétvégén? mi megyünk bicajjal, csajok jönnek utánunk kocsival. hoznak sört is. ki kéne használni a jó idõt!

Vralja kzsg hivatalos honlapja

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Mi Mariborba megyünk a hétvégén ha az idõ is úgy akarja végre.