Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2011. május 19. - 15:13
Rocsi VS Chicken mikor lesz a meccs?
szombaton mikor mentek vagy ki mikor merre melyiket
Buktával nem megyek az 25 km-en megy mert céges bulizik
többiek, Merõ meg Hegyi azok mennek valamelyiken országútival
Chicken élsz még? melyiken mész, Söci, ROcsi? megyek veletek ha mentek
többiek?
szép napot
szombaton mikor mentek vagy ki mikor merre melyiket
Buktával nem megyek az 25 km-en megy mert céges bulizik
többiek, Merõ meg Hegyi azok mennek valamelyiken országútival
Chicken élsz még? melyiken mész, Söci, ROcsi? megyek veletek ha mentek
többiek?
szép napot
Írta 2011. május 19. - 15:03
Ez itt végig aszfalt, ismeri valaki?
szerintem gyere nyugodtan a fõúton pécsrõl 66oson azt mánfának be Komló
ez nem para szerintem
nem fog levadászni senki....
Írta 2011. május 19. - 13:46
Ez itt végig aszfalt, ismeri valaki?
ja ott el lehet menni betonon hármasaknáig aztán komló, de nem tudom mekkora emelkedõk vannak
Sei, soku Si.
Írta 2011. május 19. - 10:22
A nagy ölekedésben valaki megnézné az elõzõ oldalon levõ hosszászólásomban a térképet, hogy ott le tudok tekerni végig aszfalton Komlóra vagy esetleg Zobákpuszta felé?
Írta 2011. május 19. - 07:48
Rocsi villa újra hirdetve!
Bokszkesztyût beszámolunk két párat, hogy lejátsszátok végre a Csabival ami fáj...
Bokszkesztyût beszámolunk két párat, hogy lejátsszátok végre a Csabival ami fáj...
Írta 2011. május 19. - 07:47
Chicken, Rocsi, kész vagytok!
Nektek vagy többet kéne együtt söröznötök,
vagy VÁLJATOK EL!
Mint a rossz házasok...
:D:D
Nektek vagy többet kéne együtt söröznötök,
vagy VÁLJATOK EL!
Mint a rossz házasok...
:D:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. május 18. - 17:37
Írta 2011. május 18. - 13:52
Nincs valakinek egy vodafoneos mobilja kölcsönbe? Esztinek kéne 1-2 hétre. Bármilyen jó, csak mûködjön.
Van egy nagyon alap Samsung SGH-C260 független. Ha nem találsz közelebbit, akkor keress.
Írta 2011. május 18. - 13:31
40-50 ezres árkategóriában nem tud vki vmi tekerõs bringát? tekerhetõ legyen, nagy (nekem kell), pár cmt mozogjon elöl. ennyi...nincsenek nagy igényeim.
Írta 2011. május 18. - 13:22
Nincs valakinek egy vodafoneos mobilja kölcsönbe? Esztinek kéne 1-2 hétre. Bármilyen jó, csak mûködjön.
Írta 2011. május 18. - 10:20
Kedves Csaba,
azt elfelejtetted írni, hogy aki nem jön segíteni, az pénzt sem kap...
továbbá; ha te is reggel 5kor kelnél minden nap, mint én, akkor tudnál te is bicajozni. jelenleg két munkahelyem van, és így is szakítok rá idõt. csak akarni kell... pl. balázzsal már találkoztam fél 8kor, és addigra több mint 30 kilcsi volt már bennem. ennek az az ára, hogy korán kell kelni, és este is dolgozni kell a barátok közt alatt. és erre a nyugdíjasok is képesek, mert pl. a nagymamám ma reggel fél 7kor már a kertben gazolt 78 éves.
és még: a lilla már végzett a sulival, csak a vizsgái vannak hátra. szóval késõbb sem lesz ez másképp, fõleg, hogy ezeket elõre ledumáltam vele, okulva a múltból. és úgy megmondtad ezt is elõre, mint annak idején, hogy te aztán soha nem leszel otthonülõ, mint akkoriban a bukta. én inkább utólag röhögök
ja, és a palkonyára eddig jelentkeztek rajtam kívül ketten... kíváncsi leszek, hogy a vonaton hányan lesznek. lesz, aki elálmosodik, lesz, aki nem kel fel, meg ilyenek. pedig az tényleg jónak ígérkezik.
ma reggel szegedre jöttem, indulás 6kor volt. indulhattam volna 8kor is, de így legalább belefér egy szálkai tekerés. megnyalhatod a kis kukimat, citadella ha meg úgyis fent dekkolsz, akkor ide mindenképp menjetek el: http://www.sugarshop.hu beszarás....
azt elfelejtetted írni, hogy aki nem jön segíteni, az pénzt sem kap...
továbbá; ha te is reggel 5kor kelnél minden nap, mint én, akkor tudnál te is bicajozni. jelenleg két munkahelyem van, és így is szakítok rá idõt. csak akarni kell... pl. balázzsal már találkoztam fél 8kor, és addigra több mint 30 kilcsi volt már bennem. ennek az az ára, hogy korán kell kelni, és este is dolgozni kell a barátok közt alatt. és erre a nyugdíjasok is képesek, mert pl. a nagymamám ma reggel fél 7kor már a kertben gazolt 78 éves.
és még: a lilla már végzett a sulival, csak a vizsgái vannak hátra. szóval késõbb sem lesz ez másképp, fõleg, hogy ezeket elõre ledumáltam vele, okulva a múltból. és úgy megmondtad ezt is elõre, mint annak idején, hogy te aztán soha nem leszel otthonülõ, mint akkoriban a bukta. én inkább utólag röhögök
ja, és a palkonyára eddig jelentkeztek rajtam kívül ketten... kíváncsi leszek, hogy a vonaton hányan lesznek. lesz, aki elálmosodik, lesz, aki nem kel fel, meg ilyenek. pedig az tényleg jónak ígérkezik.
ma reggel szegedre jöttem, indulás 6kor volt. indulhattam volna 8kor is, de így legalább belefér egy szálkai tekerés. megnyalhatod a kis kukimat, citadella ha meg úgyis fent dekkolsz, akkor ide mindenképp menjetek el: http://www.sugarshop.hu beszarás....
Írta 2011. május 17. - 23:59
Sziasztok!
Május 29-én vasárnap 8.30-kor MINDEN DÖKE MTB TAGNAK megjelenés itt:
Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton
Dátum:
2011.05.29 V
Idõ:
Kezdés 09:00 Vége 11:30
Helyszín
Komló, KBSK
Kapcsolattartó:
Balogh Bettina e-mail
Telefon:
06207774006
Honlap:
Calendar | Esemény részletei :: Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton
Kiírás:
http://www.doke.hu/f...gyEvszak(4).pdf
Feladat: segíteni és lebonyolítani kell!
Elfoglaltság: kb 3 óra!
Akinek nem kötelezõ: A semmeringi DH OB-ra menõknek, Pepének (Németország) és aki indul ezen a versenyen.
Kifogás ne legyen!!!
Komolyan!
Akirke vonatkozik:
1. Császár Tamás
2. Papp Norbert
3. Kugelmann Eszter
4. Horváth Csaba
5. Szabados Balázs
6. Kerekes Bukta
7. Schreiber Balázs
8. AMBRUS NORBERT
9. Bódi J. Attila
10. Miklós András
11. Vidák Sándor
12. Jakus Gábor
13. Gyulai Csaba
14. Mészáros András
15. Merényi Gábor
16. Patay Gábor
KÖSZÖNÖM!
Horváth Csaba
Május 29-én vasárnap 8.30-kor MINDEN DÖKE MTB TAGNAK megjelenés itt:
Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton
Dátum:
2011.05.29 V
Idõ:
Kezdés 09:00 Vége 11:30
Helyszín
Komló, KBSK
Kapcsolattartó:
Balogh Bettina e-mail
Telefon:
06207774006
Honlap:
Calendar | Esemény részletei :: Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton
Kiírás:
http://www.doke.hu/f...gyEvszak(4).pdf
Feladat: segíteni és lebonyolítani kell!
Elfoglaltság: kb 3 óra!
Akinek nem kötelezõ: A semmeringi DH OB-ra menõknek, Pepének (Németország) és aki indul ezen a versenyen.
Kifogás ne legyen!!!
Komolyan!
Akirke vonatkozik:
1. Császár Tamás
2. Papp Norbert
3. Kugelmann Eszter
4. Horváth Csaba
5. Szabados Balázs
6. Kerekes Bukta
7. Schreiber Balázs
8. AMBRUS NORBERT
9. Bódi J. Attila
10. Miklós András
11. Vidák Sándor
12. Jakus Gábor
13. Gyulai Csaba
14. Mészáros András
15. Merényi Gábor
16. Patay Gábor
KÖSZÖNÖM!
Horváth Csaba
Írta 2011. május 17. - 23:58
Túszszedõkrõl: egyszer a Lilla is befejezi az iskolát és fogják még a hóhért akasztani!! Emlékezz, hogy: én megmondtam! Már most röhögök.
Írta 2011. május 17. - 23:39
Erõlködj csak...
Na üdv a böribõl:
Délután meg egy kis citadella:
Majd gyros & sör (igaz már sötétben).
Aztán még egy sör a kádban:
http://www.danubiush..._hotel_flamenco
Most már tudom, hogy a Rocsi mennyit dolgozik, ha utazással együtt van ideje bárhol "vidéken" elmenni tekerni. Persze neki nem kell sok idõ a munkához.
Na üdv a böribõl:
Délután meg egy kis citadella:
Majd gyros & sör (igaz már sötétben).
Aztán még egy sör a kádban:
http://www.danubiush..._hotel_flamenco
Most már tudom, hogy a Rocsi mennyit dolgozik, ha utazással együtt van ideje bárhol "vidéken" elmenni tekerni. Persze neki nem kell sok idõ a munkához.
Írta 2011. május 17. - 23:25
kis görbetükör csabinak:
túsz vagy bazmeg!! kiszabadíccsunk???? verával meg nem tárgyalok, mert túszszedõkkel nem tárgyal senki!
két sorral lejjebb meg konkrét tervet vázoltam. majd' két héttel a történet elõtt. az elõtt két sorral meg egy másik kérdés hangzott el, amire a balázson kívül nem reagált senki. kacsints kettõt, ha szabadítsunk...
túsz vagy bazmeg!! kiszabadíccsunk???? verával meg nem tárgyalok, mert túszszedõkkel nem tárgyal senki!
két sorral lejjebb meg konkrét tervet vázoltam. majd' két héttel a történet elõtt. az elõtt két sorral meg egy másik kérdés hangzott el, amire a balázson kívül nem reagált senki. kacsints kettõt, ha szabadítsunk...
Írta 2011. május 17. - 23:21
Egy kis görbetükör a Rocsinak, a zasszonyom írta neki:
Ha már nyugger-téma: nem tudom, ki hogy van vele, de nekünk nincs olyan hétvégénk, hogy ne csinálnánk valamit. Lassan már a munkahelyemre járok pihenni a hétvégi pörgés után(Hál' Istennek!).
Neked is jó ötleteid vannak, de ha csak egy mondatban belövöd, hogy menjünk ide vagy oda, arra ne várj sok reakciót. Írj egy pontos idõpontot, egy pontos helyet (lsd.: lent), oszt megrágja a nép (lsd.: fent). Ja, és lehetõleg ne úgy, hogy "holnap 9-kor számháború Mucsajröcsögén, aki nem jön kocsog!" Én például benne lennék a grillezésben is. :-D Csak mond meg hol és mikor!
Tsók!
Ha már nyugger-téma: nem tudom, ki hogy van vele, de nekünk nincs olyan hétvégénk, hogy ne csinálnánk valamit. Lassan már a munkahelyemre járok pihenni a hétvégi pörgés után(Hál' Istennek!).
Neked is jó ötleteid vannak, de ha csak egy mondatban belövöd, hogy menjünk ide vagy oda, arra ne várj sok reakciót. Írj egy pontos idõpontot, egy pontos helyet (lsd.: lent), oszt megrágja a nép (lsd.: fent). Ja, és lehetõleg ne úgy, hogy "holnap 9-kor számháború Mucsajröcsögén, aki nem jön kocsog!" Én például benne lennék a grillezésben is. :-D Csak mond meg hol és mikor!
Tsók!
Írta 2011. május 17. - 22:07
Én vasárnap a futáson indulok.+ lehet,hogy pont a mi szakosztályunk csinálja.
Írta 2011. május 17. - 21:26
balázs, kicsit marketingeltem neked a fox topikban. a jutalékot majd kérem
ajánlatom jövõ hétvégére:
szombati indulás, elsõ állomás lajosmizse: szamocavasar.hu
délután tovább ide:
ha még két fõ jelentkezne, akkor nem is gondolkodnék....
ajánlatom jövõ hétvégére:
szombati indulás, elsõ állomás lajosmizse: szamocavasar.hu
délután tovább ide:
ha még két fõ jelentkezne, akkor nem is gondolkodnék....
Írta 2011. május 17. - 16:27
Boldog szülinapot Eszti,és Balázs!Tomi jók a képek,munkatársaim már sokat meséltek errõl a helyrõl.Szombaton én is megyek Döke túrára.De már reggel 8h-kor,mert utána sietek céges buliba.Sütés-fõzés stb.
erre lehet ,hogy én is elmegyek.75km-t gondoltad?úgy is sáros az erdõ
Írta 2011. május 17. - 15:54
Balázsnak: Canon 7D... a látószögeket érdemes figyelni...(na meg a DOF-ot) Amúgy nem csak dirt.