Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ide esetleg valaki?
Itthon.hu | WTCC: Ingyenes, világszínvonalú autóverseny a Hungaroringen

eléggé elõre van tervezve, pontos dátum van, stb.

A szoros versenyeirõl és kerék a kerék elleni küzdelmeirõl ismert bajnokság Magyarországra érkezése jó alkalom lehet mindenki számára, aki érdeklõdik az autóversenyek iránt, hiszen a lelátóra ingyenesen, a boxutcába pedig mindössze napi 5 euróért be lehet jutni, ahol akár a csapatok, versenyzõk közelében is meg lehet tekinteni a futamokat.

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
xD
Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Régóta szeretnék egy Pikeot vagy pont azt, ami neked van, 100mm még tökéletes is lenne a vázamba, de 20mm-es tengellyel. A gond, hogy semmi ilyesmire nincs pénzem. :( Azért érdekelt volna a kerék (ha át lehetne alakítani 20mm-rõl qr-re, utána meg vissza), mert késõbb jó lett volna egy ilyesmi villához. Ha nem tudod eladni, késõbb visszatérhetünk rá. Azért köszönöm.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Freddy: Van egy U-Turn-os fehér Revelation-öm is 100-130mm, sima tengelyhez. Kb 1700 g, 1 éves.
Ára: 76.000.
Csilli-villi állapotban. Ha KOMOLYAN érdekel akkor írj, mert a héten fogom kivenni a vázból.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Nincs átalakítóm sajna. A komplett szettet szeretném eladni, de ha külön az elsõ kellene, akkor kitalálunk valamit. Vidd el a telóval együtt!! :)

Teló nagyon tetszik, de U-turnos kéne, amit be lehet tolni, mert vázméretem 100-as. Az elsõ kereket egyelõre bele kéne passzintani a dart 2-be, az meg sima qr-es, szóval sajna nem lesz jó. Hátsó kerekem van kettõ. Azért kösz.

legközelebbi tekerés kb holnap lesz.aszfalton,amíg fel nem szárad kicsit az erdõ.utánna pedig szerdán,pénteken,meg szombaton is.hétköznap este felé 5-fél 6 körül szoktunk menni 35-50km között,hétvégén meg ahogy megbeszéljük és akkor 50-70km között tekerünk /ha az erdõ ok akkor csak terepen/.úgyhogy ha jönnél valamikor,akkor hívj 4után hogy megyünk-e.

Benne vagyok csak meg ne ázzunk! Én is ilyen távokat megyek. Tegnap mentem este 57km-t aszfalton, 18.3-as átlag, ma pedig 69km-t, 18.8-as átlag. :) Orfûnél láttam, hogy Pécs felé sötétül, dörög, jöttem fel a bringásúton mint a vaddisznó, utána meg a lapisnak. Most meg nem esik. Egyébként az útvonal Lapis, Árpádtetõ, Komló (arrafele jó szar az út, tiszta víz, sár, úthiba), Mecsekjánosi, Mecsekpölöske, Magyarszék, Magyarhertelend, Tekeres, Remeterét, Lapis volt.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Mindenesetre szólj plz, ha mentek túrázni legközelebb.

legközelebbi tekerés kb holnap lesz.aszfalton,amíg fel nem szárad kicsit az erdõ.utánna pedig szerdán,pénteken,meg szombaton is.hétköznap este felé 5-fél 6 körül szoktunk menni 35-50km között,hétvégén meg ahogy megbeszéljük és akkor 50-70km között tekerünk /ha az erdõ ok akkor csak terepen/.úgyhogy ha jönnél valamikor,akkor hívj 4után hogy megyünk-e.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Nincs átalakítóm sajna. A komplett szettet szeretném eladni, de ha külön az elsõ kellene, akkor kitalálunk valamit. Vidd el a telóval együtt!! :)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Az elsõ kerékhez van átalakító sima QR-re? Mennyit kérsz érte?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Na akkor jópáran megszívtuk ezt a vihart... :(

Ha valaki szeretne fejleszteni, íme néhány eladó cuccos:
Giant VT váz, M-es, Manitou Swinger 3 propedal tag, 145mm vagy 125mm út +kcs. +ü.csõ +nyereg +e.v. 69 900 Ft használt
http://www.giant-bic...l/VT Manual.pdf infó
Hajtókar: Truvativ FireX 3.3, 175mm 44/32/22 24 000 Ft új
Kerekek: Mach1 Sub Zero Disc Xtra Lite - Formula DH91(20mm teng.) & Shimano M525 hátsó 28 000 Ft új
Teló: RockShox Revelation SL DualAir 140mm, Maxle Lite 20mm teng. Kb 1730g 85 000 Ft új
Racsni: SRAM PG-950, 11-32 6 000 Ft új
Váltókar: SRAM X7-es 3x9, 261g/pár 13 000 Ft új
Pedál: Crank Brothers Candy C 9 000 Ft új
Hajtókar: RaceFace 175mm 44/32/22 + monoblock (középtányér fél éves) 12 000 Ft használt
Fék: Hayes HFX-9, 203/185 tárcsákkal (hátul új betét) 18 000 Ft használt
Fék: Avid single digit V-fék+ fékkar (ha nem kell a tárcsafék) 9 000 Ft használt
Hátsó váltó: SRAM X7-es 3 000 Ft használt
Kormány: Titec 680mm, hajlított 3 500 Ft használt
Kormányszár 2 500 Ft használt

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
azt a TORA villát azért szerintem szedjétek szét mert az kapott rendesen....

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ha volt egy kis sár és úgy is bringát kell mosni, direkt belemegyek a pocsojákba. Az a sár, amiben tegnap voltatok leszedi a festéket a vázról, összekarcolja a villa becsúszóit. Ti nem tudtátok kikerülni, de ha meglátok ilyen iszapot, ösztönösen megyek másmerre. Bringát ezért nem szednék szét, de nagynyomásúval nem mosnám. Most csak áttöröltem nedves ruhával a vázat és máris használható. Mindenesetre szólj plz, ha mentek túrázni legközelebb.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
ma tekerés helyett bringa karbantartás.azt hiszem szétszedem amennyire csak lehet.nekem nem akadály ha esik az esõ vagy sár van,de azt tudom hogy ez nem használ semminek:(

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Hentitomi, súlyosak a képek. :) Legközelebb tényleg mennék veletek egy hasonló körre, de nem ilyen sárban. :)

Most este betonon nyomtam egy laza 57km-es kört, kellemes volt. Kipróbáltam a slick gumikat.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na persze, cicafiú.....

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
há nem kicsit széjjelfagytunk
holtra elfáradtam komolyan...

jövõhéten nyomjunk megint túrát de ne ilyet
Hentitomiékkal tartok meg Gyurka Zoliékkal,
ez jó sáros volt, mondtam fiúk hogy menjünk az esõbe!!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Lassan elfelejthetnénk már ezt a bányászosdit. Ez is már csak a nyugdíjasokat érdekli.

akkor jó helyen voltak, nem? :D

Tomi, ti meg kemények vagytok!!!

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Kemények vagytok!

A képeket gyengébb idegzetûeknek nem ajánlom!

Mi 2 óra fagyoskodás után hazaszállítást vettünk igénybe. Így a vizet és sarat csak minimálisan élveztük.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
Feltöltött kép

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Csabi! akkor az email címem: szonyeg005@gmail.com