Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2011. május 29. - 20:09
holnapi terv :naplemente a zengõrõl,aztán valamerre haza.indulás fél hétkor a DMtõl.lámpa szükséges:D
Írta 2011. május 29. - 12:38
Teló? A Rékában vagy a lóban? A Réka már 3 éves, tehát a telója nem új. A lovat kétszer láttam, annyira nem néztem meg az alkatrészeit.
A bicajban? Egy fekete Revelation aiur 140mm-es (alu nyak) volt benne, de azt azonnal kivettem, holnap viszem fel buzipestre eladni. Ami most van benne, az is egy revelation air u-turn 100-130mm, egy éves kb.
Nem tudtam, hogy a Rékában és a lóban is van teló. Kíváncsi voltam a revelationt mire cseréled. Az U-turn miatt váltottál?
Írta 2011. május 29. - 12:30
Teló? A Rékában vagy a lóban? A Réka már 3 éves, tehát a telója nem új. A lovat kétszer láttam, annyira nem néztem meg az alkatrészeit.
A bicajban? Egy fekete Revelation aiur 140mm-es (alu nyak) volt benne, de azt azonnal kivettem, holnap viszem fel buzipestre eladni. Ami most van benne, az is egy revelation air u-turn 100-130mm, egy éves kb.
Írta 2011. május 28. - 23:05
Nem is tudtam, hogy van lányod, ügyes. Milyen teló van benne, még a régi vagy már új?
Írta 2011. május 28. - 22:37
Jók a villámos témák!
A bicaj 2010-es, a váltókar kb múltszázadi. Viszont: ugyanolyan jól mûkszik, mint újkorában, pille könnyû, egyszerû, gyors, ja és én ezt szeretem. Akkor veszek rá másikat, ha ez tönkremegy.
Ülésben maradok a feketénél, mert a fehér tényleg pillanatok alatt retkes lesz. Igazából még csak a ház elõtt teszteltem, addig nem tudok semmit mondani róla.
Én neveztem az Odin-on keresztül és a pénzt is elutaltam a Duna Marcira.
A bicaj 2010-es, a váltókar kb múltszázadi. Viszont: ugyanolyan jól mûkszik, mint újkorában, pille könnyû, egyszerû, gyors, ja és én ezt szeretem. Akkor veszek rá másikat, ha ez tönkremegy.
Ülésben maradok a feketénél, mert a fehér tényleg pillanatok alatt retkes lesz. Igazából még csak a ház elõtt teszteltem, addig nem tudok semmit mondani róla.
Én neveztem az Odin-on keresztül és a pénzt is elutaltam a Duna Marcira.
Írta 2011. május 28. - 22:22
Írta 2011. május 28. - 21:42
Írta 2011. május 28. - 20:27
10-40 másodperces záridõkkel, rengeteg villám volt, szóval nem volt nehéz a dolog.
Írta 2011. május 28. - 20:24
Írta 2011. május 28. - 20:08
Jók lettek a képek, akkor én is csatlakozom!
Sajnos nem volt valami jó a kilátás innen, ennyit sikerült kihozni.
Sajnos nem volt valami jó a kilátás innen, ennyit sikerült kihozni.
Írta 2011. május 28. - 19:56
Jó fotó!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. május 28. - 19:55
Írta 2011. május 28. - 17:26
ezt az ostoba ribancot..... 22 éves, zsíros, mint egy mangalica, de csöcs, na az nagyobb kell. és akkor fotózzák is le már a mûtétet, mer úgy olcsóbb lesz.
szánalom a köbön. ment vóna inkább futni kicsit, meg kevesebb töpörtyût zabálni, oszt máris jobban nézett volna ki.
Velvet - Celeb - Csifó Dorina bevállalta a mellmûtétet
na, ilyet viszont szívesen olvasok:
http://velvet.hu/szt...elsodort_kutya/
szánalom a köbön. ment vóna inkább futni kicsit, meg kevesebb töpörtyût zabálni, oszt máris jobban nézett volna ki.
Velvet - Celeb - Csifó Dorina bevállalta a mellmûtétet
na, ilyet viszont szívesen olvasok:
http://velvet.hu/szt...elsodort_kutya/
Írta 2011. május 28. - 17:11
ez a bmxes csávó ultra brutál amit mûvelt...
chicken-nek szép a cangája
ja a markolatváltó ereklye rajta!!!
de mûködik!!
a fehér sín sem jobb bringában az még rosszabb!!! egybõl dzsuvás!!!
de azért van!!!
VISEGRÁDON, pizza, buller, zúzás!!!
chicken-nek szép a cangája
ja a markolatváltó ereklye rajta!!!
de mûködik!!
a fehér sín sem jobb bringában az még rosszabb!!! egybõl dzsuvás!!!
de azért van!!!
VISEGRÁDON, pizza, buller, zúzás!!!
Írta 2011. május 28. - 16:39
egy fehér ülés sztem feldobná. vagy egészen befeketíteni lopakodóvá. meg kicsit magasan van a kormány. nem is, inkább kurva magasan de tom, így szereted.
viszont már csak egy dologba lehet belekötni, de abba nagyon.... mikori bike ez? 2010? 2011? na és a gripshifted hanyas évjárat???
eztmegmeginthogyan??????
http://www.pinkbike....ay-28-2011.html
viszont már csak egy dologba lehet belekötni, de abba nagyon.... mikori bike ez? 2010? 2011? na és a gripshifted hanyas évjárat???
eztmegmeginthogyan??????
http://www.pinkbike....ay-28-2011.html
Na ilyesmi lett:
Persze a láncvillavédõ még nem elég ronda és a barna ülés is hiányzik róla...
Írta 2011. május 28. - 15:15
A vacsora itt lesz ma:
Kínai Éttermek - Aranyfolyó Kínai Étterem
1500-ért korlátlan étel- és ital fogyasztás.
Utána mozi:
Msnaposok 2 - PremierFilm
Kínai Éttermek - Aranyfolyó Kínai Étterem
1500-ért korlátlan étel- és ital fogyasztás.
Utána mozi:
Msnaposok 2 - PremierFilm
Írta 2011. május 27. - 23:07
A feketén is. Szürkét rendeltem eredetileg, de közölték, hogy nem jött olyan vázzal, át tudják rakni feketére vagy még 3 hét..
Írta 2011. május 27. - 22:43
Színben sajna nem volt választásom, mert a fehér elfogyott, de a másik bringa fehér és azon is minden kosz látszik.
A barna ülés csak vicc volt, ezen marad:
A barna ülés csak vicc volt, ezen marad:
Írta 2011. május 27. - 20:07
A matt fekete ok. Nekem az autóm is fekete metálfény, a bicikli is.. Az autót is waxolom és políroztam többször, a biciklit is. Feketét muszáj. Egyébként elég egy nedves ronggyal áttörölni ha nem vészes, pár perc.
Írta 2011. május 27. - 19:44
Hát nemtom. Zapnak is fekete van, de még nem láttam rajta sose, hogy idegesítené, ha sáros vagy poros lenne
Meg ez ha jól látom matt fekete, az meg nem annyira kényes. De Chickent se úgy ismerem, aki sírva fakad, ha koszos lesz a bringája
Meg ez ha jól látom matt fekete, az meg nem annyira kényes. De Chickent se úgy ismerem, aki sírva fakad, ha koszos lesz a bringája