Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
holnapi terv :naplemente a zengõrõl,aztán valamerre haza.indulás fél hétkor a DMtõl.lámpa szükséges:D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Teló? A Rékában vagy a lóban? A Réka már 3 éves, tehát a telója nem új. A lovat kétszer láttam, annyira nem néztem meg az alkatrészeit.

A bicajban? Egy fekete Revelation aiur 140mm-es (alu nyak) volt benne, de azt azonnal kivettem, holnap viszem fel buzipestre eladni. Ami most van benne, az is egy revelation air u-turn 100-130mm, egy éves kb.

Nem tudtam, hogy a Rékában és a lóban is van teló. :) Kíváncsi voltam a revelationt mire cseréled. Az U-turn miatt váltottál?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Teló? A Rékában vagy a lóban? A Réka már 3 éves, tehát a telója nem új. A lovat kétszer láttam, annyira nem néztem meg az alkatrészeit.

A bicajban? Egy fekete Revelation aiur 140mm-es (alu nyak) volt benne, de azt azonnal kivettem, holnap viszem fel buzipestre eladni. Ami most van benne, az is egy revelation air u-turn 100-130mm, egy éves kb.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Nem is tudtam, hogy van lányod, ügyes. :) Milyen teló van benne, még a régi vagy már új?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Jók a villámos témák!

A bicaj 2010-es, a váltókar kb múltszázadi. Viszont: ugyanolyan jól mûkszik, mint újkorában, pille könnyû, egyszerû, gyors, ja és én ezt szeretem. Akkor veszek rá másikat, ha ez tönkremegy.
Ülésben maradok a feketénél, mert a fehér tényleg pillanatok alatt retkes lesz. Igazából még csak a ház elõtt teszteltem, addig nem tudok semmit mondani róla.

Én neveztem az Odin-on keresztül és a pénzt is elutaltam a Duna Marcira.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ügyes a lányom e:

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
jók a villámos képek!!!
dörgött rendesen!!!!

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
10-40 másodperces záridõkkel, rengeteg villám volt, szóval nem volt nehéz a dolog.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Szépek. Hogy sikerült ennyi villámot elkapni?

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Jók lettek a képek, akkor én is csatlakozom! :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Sajnos nem volt valami jó a kilátás innen, ennyit sikerült kihozni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó fotó! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
tegnap esti villám:Feltöltött kép
Feltöltött képFoto Öcsém:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ezt az ostoba ribancot..... 22 éves, zsíros, mint egy mangalica, de csöcs, na az nagyobb kell. és akkor fotózzák is le már a mûtétet, mer úgy olcsóbb lesz.
szánalom a köbön. ment vóna inkább futni kicsit, meg kevesebb töpörtyût zabálni, oszt máris jobban nézett volna ki.

Velvet - Celeb - Csifó Dorina bevállalta a mellmûtétet

na, ilyet viszont szívesen olvasok:
http://velvet.hu/szt...elsodort_kutya/

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
ez a bmxes csávó ultra brutál amit mûvelt...

chicken-nek szép a cangája
ja a markolatváltó ereklye rajta!!!
de mûködik!!

a fehér sín sem jobb bringában az még rosszabb!!! egybõl dzsuvás!!!
de azért van!!!

VISEGRÁDON, pizza, buller, zúzás!!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egy fehér ülés sztem feldobná. vagy egészen befeketíteni lopakodóvá. meg kicsit magasan van a kormány. nem is, inkább kurva magasan :) de tom, így szereted.
viszont már csak egy dologba lehet belekötni, de abba nagyon.... mikori bike ez? 2010? 2011? na és a gripshifted hanyas évjárat??? :D

eztmegmeginthogyan??????
http://www.pinkbike....ay-28-2011.html

Na ilyesmi lett:

Feltöltött kép

Persze a láncvillavédõ még nem elég ronda és a barna ülés is hiányzik róla... :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A vacsora itt lesz ma:
Kínai Éttermek - Aranyfolyó Kínai Étterem

1500-ért korlátlan étel- és ital fogyasztás.

Utána mozi:
Msnaposok 2 - PremierFilm

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
A feketén is. Szürkét rendeltem eredetileg, de közölték, hogy nem jött olyan vázzal, át tudják rakni feketére vagy még 3 hét.. :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Színben sajna nem volt választásom, mert a fehér elfogyott, de a másik bringa fehér és azon is minden kosz látszik.
A barna ülés csak vicc volt, ezen marad: :D

Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
A matt fekete ok. Nekem az autóm is fekete metálfény, a bicikli is.. Az autót is waxolom és políroztam többször, a biciklit is. Feketét muszáj. Egyébként elég egy nedves ronggyal áttörölni ha nem vészes, pár perc.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát nemtom. Zapnak is fekete van, de még nem láttam rajta sose, hogy idegesítené, ha sáros vagy poros lenne ;)
Meg ez ha jól látom matt fekete, az meg nem annyira kényes. De Chickent se úgy ismerem, aki sírva fakad, ha koszos lesz a bringája :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök